Мафія № 33. Заколот на Олімпі

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 30 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Та хто бы спорил :))) Если он захочет играть в нашей компании на Мафии, я буду очень-очень рад :good:
    Админ нашей площадки, кстати, львовянка.

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

Немножко :))) Но впечатление на меня он провел! :crazy:

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Прошу показати мені де я тебе в чому звинувачую ;)

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Прошу пана, а скільки ігор ви зі мною мали честь зіграти, що робите такі висновки? ;)

3. Кохана

Кохана LuBimaya

айм соу сорі...
    Темплар, шо ти куриш? Поділишся, якщо щось?

4. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Меня завтра, возможно, не будет в сети.
    Так что заранее голосую Нирванку [​IMG]
    Ничего личного - бизнес [​IMG]

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А якісь хоч пояснення? Чи то мафи вирішили мене злити, бо я тут найбільше вимахуюсь (Зю не рахуєм, бо мертвий, Нікіта 100% мир, тоже не вийде повішати), тож мене буде найлегше?

6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Темплар уговорил :wacko:

Но я ж предварительно, чтобы хоть автогола завтра не было. Если успею до голосования - может, пересмотрю свой выбор. :)

7. Сама ж пишеш

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

:)):)):))

скільки бос дає за голову нірванки ? :)

8. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

мій бос - комісар [​IMG]
    але він жадібний, платить лише обіцянками :cry:

9. Templar

Templar Дуже важлива персона

Нірванка.........................

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вот гады, даже поиграть не дали. Подождите мне, узнаю кто мафил - житья не дам [​IMG]
    Игра вступает в решающую фазу и будет проходить под девизом: "Партия мстит за Зю"!
    http://www.youtube.com/watch?v=wvbFxHkxR5w

• Подобається Подобається x 1
  11. Nikita R

Я сегодня буду занят, полноценно играть не смогу. Да оно уже и не актуально как-то: все-равно ночью меня снесут, а в своей компании вы разбираетесь куда лучше меня и куда лучше меня найдете мафов.

Пару слов напоследок. Я, честно говоря, хреново чую мафов, но довольно неплохо умею распознавать своих :)
    Мне показались искренними считанные ремарки молчуна Конти. Думаю, что мирный.
    Темплар. Игра его балансирует на грани неконструктива, но думаю, это скорее характер такой. С достаточной степенью вероятности полагаю его мирным.
    Охват. Возможно мирный, но я б его все равно снес, от греха подальше [​IMG] Мне действительно приходилось видеть, как такие экземпляры в финале рвали насмарку игру всей команды.

И называю проверенного чижа. Это Иванка. Сорри, Иванк, что открываю тебя этим на ночной отстрел, но по сути твоя игра здесь тоже неконструктивна. У тебя ж, зараза, глаз, шо у снайпера. В одной из недавних игр, где я маньячил, мы с мафами, не сговариваясь, в первую же ночь обоими залпами снесли ее. Так она, зараза, и с того света нас достала (мы играем с завещаниями, и в нем она всех нас точно и четко и перечислила [​IMG]) Но здесь ты чего-то не в дугу. Я такой злой на себя, что купился и потратил на тебя проверку [​IMG]

Так что у основного состава игроков две ночи будут свободны от отстрела. Я постараюсь сегодня еще забежать и проголосовать. От не люблю бросать, даже если для меня игра уже по сути и закончена.

ЗЫ. Зю, ты кретин и идиёт! [​IMG] Но все равно симпатишный [​IMG]

---------- Додано в 07:31 ---------- Попередній допис був написаний в 06:16 ----------

Нирванка .

12. redfox

redfox Well-Known Member

таким образом, подозрительными остаются:
    5. Нірванка
    6. Настінка
    4. Кост

просто метод исключения

10. Nikita R

11. иванка
    и фокси 100 мирные,

итак, думаем дальше...

11. IvankaS

13. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Виходить мирні: Нікіта, Іванка, я
    Серед них мафія: Темплар, Нірванка, Настінка, Охват, Кост, Фоксі

поки що голосую проти Нірванки.. якщо прийду вечором - переголосую. Але вона длямене найбільш ймовірна мафія.. писала про то вже давно, тому не тре ляля що то злив та що я йду за стадом )

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

я девачко)

14. nastinka

nastinka відсутня

Привіт, всім я тут не пишу, бо мене нагло ігнорують Нікіта спілкувався з Зю і ще хтось там був, я пробувала говорити з ними, але вони самі по-собі.

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Нірванка, ближче до вечора прийду, обгрунтую свій вибір.

16. Templar

Templar Дуже важлива персона

Хто він? Покажи мені цього хама :mocking:

17. Nikita R

очприятно. Только это я лоханулся с ником. Хотел сказать про молчуна Коста, с четвероногим другом на аватарке. Вас бы я бы молчуньей на назвал :give_rose:
    Эт я про него думаю, что он мирный. Про вас еще не думаю. Подумать? ;)

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Хамы мы, хамы [​IMG]

ЗЫ А Зю и правда вчера произвел на меня впечатление. Зворушення від листа зі зверненням до кома від пана Темплара - це була бліда тінь щодо моці Зю :)))

18. Тобто ти хтіла сказати:

Нірванка
    Настінька
    Конті

А вдруг ? :)

Ну тоді зливаємо Нірванку, а завтра замочимо Nikita R який нагло бреше, що він ком :)

19. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

ти можеш бути в цьому впевнений тіки в тому випадку якщо ти сам комісар, але як тоді поясниш що ми повішали маньячку Любімую за його наводкою??? чи ти мафія??

та йоптвою, мирна я..

давно пора уже.. :sad:

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

і щось реально то всьо схоже на злив Нірванки.. так одразу Кост та Охват підтримали, щось тут не чисто. Або мафи зливають свою, або мафію влаштовує що висить мир.

тому Охват

20. Nikita R

Тогда в гости к тебе ночью приду. Пулей встретишь? :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)