Мафія № 33. Заколот на Олімпі

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 30 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Кому шо........

2. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Во-во. Вы заметили, что вы ответили "ви мені не подобаєтесь" на вопрос, будете ли вы голосовать за маньяка? И из-за кого из нас перевернулся в гробу дедушка Фрейд? :)))

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хід голосування:

Охват - Контраст
    Нірванка - Настінька
    Іванка - Темплар
    Темплар - Іванка
    Контраст - Нірванка
    Нікіта - Любімая
    Зю - Любімая
    Контраст - Любімая
    Іванка - Любімая
    Кост - Любімая
    Настя - Любімая
    Охват - Нікіта

Знач так. Те, що Нікіта - ком, це 50 на 50. Але те, що Любімая могла прибити Еребуса - це 99% :))) Вона його дуже "любить".
    Тому причин не вірити Нікіті не маю. Любімая.

Якщо знову лікар не полікує кома, як минулої гри (хоча тоді то було круто :))) ), то я його власноручно повішаю!!!!!

Охват - голос проти Нікіти ні в тин ні в ворота. Якщо маф, то чо не вішає маніячку? Йому ж теж вигідно. Хз.

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

Далі. Контраст дуже швидко пішла за течією. Підозріло як мінімум.
    Якщо Охват і Контраст - мафи, то чо він проти неї голосував спочатку? Навряд вони разом.

По духу висловлення тільки Настя в мене викликає реальні підозри. Я б її перевірила/блокувала.

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Нікіта, не трать на мене хід, я мирна.

До речі, до тебе питання. Чому ти першої ночі пішов до Любімої? Вона взагалі нічого не писала ж.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Відписує Косту, а голосує проти Нікіти. Брєд.

4. Nikita R

Тому й пішов :)))

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

Ось і я про що :sad:
    "Дикий мирний" - то ж ховайся в жито :)))

5. Кохана

Кохана LuBimaya

во-во
    у мене теж це питання виникло..
    ком-дивак

6. Templar

Nikita R, якщо ти ком. перевір.

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Темплар – Іванка
    Нікіта – Любімая
    Зю – Любімая
    Контраст - Любімая
    Іванка – Любімая
    Кост – Любімая
    Настінка – Любімая
    Охват – Нікіта
    Нірванка – Любімая
    Любімая - Любімая
    Фокса - Фокса

День закінчено. Ніч до 21.30.

8. Templar

Можливо таки ком. хтось з нових, просто ненав хто є кого немає, а так просто перевірив. Перший попавшийся нік.

9. Nikita R

Ребят, ну это ж лучшая плохишевская тактика - прятаться в овраге. Сам так делал, даже намеренно с автоголами [​IMG]

Плюс тут еще про ее мафовскую карму кто-то вспоминал - а это дело и правда работает.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То був мій перший допис в темі. Після того було пару коментів на тему "чи Еребус маф?"
    Нікіта, нашо мені то було робити, якби я була з ним мафом?
    Короче, не трать ходу.

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Темплар - маф :)
    А хто висить??

11. Templar

Баішся?

Я же віжу па глазам, шо баішся)))

12. Nikita R

см. в правилах вверху:
    "Статус вибувших на голосуванні розкривається на початку нового дня, разом зі статусом вибувших вночі."

13. Templar

Ще б пак).....

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нікіта, Мартіні переважно в 90% не помиляється. Він підозрював Настіньку. Я особисто теж вважаю її дописи трохи.. задуже веселими і вітряними (перечитай їх!!). Зверни на неї увагу!!
    Ще думаю, що на 60% маф - Темплар. Під питанням Контраст, бо щось.. якось.. не знаю. Дивна трохи.

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Та, шо приб'ють.

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Дякую......

15. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Нірванка, от те що я мирна знаю точно..

16. Templar

Я, тоже на настіньку бочку спочатку котив. І що?

Ну хто б сумнівався

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звісно, що ти знаєш свою роль, а хто сперечається? Я ж не знаю яка в тебе роль. Взагалі то ціла гра полягає на тому, щоб когось підозрювати і шукати мафів ;) Пишу свої припущення. Тебе це тривожить?

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

В тебе нема такої чуйки, як в Мартіні ;)
    І не примазуйся до мирного Мартіні!

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Відчувається, що Темплар і Контраст трохи нервуються. Враховуючи, що одного мафа вони вже втратили, цілком можливо, що зараз ціла команда на голках.

18. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

припущення не тривожать, тривожать звинувачення

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нікіта, якщо попадеш на мафа, то не треба вішати його завтра. Бо після завтра лікар не зможе тебе лікувати. Тож завтра вночі дівчинка зможе його блокувати. Тоді 50 на 50, що тебе не прибють :)

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

В чому я кого звинувачую?

20. Templar

І аж після того, мартіні написав!
    Так що НЄНАДА!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)