Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

тепер треба весь час на першу сторінку ходити? :sad:

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

А я не знаю, чому тепер перший пост не висить на початку кожної сторінки :dntknw:

1. Хонда
    3. Хісп - Дімекс
    4. Кост
    5. Овод
    6.Нірванка
    7.Любімая - Хісп
    8.Твістер
    9.Дімекс
    10.Сашка - Овод
    11.Ріксі

3. Кохана

Кохана LuBimaya

може треба, щоб адмін то виправиви?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

5. Кохана

Кохана LuBimaya

:))):))):)))

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поки що: Любімая.
    Бо в нульовий день її дописи видались мені переграними.

1. Хонда
    3. Хісп - Дімекс
    4. Кост
    5. Овод
    6.Нірванка - Любімая
    7.Любімая - Хісп
    8.Твістер
    9.Дімекс
    10.Сашка - Овод
    11.Ріксі

7. Кохана

Кохана LuBimaya

ооо
    в нульовий день переграними.. в перший день недограними.. ех, нірванко...

8. ovod

ovod Well-Known Member

:haha:...............

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я тільки про нульовий день писала. В перший день мені ніхто в око не кинувся поки що.

10. Honda

Honda Well-Known Member

Доброго дня всім!
    Попередню гру я не читала, тому не є знайома з Дімексом і Твістер, і не знаю стиль їхньої поведінки.
    Але бачу, шо Дімекс відмовчується. Ріксі теж тихо себе поводить..:dntknw:

11. ovod

ovod Well-Known Member

а де ріксі пропала? підозріло...

хонда, а ти де пропадала? а?

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іще одна мафка :) Зверніть на неї увагу, бо Хонда появилась в скайпі, де дуже давно її не бачила. Збіг обставин? Чи мафи зібрались обговорити кого сплавити сьодні?

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

Рікся третя. Вона відмовчується, бо боїться спалитись. Вона вже не антикілер, якому море по коліна. Тому тільки флудить. Може і бос.

13. Honda

Honda Well-Known Member

Я зранку мала вільних кілька хвилин перед тим, як бігти на пару, і зайшла на свій коханий форум ;)
    В мене викликало сумнів те, шо цей наїзд на мене ти написала після
    тре задуматись на цим.

14. ovod

ovod Well-Known Member

думаєш самі відьми зібралися?

15. Honda

Honda Well-Known Member

Неуважно перечитуєш тему? Чи ти тільки до двох вмієш рахувати? Це ж був нульовий день...

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

Там де я була, там мене уже нема! На Лисій горі була:)))

Ну а де ж ще може бути студент?

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Скоріш за все, шо так! Нірванко, я як тільки заходжу в інтернет, в мене автоматично вкл. скайп. В мене є родина, сестра, коханий, з якими я завжди спілкуюсь по скайпу. Можливо ми з тобою були в різний час в інтернеті і тому ти мене не бачила. Хоча останній тиждень я дуже рідко появлялась в інтернеті, скайпі, ЛФ і навіть мафію не грала, тому шо в мене були модулі і мені треба було дуже багато і посилено вчитись.

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Як я й зрозуміла з дописів Дімекс і в попередній грі відмовчувався, ну якшо в нього стиль такий..а як не хоче грати, то автокільнеться.
    Хісп, Кост, Овод (запутаний тіп ;) ), Нірванка, Сашка, ніби все як завжди себе ведуть... На мою думку Любімая змінила свою поведінку, якось в неї все дуже емоційно, по-акторськи, Ріксі (хоча можливо вона зайнята (але гра є гра)). Ну і як я вже писала, нічого не можу написати про Твістер (не маю з чим порівнювати). Ну і я :girl_spruce_up:

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

Тому голосую проти Любімої.

16. Twister

Twister Well-Known Member

Отже, що у нас наразі із голосами? Я можна перепишу список у тому порядку, в якому голоса віддавали - так мені зручніше.

1. Сашка - Овод
    2. Хісп - Дімекс
    3. Любімая - Хісп
    4. Нірванка - Любімая

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Ми маємо дві групи: "Овод-Кост-Хісп" та "Твістер-Дімекс-Хонда-Рікся", і є версія що в кожній є по мафу. Де третій маф?

Логічно припустити, що в групі "Любімая-Сашко-Нірванка"?

17. Кохана

Кохана LuBimaya

мені здавалося, що актором бути не завадить в будь-якій ролі.. а мирні актори не бувають?

для мене починає вимальовуватися список підозрюваних:
    хісп
    хонда
    нірванка (можливо.. бо ще вчора я так не думала) або кост

18. Twister

Twister Well-Known Member

Ого, вже й Хонда проголосувала! Поправляю.

1. Сашка - Овод
    2. Хісп - Дімекс
    3. Любімая - Хісп
    4. Нірванка - Любімая
    5. Хонда -Любімая

---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Хонда, як ти вже тут, в мене до тебе питання.

Ти міняла свою поведінку попередньо з минулим разом коли грала чи не міняла? Бо щось ніхто не хоче мені того підказати.

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, вам не здається, що мафи намагаються мене злити? якщо мене сьогодні повішають, то місто навряд чи виграє...

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

коли вона була мафом, то вела себе так само як і зараз.. про мирну її роль не можу сказати...

20. Kost

Kost Мале вампірисько:)

...:)))До 3-х

Кост вас почитав...
    Ріксі(так,якщо слухати Твістер,то мафи - Кост,Ріксі,Любімая :)І саме проти другої я зливаю свій голос)

Все ок...

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Шось я якусь фігню написав...
    Зара почитаю тему і напишу нормально:bad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)