Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Блін, то що, на мене більше всього наїзди роблять??? нє порядок...

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Хонда, а чого то ти зараз тутка і ніц не пишеш??? Не хочеш попалитися?

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Походу перший день.... Питань нема.
    Винен: Овод
    Прийду з пар - аргументую.

3. Twister

Twister Well-Known Member

Поки добиралася до роботи, перечитала свої записки. Ото я кабарга :) Там таки мала кома стояти, а я її спочатку на дужку переправила, а потім дивуюся чому Овод двічі. Так має бути:

А ще, ви будете сміятися - я порівняла це із списком тих, хто був за дострокове закінчення дня:

Хісп, Нірванка, Кост, Овод, Рікся.

В обох списках є Овод, Хісп і Кост.

Питання1: чи може бути, щоб у цій трійці було більше одного мафа?
    Питання2: чи може бути, щоб у цій трійці не було взагалі жодного мафа?

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Я так собі думаю, що мабуть маф там є, і один.

Що скажете?

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

Люди, розмовляйте зі мною хтось, а особливо перевіряйте. Бо я можу або міркувати, або перевіряти - щось одне.

У мене таке питання, пропозиція навіть:

що, якщо нам сьогодні голосувати тільки цих трьох із списку - Хісп, Кост та Овод? Не чипати поки що інших, тільки трьох. Мені здається, маф серед них є. Давайте побачимо, хто кого топитиме, кого витягатиме?

4. hisp

hisp Well-Known Member

Смеятся не буду, ибо это уже какая-то "нумерология" (то есть бред :) )

Конечно, хорошо, что ты рассуждаешь и все такое, но уверен, что ты также делаешь и будучи мафиози ты также рассуждаешь как бы нечаянно подводя к нужному результату)
    Хотя кто знает, тебя еще мало видели.

Почему есть и почему один?

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Дабы поднажать на нашего вероятного молчуна Dimex

5. Twister

Twister Well-Known Member

Зовсім ні. Я вже обґрунтовувала раніше, повторюю: не має значення, який саме аспект поведінки розглядати. Мафи дуже рідко ведуть себе однаково геть у всьому. Найчастіше намагаються розподілитися рівномірно по всіх групах.

Саме тому я думаю, що серед трьох гравців, які ведуть себе однаково, більше ніж один маф знайдеться навряд.

А щодо підведення до потрібного результату - то для мене потрібний результат лише один: познаходити усіх мафів. А якщо побачиш, що я десь "передёргиваю" - бий по руках.

6. hisp

hisp Well-Known Member

Ах вот оно что.. это разве что на некоем подсознательном уровне)
    По крайней мере я будучи мафом не следил за такими мелочами.

Риксия, что снится нам? ;)

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну то логічно. Минулого разу була комом, а зараз я не ком, як вже всі могли здогадатись, тож і поведінка відповідно буде інша :)

8. Masini

Masini Well-Known Member

Не этот...как его...рокот, во!

9. Кохана

Кохана LuBimaya

не следил или не следишь?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чесно кажучи я не дуже вловлюю логіку. Сваритись можуть і мирні між собою, підозрюючи один одного, і мииний з мафом, і двоє мафів (на публіку). Тому однозначно тяжко визначити от так по кількох дискусіях.
    Щодо закінчення дня, то теж не показник, бо багато хто взагалі проти нульового дня, незалежно від ролі.

11. hisp

hisp Well-Known Member

Да

Всё? :sad:

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чесно кажучи я не дуже вловлюю логіку. Сваритись можуть і мирні між собою, підозрюючи один одного, і мииний з мафом, і двоє мафів (на публіку). Тому однозначно тяжко визначити от так по кількох дискусіях.
    Щодо закінчення дня, то теж не показник, бо багато хто взагалі проти нульового дня, незалежно від ролі.

13. Кохана

Кохана LuBimaya

не многословный ответ то... хотя, как мафа, нормальный...

14. hisp

hisp Well-Known Member

Какой вопрос, такой ответ.
    Попытка придираться к словам там, где даже нет ошибки - выглядит более, чем глупо.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

ой ой ой.. кто бы говорил...

16. hisp

hisp Well-Known Member

давай же, дискредитируй меня фактом использования подобной глупости.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

дискредитировать? тебя? я?... даже не думала...

18. Masini

Masini Well-Known Member

Эм... Пока да :)

19. hisp

hisp Well-Known Member

то есть прямо или косвенно обзывать меня мафом в каждом втором посте тебе доставляет эстетическое удовольствие?
    что ж, наслаждайся.

бу
    мда..
    как ты говоришь - что-то ты мне не нравишься в этой партии.

20. Кохана

Кохана LuBimaya

минуточку, а чем мы здесь вообще занимаемся? семечек пришли погрызть? я в игру играю, а ты уже нервничать начинаешь...
    короче, хисп виновен! ибо сегодня слишком нервный...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)