Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Не то слово )

2. ovod

ovod Well-Known Member

то всьо.... нє, хай бос скаже....

3. Twister

Twister Well-Known Member

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Ти не повіриш!

Я тягнула папірці :)

4. hisp

hisp Well-Known Member

:)) не поверю..
    зачем же.. так?

5. Twister

Давай. Только уже по-русски.

Очень много усилий трачу не на "что надо написать", а на "как это будет по-украински".

Это, в общем, и была однаиз причин, почему я выбрала тактику "рассуждений сама с собой вслух", а не диалогов с игроками.

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Ну и конечно ты был прав: все мои теории -это конечно же всего лишь терии :)

Они конечно помогают искать мафов, но никак не могут восприниматься как самостоятельный инструмент. Так, просто подспорье :)

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Ну я не из всех вообще мирных выбирала. Но из 2-3 равно предпочтительных кандидатов - почему бы и нет? Против рандома бессилен Доктор.

6. hisp

hisp Well-Known Member

То есть подобную "нумерологию" ты действительно используешь?
    я не про то, кто против кого голосовал, а про всякие "разности в поведении" - голосовал за окончание дня, смайликов веселых больше, чем грустных, точечек ставит от 3 до 5.... и т.п. :)))
    ?

И еще, в ночь, когда не добила Любимую - тебя кажись не было на форуме. Это специально?

7. Twister

Только если очень надо выцепить хоть какую-то информацию уже в первый день. Тогда все средства хороши. Даже если это не даст мафа - то даст повод "расшевелить муравейник". А там глядишь и маф какой-нибудь проявит себя.

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Нет. У меня в этот день было очень плохо со здоровьем малой: у нее болел живот и поднялась температура. Боялись, не аппендицит ли. (Причем, подозрение на аппендицит было и на прошлой неделе, так что в этот раз мне было еще страшней). Было не до игры. Отправила заранее ход и просила Перси на всякий случай просить Эребуса выйти мне на замену.

К счастью все обошлось.

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Класна гра була!!! майже всю слідкував і вгадав всих мафів, чим і пишаюся :))).
    Мирні молодці! Нірванка - шикарно. Твістер і Овод - Занадто награно. Хонда - недограно.

• Подобається Подобається x 1
  9. Honda

Honda Well-Known Member

Всім дякую за гру!!! Мирні з перемогою!
    Особлива подяка вампірчикам: Твістер і Овод! З вами було приємно грати...
    Якшо шось не те, не ображайтесь.
    Дякую Персі за цікаву тематику гри!

10. Masini

Masini Well-Known Member

Короч протрезвею - скажу Нирванке БУ

---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

А, и да, мирных с победой!!! )))

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Оцими:
    Ці слова змусили мене задуматись, бо мафу б таке в голову не прийшло. Якось щиро написав, чи що. Тому прийшлось не лінитись і переглянути голосування, щоб впевнитись :)

Всім дякую за гру! Мирні були такі собі, чесно кажучи. Може лінились. Мафи класно грали. Ведуча неперевершена, як завжди :) Тішусь, що і мені нарешті трапився шанс проявитись і що не запорола гру в останній момент :girl_curtsey:
    Га?
    Не знаю як Ти, а я до Тебе маю претензію. Ти чо лікарку спалила? Якби не то, я б не була така переконана у Твоїй мафіозності.

Дякую, пані лікарко, що мене лікували першого дня :give_rose:. Приємно :)

12. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Твистер,браво;)

Всем спасибо за игру!:preved:

13. hunter

hunter мандрівник

:haha: :haha:
    бачу що гра була кльовою)))

14. Masini

Masini Well-Known Member

Дорогая, чо ты гонишь? Вы же ее вообще вешали, не? Если бы не я, она бы вскрылась и так и так. Так что не надо левых подгонов. Я играю так, как хочу. Я играю так, как мне интересно. На все эти выигрыши мне плевать - я играю не на победу, я играю ради игры. А если вы потом не воспринимаете логическую аргументацию - это не мои проблемы, это - ваши проблемы.

Конечно виновата. Вам только дай повод - вы сразу вздерните, ведь думать не хотите.

Мне не мерещится? Яйцо курицу учит? Чтож, с удовольствием запишусь к тебе на курсы. Будешь учить меня играть, а то я сыграв более 70 партий еще не научилась. Когда начнем?

А ты чем помогла на тот момент? Странно слышать претензии такого рода от человека, который, будучи мирным вторую партию подряд, вторую партию подряд несет бред "для того чтобы ее мафы не завалили". По-моему с твоей стороны это бессовестно.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кількість партій, які Ти зіграла, ні про що не говорять. Я біля 10 партій зіграла, але не безуспішно.
    Бачу, що як наганяти на інших, то Тобі можна (дорікати за хренову гру комісара, наприклад), а як в Твою сторону хтось щось скаже, або буде підозрювати у мафіозності, то вже капєц, не рухайте її, бо ми без досвіду!
    Я граю як хочу і кажу що хочу. А те, що Ти вважаєш то брєдом, то мене не цікавить. В кожного свої способи. Я своєю грою і результатом задоволена.

16. Masini

Masini Well-Known Member

Нирванка, ты думаешь, что ты пишешь? Я ей про Фому - она мне про Ерему... Где я такое писала?

Прикинь, та же фигня!

17. ovod

ovod Well-Known Member

дівчата, давайте жити дружно...

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Люди, хіба ви за скільки ігор ще не вивчили Ріксю. Це людина з холодним розумом і далекими прорахунками. І, думаю, що цим вскриттям, вона собі готувала певне підгрунтя на наступні ігри. Повішали її - правильно. І в усіх наступних іграх в таких ситуаціях треба вішати (і, якщо я буду в грі, то буду першим серед ініціаторів). Мирні виграють за рахунок певних прорахованих кроків і умовиводів, а запутувати карти корисно лише мафам. Якщо Рікся зробила це для цікавості, то її справа, але це не має рятувати її від повішання. Це таке собі дисциплінарне стягнення, щоб іншим неповадно було :)

19. Masini

Masini Well-Known Member

Страсти :)))

20. Twister

Та ну ви дивні люди якісь, чесслово. Дія Ріксі була повністю розумною і оправданою. Бо Любіма сама палилась лікарем всю гру. Ясним полум'ям.

Я власне спеціально вичікувала ту ніч, коли вона сама себе лікуватиме. Бо треба було щоби кількість гравців стала якось непарною (дуже не хотілось лишатися на останній день з мирним сам-на-сам, щоб результат гри вирішувала швидкість відправки повідомлення - неспортивно).

І "вскриття" Ріксі теоретично могло б вплинути на мою НД - я бажала натрапити на лікаря і якщо повірила б - могла б змінити її на Ріксю. Звісно, якщо б я взаглі була в той вечір у компа і вчасно це прочитала, ну і сама Любімая мала не викривати Ріксю саме в цей день, а відмовчатися.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)