Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Якби ж то!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Голос непроголосувавшого буде рахуватись як останній голос

3. Twister

Коротше кажучи. Я не бачу чого чекати. Важаю, що Хісп маф. Я спровокувала, він проколовся. Побачив, що в мене підтримку не знайде - вирішив шукати її в Нірванки.

Якщо ж Нірванка маф - знімаю шляпу! Витримка надзвичайна!

Все, я вже йду.

4. hisp

hisp Well-Known Member

Так это ты сыграла в провокацию? Смешно, молодец.

Пару слов об участниках.

Нирванка.
    Первое и главное - ПЕРЕСТАНЬ бояться, что тебя кто-то повесит или пристрелит.
    Да, живешь ты таким образом долго - но зачем? Доживая до конца вот таким "неуверенным мирным" - ты вредишь мирным же. И очень сильно. Результат налицо.
    Это эгоизм такой? Невыгодный и нерациональный.
    На самом деле у этого есть один плюс - когда ты маф - тебя фиг разберешь (см. на Овода)
    Если таки маф, то шаг со скайпом и Хондой был очень хорош. И килл кома, конечно.
    Остальное нет :)))

Twister.
    Интересно. И сложно. Еще сложнее потому что первая игра.
    Все эти расчеты, вычисления, бурная мозговая деятельность - очень занимательно и внушительно.
    Но если посмотреть критически - то выглядит как.. как нечто притянутое за уши.
    Тем не меннее имеющее смысл: разбила на 3 группы и сказала, что в каждом по одному. И епт! действительно посадили двух из двух разных групп.
    Какая умилительная проницательность :)
    До последнего следовала своей теории, пока она не стала не выгодна.
    Твистер, я не верю в твою близорукость, поэтому это ты.

Я.
    Похоже, я снова провалил миссию :)))
    Танец не удался в очередной раз. Значит это все лишнее.
    Буду думать - или менять тактику и тупо отсиживаться, или пойду по анонимам. Хотя мне не нравится игра с масками - теряется психологический момент игры. С личностями интереснее.

О мертвых хорошо или ничего, поэтому после игры))

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Випадок. Мафам ми були потрібні, тому нас не пристрелили, а мирні вірили в те, що ми мирні, тому не повішали.
    Мене теж дивує питання: якщо Ти мирна, то чому Тебе мафи не прибрали? Адже по моїй теорії (мафи прибирають тих, кого не підозрюють в мафості) Тебе б мали прибрати. Знач Ти можеш бути мафом. Якщо це так, то будеш моїм новим ідолом в цій грі :)))

Якщо згадувати ту гру, де я з Хіспом залишилась вкінці, то тоді Хісп більше старався. Часу забракло, щоб я зкумала хто є хто. А зараз час є, але Хісп якийсь інший, спокійніший, мало переконливий.
    Чесно кажучи, я так писала, щоб мене мафи вночі прибрали. Бо вони і так когось по ночах мали прибирати, то краще б прибрали просту мирну, ніж рольовика. Але це не спрацювало.
    По секрету скажу, що коли я була мафом, то своїх прикривала всупереч тому, що вони цього не хотіли, та і я знала, що це неправильно і до добра не приведе. Тому я б таке з Хондою не могла зробити. Якби була з мафами і вони б вирішили когось сплавити, щоб себе вигородити, то я б ні в якому разі не зголосилась когось так підставляти, бо і спалилась би просто, і совість все таки не дає.
    Але все таки ні в Тебе, ні в мене нема вагомих доказів проти неї. Чесно кажучи, думала, що коли загляну на форум, то побачу Твою дуже переконливу доповідь про те, що маф - Твістер. Але цього не сталось. Я теж в її поведінці нічого не нарила. А згадуючи як Ти переголосовував, щоб влитись в натовп мирних, мабуть, переконую себе в тому, що все таки це Ти. Хоч я вже і не раз в цій грі помилялась і досі купа сумнівів..

6. hisp

hisp Well-Known Member

Я всегда спокойный, можешь записать. Крики и истерики, имхо, никогда не могут быть убедительны.
    Балалайка уже стерлась наяривать тут пред вами.

Единственное, что скажу - лично ты голосуя за Твистер выигрываешь в любом случае.

Говори последнее слово и дергай занавес

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти не правий.
    Якщо я голосую за Твістер, а:
    а) маф - Ти. Тоді мафи виграють, а я програю.
    б) маф - Твістер. Тоді мирні виграють і я відповідно теж.

8. hisp

hisp Well-Known Member

Я прав.
    123123

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вірити Тобі на слово?

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Ну та, Ти знаєш точно хто Ти, тому знаєш чим для мене закінчиться гра..

10. hisp

hisp Well-Known Member

Именно. Я знаю, чем она кончится для тебя, но не знаю чем она кончится для меня.
    Вот такой вот парадокс :)))

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хехе :)
    То я Тобі скажу - якщо Ти мирний, то ми обоє програємо :)

Починаю думати про Твістер. Може вона так старалась тільки для того, щоб не виглядати підозріло після попередньої гри, в якій вона теж такі теорії порівняння розписувала?

Хісп, тепер Ти знаєш, що я - мирна. Твої дії? (а знаєш це тому, бо якби я була мафом, то б вже проголосувала за закінчення дня і виграла б)

12. hisp

hisp Well-Known Member

Я этого не знаю)
    Кем бы ты ни была - свой ход я уже сделал.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перегляну хід голосувань, поки Твістер не прийшла і не переконала мене в тому, що все таки мафом є Хісп :)))

14. Twister

Та ну ви знущаєтесь. Ще трохи, і ви мене переконаєте в тому,що маф саме я [​IMG]

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хоч Овод і маф, але таки казав правду, коли прокоментував перший голос в грі Сашка - Овод словами типу "інтуїція - велика штука". Знач і тут міг сказати, що Твістер грає так само, як і минулого разу, знач маф. Один плюс за мафіозність Твістер.

Голосування.
    День 1.
    2 голоси проти Овода, 2 проти Любімої. Хісп віддає голос проти Любімої - витягує Овода-мафа? Потім коли 3 голоси проти Овода і 3 голоси проти Любімої Хісп переголосовує за Ріксю (-1 голос в Любімої). Не витягує Овода? А міг би. Плюс за мирність.

День 2.
    Є по 1 голосу проти Хонди, Коста, Дімекса, Любімої. Хісп голосує проти Хонди. Навіщо піддає Хонду-мафку ризику? Безтолку. Плюс за мирність Хіспа.
    Твістер голосує останньою (чекала як ситуація складеться?). Перший голос за Дімекса. Не хоче все таки свого вішати. Але потім бачить, що нічого не міняється, тому голосує за Хонду, яка і так лідирує. Типу "ладно вже, як всі, то всі, я з вами, мирні!". Плюс за мафіозність Твістер.

День 3.
    Перший голос Хіспа проти Любімої, другий голос - Твістер-Любімая. Так як маф залишився сам на полі бою, то вимахуватись нема куди. Голосує за того, за кого мирні думають, щоб не світитись і влитись в масу. Ще один плюс за мафіозність Твістер.
    Потім Кост починає набирати голоси. 1 голос проти Любімої від Твістер і 4 голоси проти Коста (включно з голосом Хіспа). Якби Хісп був мафом, то б все так і залишив, не викликаючи зацікавлення в своїй персоні зміною голосу в кінці на Ріксю. Пів плюса за мирність Хіспа.

День 4.
    Вночі Хісп віддає голос за Ріксю, бо думає, що вона - маф. Він це робить, щоб помогти мирним, бо переконаний, що має рацію і боїться бути пристріленим вночі. Або спеціально так робить, бо якби мафом була Рікся, то б його вночі не пристрелила. Дивно, що справжній маф вночі не прибрав Хіспа, він міг би підставити Ріксю. Але то було б не дуже очевидним, та і маф вже знав, хто лікар, тому прибрати лікаря було вигідніше.
    Йде голосування. 2 голоси проти Ріксі і голос проти Хіспа. Твістер голосує проти мене. Чому маф не підтримала мирних, щоб гарантувати собі ще одну смерть мирної? А тому, що Хісп ще не голосував і ясно було, що Хісп буде проти Ріксі, бо раніше був і мав би рятувати свою шкуру. Тому Твістер почала свою кампанію налаштовування мирних проти мене, щоб на наступний день останні мирні (мирний) задумався. Плюс за мафіозність Твістер за цей хід.

Отже, Твістер набрала 4 плюси за мафіозність, жодного за мирність. Натомість Хісп набрав 2,5 плюси за мирність і жодного за мафіозність.

Тому Твістер :)

Я ЗА закінчення дня
    і гри відповідно, поки Твістер не прийшла і не переконала мене в протилежному :)))

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Поки я писала свій аналіз, то Твістер вже прийшла :))) Ну якщо вже і прийшла, то спробуй щось зробити.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Я вже проти закінчення дня, бо цікаво, що скаже Твістер.

16. Twister

Ну, я бачу що я хоч не помилилась. :) Це допис мирної. 100%. Я вгадала, Хісп.

Нірванко, :give_rose:

Забий на всіх, хто каже тобі, що ти погана мирна. Я вжу другу гру поспіль бачу, як ти борешся до кінця і не опускаєш руки.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую :) Хоч хтось мене похвалив :shy:
    Тепер я зі спокійною душею ЗА закінчення дня.

18. Twister

проти закінчення дня. я лише почала.

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Це так.
    Саме тому тобі не слід відмовлятися від власної інтуіції, яка вела тебе всюцю гру.

На жаль, мої можливості користування інтіцією тут поки ще обмежені. Але я дуже задоволена, що мафа таки вгадала. Ти щира. Нещирий Хісп. І вдається вже до будь-яких засобів тиску.

То на мене. Став жалітися, що ще не вигравав.

То на тебе. Мовляв ти непевна мирна, такій нема нащо залишатися на фінал.

Ріксю втопив, зігравши на її емоціях, знав, що спалахне, якщо її назвати нерозумною.

Маніпулятор - клас! :good:

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

Справа в тім, що міг. Але наразі я дуже зручно зі своєю реорією груп під руку підвернулсь. Він мене покритикував - і, так, натис на болючу точку. Я вже лізла зі шкіри вон аби доказать, що не помилялась. І всю гру власними руками витягала його з петлі. :sad:

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

В той день Хонду підозрювали мало не всі. Вигороджувати її було просто попалитися.

Ти думаєш, я прийшла, побачила що Хонду втоплено, і, замість залізно прикритися голосуваннм проти неї також - дала голос проти Дімекса, навмисно палячись?

Я жодного разу в грі не сказала, що повішання Хонди моя заслуга. А могла б зробити досить очевидний крок і бути білою. Це я маф?

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Ні. Голосую гравця з третьої групи, бо щиро вірю, що третій маф у ній.

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Але подивись, як Хісп дві ночі підряд маніпулює лікарем і провокує його розкриття.
    Ти спитай краще, чого Хісп вичікував, якщо вже вночі впевнено "проголосував" проти Ріксі? Щоб я винесла її замість нього? Хотів непричетним до смерті мирної опнитись?

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Ти читаєш хоч?

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Розумієш..

От ти вважаєш,що я ще вчора стала готувати почву проти тебе. Нехай.

Нащо я сьогодні виперлася виступати проти Хіспа?

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

Лишилось менше години. Вирішуй щось. Все в твоїх руках. :give_rose:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так. Не переконливо, чесно кажучи.. Голос не міняю.

• Подобається Подобається x 1
  20. Twister

Три вампіри пішли по Трансільваніі гуляти
    Три вампіри вирішили в мафію пограти
    Один пішов гуляти і вже не повернувся
    Друга не там лягла спати і не змогла проснуться
    І лишився тільки один БОС, та й той вже втрати віру в людство :)))

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Хісп і Нірванка гонять Твістер з гри

А я ж така симпатична

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Не проти закінчення дня

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)