Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Ой мааа...

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Блин, я нифига не понимаю. :sad:

2. hisp

hisp Well-Known Member

Любімая, постарайся в последнюю минуту ночи сказать что ты делала прошлой ночью.
    Если знание этого вообще имеет смысл.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вночі Дракула розважався з чарівною Анною, з якої і випив всю кров

Їжею для вампіра стала Любімая, мирний лікар

Настає п'ятий день, який триватиме до завтра, 21.00

4. Twister

Триндець. Ви навмисно залишили наостанок саме мене, бо я вас погано знаю і граю грунтуючись на логіці, не на інтуіції?

5. Кохана

Кохана LuBimaya

ну що ж.. мирні! не провтикайте! вибачте, що підвела! перемоги вам!

6. Twister

Ну давай, Хісп, доводь мені, що ти не маф. Бо до мене вже йде тітка Параноя.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я в шоці :sad: Була впевнена, що це вже кінець..
    Рікся, а Ти сама винна!!! Бо хто так грає??!! От чим Ти помогла??!!
    Бажання здатись. Невже Хісп? Твістер довіряю з самого початку, бо старається. Старається найбільше з нас всіх. Але може це така тактика? Рікся від початку Хіспа захищала, тому на нього навіть не думала. От називається довірилась.. :sad:
    Короче, навіть якщо ми і виграєм, то вважаю, що мафи справились просто геніально, бо нічо не ясно.
    Нехай буде Хісп.

8. hisp

hisp Well-Known Member

Кто кому что доказывать должен - большой вопрос.
    Останусь при своем бывшем мнении - nirvanka
    Тем более последний ее пост подтверждает.
    Если Твистер - то она заслужила победу.

Ога "з вас"
    Таки замечу - хто тут больше всех с бубном вытанцовывал?

На самом деле единственное, что сделали мафы гениально - так это попадание в кома.

9. Twister

Ви чо?

Блііін, ну що ви робите.... :cry::girl_cray:

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Мені тепер перчитувати геть усе, так? :sad:

10. hisp

hisp Well-Known Member

Кстати, за все игры тут (штуки 4-5) я всегда доживал до конца и никогда не выигрывал :))
    Такая вот печальная статистика

11. Twister

Хісп, ти мабудь не чекай, я читатиму. Не знаю як складеться в мене завтра день, тому хочу що можу - зробити зараз.

12. Twister

Вчора аж заснула, читаючи. :sad:

Але прокинулася - і, здається, знаю вже, що робить.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

Отже.

Є питання, яке я не можу собі не задавати: чому на кінець гри лишилися сами ми?

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

Це вжаливе питання, бо я свої міркування виклала ще на початку гри, і, якщо б вони вели до вірної відповіді - мене б повинні були прибрати? Так?

Отже: я в чомусь помилилась. Мої міркування ведуть мене не туди. Причому ведуть не туди так впевненно, що можна навіть розраховувати на те.

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

Я стала перечитувати той день, коли я викладала свю теорію і дивтися, що мало йти не так, а після моїх викладок змінилося. Послідовність була такою:

Сашко голосує проти Овода. Я починаю викладати свою теорію, зі мною сперечається Овод. Я виводжу трійку "Овод, Хісп, Кост" і пропоную голосувати тільки їх трьох. Хісп каже що то якась нумерологія і голосує проти Дімекса (тобто вже не зголосився цю трійку голосувать). Нірванка теж пише, що не дуже довіряє цим викладкам.

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

Тим часом я називаю групи "Твістер-Дімекс-Хонда-Рікся" і "Любімая-Нірванка-Сашко" і кажу, що певно в кожній з них ще по мафу.

І лише після цього починається змінювання голосів, при якому Хісп і Овод врешті-решт голосуть один проти одного.

13. hisp

hisp Well-Known Member

Чудные рассуждение :)
    интересно куда ж они тебя как бы заведут.

14. Twister

А далі дуже цікаво. В день, коли вибуває Ходна, вночі мафи прибрали Сашка - гравця із третьої групи.

Це - розумний хід, якщо третій маф дійсно у третій групі?

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

Вони мене заводять до того, що мабуть маф такі ти.

Тільки ти міг бути певним, що останнього дня я проголосую на корить тебе.

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

А я знаєш, що буду робити?

Я взагалі не голосуватиму. Ти висиш і так. А мій голос залишється на мене.

Я за дострокове закінчення дня.

15. hisp

hisp Well-Known Member

Круто. Поздравляю с победой, заслужила :)

И если так, то Нирванка мир - и я обещаю во всех следующих партиях пытаться вешать ее первой.
    Ничего личного - игра :)

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Кстати, интересная ситуация.
    Ведь твой не отданный голос - получается первым, ибо по умолчанию.
    Тогда виснешь ты :)))
    правила надо уточнить. А ведущая уточни сейчас.

Вобщем, твоя нумерология была не просто нумерологией, а затуманивающей глаза.
    Вешайте меня вдвоем. Не хочу чтобы мирные проиграли "случайно" или от рук мирных же.
    Twister

16. Twister

Чому не закінчуєш достроково день?

17. hisp

hisp Well-Known Member

С какой стати?
    Ведущая даже не сказала кто виснет.

18. Twister

Хісп, я серйозно питаю, чому не закінчуєш день?

Якщо ти такий певний, що саме я маф - тебе б мав влаштовувати той результат що вже є. Чого чекаєш?

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Після твого голосу вже напевно я.

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хісп - Твістер
    Нірванка - Хісп
    Твістер -

На данний момент висне Хісп, як перший набравший з пари Хісп - Твістер.

20. hisp

hisp Well-Known Member

Кто маф знаете вы обе и точно.

Без решения ведущей и прихода Нирванки, само собой, - я против окончания дня.

Не забудьте внести в правила про очередность голоса "непроголосовавшего". Хотя может оно там есть, я ж правил не читаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)