Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hisp

hisp Well-Known Member

Лису на колыму :)
    Ну или на шубу :)))

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Ой, божи ж ты мой. не притворяйся :)
    Потому что док бы все таки вскрылся и не повесился.

2. Masini

Masini Well-Known Member

Хисп, если ты маф, то я твое поведение понимаю. Если мирный, то нет.

Любимая, если логические доводы тебя не вдохновляют, тогда ПРОСТО ПОВЕРЬ - Я МИРНАЯ

3. hisp

hisp Well-Known Member

Тебе осталось назвать меня дурой и я сламаю клаву)

4. Masini

Masini Well-Known Member

Не буду. Пять тонн шоколада не потяну :)))

5. hisp

hisp Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 19 лис 2010
  6. Masini

Masini Well-Known Member

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Ахтунг! Перси буянит!!! :)))

Останнє редагування модератором: 19 лис 2010
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Невдалий варіант, бо я не маф :) А якщо Ти досі цього незрозуміла, то раджу або придумати собі кращий спосіб переконування в Твоїй невинності.
    До речі, я не думала про імунітет. Якби я була мафом, то ясно що б в першу же ніч звернула на це увагу і врахувала б це. А прості мирні не вникають в такі подробиці, бо не роблять НД. Тому я все більше переконуюсь в Твоїй мафності.
    Чесно кажучи я це робила несвідомо. Та я і пояснювала чому так роблю. Бо я була першою проти Любімої, а після мене зразу появився голос від Хонди (мафки!), а потім Хісп і Кост змінили свої голоси на Любімую. Так як я трохи підозрювала Хонду і взагалі ці рухи видались мені підозрілими, бо все таки конкретних аргументів проти мафіозності Любімої не було, тому подумала, що мафи тупо мене підтримали, щоб не бути ініціаторами, а потім все на мене звалити. Тому переголосувала на одного зі своїх підозрюваних, який вже мав голоси.
    А про Овода я тоді взагалі не думала, бо ніколи його не розуміла і в жодній партії не розкусила. Якщо колись і голосувала проти нього, то тому, що хтось переконував мене в цьому. Тому я його і не розглядала серйозно.
    :))) Не може :) Коли я мафила з Хондою, то я виявилась ненадійною і спалилась в першу чергу, і команду за собою потягнула. Тому якщо б вже і була знову така ситуація, то Хонда б мене топила в першу чергу :)))
    В мене подібні схемки на листочках, тільки більш хаотичні. А от щодо Твоїх схемох про діалоги, то не дуже в них вірю, бо точно ж не знаєш чи вони награні чи справжні. Хоч і бачу, що Твої списки теж неточні, бо ж голосуєш проти мене :)
    Отут Ти лукавиш. Бо колись сама мене просила зробити Тебе мирною.

8. Masini

Masini Well-Known Member

А как я должна это понять? Ты забожила в партии и создала себе отменную репутацию или что?

Бред. У вас то мафы правил не читают, то читают больше всех. Определись, м?

:haha: мда... нет слов...

Ты сначала в смысл предложения вдумайся, а потом обвиняй меня в том, что я лукавлю. Я написала, что мне неинтересно играть, когда меня считают 100% мирной и мою кандидатуру как потенциального мафа даже не рассматривают. А ты переворачиваешь, как будто я сказала, что я мирной быть не люблю. Я обожаю быть мирной. А в той ситуации, когда я у тебя просила обычную мирную роль без допабилок, если ты помнишь, у меня была лажа с интернетом и мне, получив роль, не хотелось подводить.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти помиляєшся як мирна, або несмішно граєш як маф. Якби Ти була мирною, то шукала б справжнього мафа. Хоча згадуючи минулу гру я вже нічому не дивуюсь.
    Я читаю правила незалежно тим, хто я. Ти звернула на то увагу, а я ні. Я себе розумію і не звинувачую. Не думаю, що я тут одна така. Якщо і одна, то або я тупа, або неуважна.
    Знач я неправильно зрозуміла те, що Ти сказала.
    Ну але будучи мирною Ти могла бути комом чи іншим важливим персонажом, якому бажано слідкувати за грою.
    Ладно, проїхали.
    Я свій голос не міняю.

П.С. Мені снилось, що Рікся хотіла мене підставити і підкинула мені наркотики :wacko: Але мені вдалось її викрити і підстава провалилась. І я собі в сні подумала "коли прокинусь, то їй на зло відмовлюсь грати в її партії" :)))

10. Twister

Twister Well-Known Member

Блін. Підкупає Нірванка своєю щирістю. І спокійна дуже.

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Ну, власне, вона ж тебе і топила теж, хіба ні?

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що це була захистна реакція, як це зараз є в Ріксі (якщо вона мирна).

12. Twister

Twister Well-Known Member

Ну а хто тоді маф? Хісп?

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Взагалі, як у мафки Хонди може бути така сама реакция "як у Ріксі якщо вона мирна"?

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Знаєш що лише бентежить?

я тут стала старі ваші ігри листать. Не думала, що буде потрібно, але якщо вже пішла розмова.

Бачу: 12 - ком (вижила)
    10 - мир (вижила)
    8 - маф, повішана
    7 - мир (вижила)
    6 - маф, вбита
    4 - маф, повішана

хм..

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Не знаю. Ладно, хай буде як воно буде. Ріксю ви вішаєте і так, мене, думаю просто скоро закидаєте помідорами з моїми викладками. Я може розумом десь і згодна, що мабуть ті хто один одного знає давно більш праві.. Хай буде так як є.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Таке помічала у багатьох. Яскравий приклад - Мартіні. Підозрюють, або голосують проти тих, хто починає проти них виступати. От так і Хонда могла проти мене писати (правда я не пригадую її наступів на мене, мабуть, не звернула увагу), а зараз Рікся, бо я тоді проти Хонди була, а зараз проти Ріксі.
    Все таки найбільше схиляюсь до Ріксі, бо знаходжу для себе пояснення чому. Впевнена на 90%. Якщо б все таки вона виявилась мирною (в що я все менше і менше вірю), то я б почала думати, що мафів просто більше нема і ведуча помилилась :)
    Думаю, що виживання в грі залежить і від випадку і від команди (якщо мафи) і взагалі від ситуації. Я от в цій грі дуже боялась, що мене можуть зразу прибрати. Але навіть таки хотіла, щоб мафи краще мене прибрали, ніж, наприклад, лікаря, та і я думала, що нічого конструктивного і так не скажу, бо перші дні були повні сумнівів.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Четвертого дня рештки гостей замку загодували до смерті часником просту мирну Ріксі

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Капєц!!!! бляха муха... Ріксі, пробач, що не повірила тобі!!!!! :cry:
    Але не вірю я, що нірванка маф... може, то все хісп?

16. Masini

Masini Well-Known Member

Не прощу. Желаю, чтобы мафы победили, потому что мирные все равно бестолковые

17. hisp

hisp Well-Known Member

Бестолковые, бестолковые.. сама ты *повторяться не буду)*
    Абидно.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

і кого ви тепер вішати будете?

19. Masini

Masini Well-Known Member

... ..................

20. hisp

hisp Well-Known Member

Рано еще говорить. хотя я, пожалуй, определился.
    Опять на меня окончательное решение свалят(

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)