Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Блджад... ..............

2. hisp

hisp Well-Known Member

Ну хочется мне тебя повесить. Доставь старику удовольствие :)))

3. Masini

Masini Well-Known Member

В общем, Хисп, присылай мне по почте новую мышку, потому что я свою с нервов разобрала и теперь собрать не могу.

4. Кохана

Кохана LuBimaya

:)).........

5. Masini

Masini Well-Known Member

Хисп, поломал мне мышку и скрылся в неизвестном направлении

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А після коми прочитала? Якщо лікар щоночі відсилав НД, то лікував себе, не себе, себе, не себе. Знач цієї ночі не себе.
    Ніч треба завершувати тоді, коли треба. Бо ж рольовики можуть змінювати свою НД.

7. Masini

Masini Well-Known Member

Ой, да ладно, сколько раз ночи досрочно завершались?

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

А якщо не щоночi?

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Оскільки добрі адміни повернули перший пост на кожну сторінку, ситуацію із голосуванням можете відслідковувати в першому пості

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В одній грі, де я була ведучою, а Персі дівчинкою, мені всі прислали НД без натяку на сумніви. І за 2 хв до кінця дня я оголосила в темі результат. А в наступну хвилину Персі мені прислала зміну НД. Це впринципі на загальний результат гри не вплинуло, але могло б вплинути. Тому думаю, що Персі після того випадку дочікується кінця ночі рівно по годиннику. Тим більше, в нас тут виробилась звичка сповідатись вночі, щоб виговоритись на випадок, якщо пристрелять :) І ці розмови впливають на НД, які рольовики можуть і таки часто змінюють.
    Теж варіант. Не подумала. Але то ж навряд.. Хіба ще першої ночі лікар міг іншого лікувати (Еребус от так робив в тій же грі з Персі-дівчинкою). Але то теж навряд.
    Дякуємо Мартіні :) Тепер знаємо, що він з нами, морально підтримує :)))

10. Masini

Masini Well-Known Member

Нирванка. Как конец партии - так ты меня убиваешь морально. Ты же стреляла по Любимой. А знаешь почему выстрел неудачен? Потому что она лечила себя. А знаешь по какой причине? Потому что у нее иммунитет был на первую ночь. Как тебе такой вариант?

11. hisp

hisp Well-Known Member

Кстати, есть мышка. Приезжай, забирай. Только должок тоже придется отдать ;)

И после этого ты не расчетливая, как ..? :)

Так ты голосуешь против меня чисто на правах "мести" за мышку?

12. Twister

Twister Well-Known Member

Мдя, гарненька ситуація. :girl_emo:

А право на помилку в нас ще є? Чи ні?

---------- Додано в 07:32 ---------- Попередній допис був написаний в 07:29 ----------

Так, зараз треба спокійно розбиратися, щоби не прийшла параноя.

Отже, Кост мирний і Любімая - лікар (блін, а я її вішала :sad:)... Знову фарбувати?

---------- Додано в 07:35 ---------- Попередній допис був написаний в 07:32 ----------

День 1.
    1. Сашка - Овод (1)
    2. Хісп - Дімекс (1)
    3. Любімая - Хісп (1)
    4. Нірванка - Любімая (1)
    5. Хонда -Любімая (2)
    6. Кост - Ріксія (1)
    7. Твістер - Овод (2)
    8. Овод - Дімекс (2)
    9. Хісп - Любімая (3)+ Дімекс (1)
    10. Кост - Любімая (4) + Ріксія (0)
    11. Нірванка - Хісп (2) / + Любімая (3)
    12. Ріксія - Овод (3)
    13. Хісп - Ріксія (2)+ Любімая (2)
    14. Овод - Хісп (3)
    14. Хісп - Овод (4) + Ріксія (1)
    15. Кост - Хісп (4) + Любімая (1)
    16. Кост - Овод (5) + Хісп (3)

---------- Додано в 07:46 ---------- Попередній допис був написаний в 07:35 ----------

Хісп: Якщо він маф, то, виходить, тричі міняв голоси, віддані проти мирного, щоби врешті-решт безповоротньо потопити сокланівця? о_О

---------- Додано в 08:00 ---------- Попередній допис був написаний в 07:46 ----------

Далі. Нірванка. Забирає голос в Любімої, додає Хіспу. Перед тим Кост додав голос на Любіму, Любіма наче вибиралася в лідери.

Могло бути таке, що, припустимо, коли я стала доводити що мафи не поводяться однаково - Нірванка й Хонда вирішили дати однаковий голос, проти Любімої. І не очікували, що Кост і Хісп також її проголосують? Побачили, що мирні вішають Любімую і так, можна не допомагати.. А потім Ріксія несподівано додає голос Оводу. А рипатися Нірванці уже запізно, буде видно що вона вітиягає Овода...

Хм...

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 08:00 ----------

треба дивитися другий день.

День 2.
    1. Нірванка - Хонда (1)
    2. Любімая - Кост (1)
    3. Ріксія - Дімекс (1)
    4. Дімекс - Любімая (1)
    5. Хісп - Хонда (2)
    6. Хонда - Нірванка (1)
    7. Кост - Хісп (1)
    8. Кост - Хонда (3) / Хісп (0)
    9. Твістер - Дімекс (2)
    10. Твістер - Хонда (4) / Дімекс (1)

13. Masini

Masini Well-Known Member

Ну уж нет. Сам поломал - сам и вези! :sad:

Останнє редагування: 19 лис 2010
  14. Twister

По суті, Нірванка і Хонда обмінялися люб'язностями. Але чому Хонда не стала двоїти на комусь, спасати себе?

Може таке бути, щоби Нірванка, яка вже мафила з Хондою, вважала Хонду за ненадійну, і вирішила, що краще мафити самій, ніж Хнда обох попалить?

15. Masini

Masini Well-Known Member

Ну, была бы мафом, в Любимую бы точно не стреляла. Угроза доктора хуже, чем доктор. Опять ошиблась? Увольте...

16. Twister

Отже. Теоретично Нірванка мафом бути може, протирічь такому не бачу.

---------- Додано в 08:16 ---------- Попередній допис був написаний в 08:13 ----------

Ріксія.

Дуже-дуже мало чого. Перший день Овод, другий - Дімекс.

Нащо давати Овод (3), якщо буквально перед цим Нірванка забрала голос проти Любімої, і в Любімої стало також (3). Нащо підрівнювати співкланівця з мирною, особливо коли мирна стала додавати в довірі?

17. Masini

Masini Well-Known Member

Твистер, мне кажется или ты в прошлой партии была более адекватной? В этой вообще какой-то капец: то какие-то объединения в группы по непонятным признакам, то какие-то списки-голосовалки разноцветные и... бессмысленные на мой взгляд, ибо кроме автора в них никто ничо не понимает, имхо... Когда вешаешь такого рода списки будь добра их объясняй, а то я вам сча тоже могу схем понавешать, нифига не объяснить - разбирайтесь и попробуйте только подумать, что я маф. В общем какой-то вид кипучей деятельности ты конечно создаешь, но пользы от этой деятельности я пока не увидела... Может плохо смотрю?

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

Ты вот у ребят спроси. Они тебе расскажут какая я наглая и расчетливая, поэтому соклана мне слить - раз плюнуть. Так что на этот голос даже внимания можешь не обращать :)

18. Twister

Далі. Другий день Дімекс. Нібито нерви, але й гарна альтернатива Хонді. Хам і мовчун, є шанс що підтримаюсь, а нерви ще й чудове прикриття, чому не Хонда.

Теж може бути. Може бути... Мдя.

---------- Додано в 08:29 ---------- Попередній допис був написаний в 08:20 ----------

19. Masini

Masini Well-Known Member

Я не злюсь, не обижайся. У меня просто стиль разговора такой :sorry:

20. Twister

Я вважаю, тре вішати Нірванку.

Рікся може бути, але Нірванка все ж таки певніш.

Буду пізніше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)