Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Шось воно мені того...

2. Кохана

Кохана LuBimaya

ох блін...

3. hisp

hisp Well-Known Member

Гм. странные вкусы у нашей мафии, что и говорить :)))
    Все как по заказу Риксии.

Ну, паехали!

LuBimaya

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Для мне двоє підозрюваних
    Кост і Ріксі...

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Хісп, мене вішати точно не треба!!!!

5. hisp

hisp Well-Known Member

Вскрытие покажет.

Единственная мысль, которая может объяснить такие ходы мафии - это страх попасть на леченного.

6. Кохана

Кохана LuBimaya

договорились!

7. Twister

Twister Well-Known Member

Мені теж здається, що з всіх варіантів треба спочатку перевірити очевидний.

Любімая.

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Так... по поводу моєї мирності поговоримо завтра... Спокійної ночі всім!

9. Masini

Masini Well-Known Member

*посыпаю голову пеплом*

Сори, сдавала сегодня два зачета, пришла домой и отрубилась без задних ног (((

А мафия в этой партии мне определенно нравится: Мартини, Сашка, Димекс... Мафы, вы такие няшки :girl_in_love:

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хаха, Хонда, вчись брехати і притворятись :)))
    Думаю, що Дімекса прибрали, щоб підставити Ріксі, або мене, бо в нас з ним були конфлікти. Хоча Рікся може бути і мафкою і ініціатором вибору жертви.
    Залишаюсь твердо при своїй думці щодо Любімої, про яку я раніше вже пояснювала чому підозрю.
    Це не так. Коли я змінювала голос, то написала, кого підозрюю. Було 3 кандидати. І проголосувала саме за того, за кого вже був голос, тобто за Хіспа (а голос за нього був від Любімої вже). Любімая була другим кандидатом після Овода. Якщо я забираю голос з неї, то позиція Овода навпаки сильнішає, а не ослаблюється.
    До мирних. Може знову не найкраще граю, але стараюсь, чесно. От мафку повішала :)

11. Masini

Masini Well-Known Member

Почитала. В общем я к Любимой отношусь также предвзято, как и к Хиспу, поэтому вешать ее не хочу-не буду!!! (асечные разговоры бляха до добра не доводят - начинаешь к людям проникаться симпатией и перестаешь их оценивать объективно).

Ну а по теме вот... Вы ваще перечитывали партию, не?

1 - прям вот так сначала партии привлекать внимание к соклану? нафиг-нафиг
    2 - ну вот тут это конечно личное, но если бы она была мафом, то она бы так и сделала (она мне обещала :))) )
    3 - опять наезд с начала парии?
    4 - наезд на Хонду
    5 - Хонда нагло наезжает на соклана и голосует за него вторым голосом? Не верю...
    6 - Хонда продолжает
    7 - наезд на Любимую, часть 3-я
    8 - так просто поговорить решила?
    9 - непонятно как-то для двух сокланов, не?
    10 - наезд на Любимую, часть 4-я, последняя

Если Любимая маф, то очень качественный, а в качественность мафов мне верить не хочется. Воплотить с Хондой теорию дистанцирования... Эм... Никогда не поверю, что Хонда так умеет врать. В общем у всех своя голова на плечах, но я Любимую мафом не считаю.

Когда перечитывала партию, написала всех в столбик и, по мере прочтения, вычеркивала тех, кто мафами быть теоретически не может. Остался один человек...

Виновен Кост

Весь его бред поток мыслей цитировать не буду, но хочется обратить внимание на его поведение и сопоставить с поведением прошлой партии. В прошлой партии на все обвинения он отвечал утвердительно. В этой партии та же история. Почему вы (читай Твистер) исключили его из списка подозреваемых я не вкуриваю.

Останнє редагування: 18 лис 2010
  12. hisp

hisp Well-Known Member

А вот этот пост, который сделан когда уже Хонда почти висела - говорит о том, что маф наверняка среди перечисленных ею.

13. hisp

hisp Well-Known Member

Ложь. В позапрошлую игру ничто не помешало тебе нападать на меня даже без видимых (для меня) причин.

Что с Нирванкой не так?
    Ну, за тебя у тебя спрашивать не буду.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, мене вішати не можна! Альо! Не робіть дурниць!
    Я Ріксі ще перед початком партії жартома обіцяла, що якщо буду мафом то першою жертвою буде Кост, бо маю на нього зуб з минулої партії.. А зараз він поводить себе так само як і минулої гри... То точно мале вампірисько!
    Я ж дала клятву знищити Дракулу - отже винен Кост

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Любімая,Ви адекватні?Не треба грати на емоціях!Якшо Ріксі хоч якось пояснила,чому хоче мене вішати,то Ви...:bad:

Є 2 підозрюваних:
    -Любімая
    -Ріксі

В нас є право на помилку:)

якшо його враховувати,Любімая,ше й вішала мене після Ріксі,також можлива поведінка мафа

Біжу на тренування,не робіть дурниць:)

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

А почемы ТЫ сразу исключила Любимую...

Твои 10 волшебных постов не говорят мне,что она - 100%мир...вполне разумная игра с наездом на сокланов...такое часто бывает :dntknw:
    Вообщем,почиатю еще,пока мой голос такой:blush:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

100% я так Еребуса по замовчуванню завше спочатку вважаю мирним, бо ми спілкуємось поза форумом :)
    А от родичів легше вішати :)))
    Все гарно і переконливо розписано. Не маю причин, щоб не прислухатись. Але щодо кандидатури Коста непереконана. Буду перечитувати тему. Поки що переголосовую на нього, бо за мирність Любімої більше аргументів. Але чомусь думаю, що все таки хтось інший. Якщо бути зовсім щирою, то більше підозрюю Хіспа. Рікся, чому Ти думаєш, що не він? При чому чуть не з початку гри..

3. Хісп - Любімая
    4. Кост - Любімая
    6.Нірванка - Кост
    7.Любімая - Кост
    8.Твістер - Любімая
    11.Ріксі - Кост

17. Masini

Masini Well-Known Member

Я не думаю, что не он. Я его вообще чуть ли не последним вычеркнула. Но вот такая вот гадкая у меня натура - предвзято к нему отношусь и хочу чтоб он жил подольше. Я люблю таких игроков и, даже если они мафы, предпочитаю их видеть живыми до конца игры. С ними интересно. :)

18. hisp

hisp Well-Known Member

Чудненько. Подозреваешь меня, голосуешь за другого :)
    Мотивы для подозрений меня?

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

5 постов назад:
    :))

Нирванка еще (обращение ко мне):
    Риксия, почему ты прокомментировала мои обвинения во лжи?

Останнє редагування: 18 лис 2010
  19. Кохана

Кохана LuBimaya

Я теж достатньо пояснила, ти поводиш себе так само, як і минулої гри коли був мафом.. мирний ти трошки не такий, тому це моя думка...

Вішала я тебе ще вчора, але ніхто не прислухався.. тай добре, все одно мафа повісили..
    тож ти зараз в мене кандидат №1
    якщо ти і виявишся мирним, то втрата тебе не буде такою вже і глобальною...

20. hisp

hisp Well-Known Member

Ладно. Разбор голосований указывает на Коста.
    Но если так, то хороший таки.
    А Нирванка тогда.. как всегда)

Отправляюсь далеко и надолго, но думаю успею вернуться до конца дня. надеюсь даже живым.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)