Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Прочитала, чесно кажучи, по верхах, виписала собі хід голосування сьогодні і вчора. Дивимося.

Вчора:
    1. Сашка - Овод (1)
    2. Хісп - Дімекс (1)
    3. Любімая - Хісп (1)
    4. Нірванка - Любімая (1)
    5. Хонда -Любімая (2)
    6. Кост - Ріксія (1)
    7. Твістер - Овод (2)
    8. Овод - Дімекс (2)
    9. Хісп - Любімая (3) / Дімекс (1)
    10. Кост - Любімая (4)
    11. Нірванка - Хісп (2)
    12. Ріксія - Овод (3)
    13. Хісп - Ріксія (2) / Любімая (3)
    14. Овод - Хісп (3)
    14. Хісп - Овод (4) / Ріксія (1)
    15. Кост - Хісп (4) / Любімая (2)
    16. Кост - Овод (5) / Хісп (3)

Останнє редагування: 17 лис 2010
  2. Kost

Kost Мале вампірисько:)

І...;)

Питання моє бачила?Шо думаєш?

3. Twister

Тут що перше впадає в очі: Кост, Хісп та Овод - єдині, хто міняє голоси. Знову співпадіння у пведінці.

Це можливо взагалі для більше ніж одного мафа? Чи прочитали мою теорію і вирішили робити "як неможливо"? Хм...

Ну нехай. Але чому зміна голосів одне на одного, а не на Любиму, чи Дімекса того ж? Це логічно?

4. Kost

:haha:Я маф...

Вже навіть Дімекс це зрозумів (с)

5. Twister

Эм.. Зараз. Це?

Бачу, міркую собі. Чекай.

6. Kost

Та...
    Чекаю:)

7. Twister

Ні, Хісп дуже малоймовірно. Навіть якщо в них була свідома мета - обидвом міняти голос - Хісп змінив на Нірванку і міг зупинитися на тому, не мало сенсу Хіспу вішати Овода, а Оводу Хіспа.

Хіспа й Коста викреслюю.

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Далі.

Нірванка: спочатку голос на Любиму, потім Хісп. Ну, власне може бути. Але навіщо? Власне, проти Хіспа на той момент немає голосів, а забираючи голос в Ліюбімої вона ослабила тим позицію Овода - скоротила відрив Любімої. До цього треба повертатися ще, поки не розумію.

8. Kost

Логічно :)

Тому поки залишаю голос проти Хонди...шкода,шо Нірванки нема

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Нірванка – Хонда
    Любімая – Кост
    Ріксі – Дімекс
    Дімекс – Любімая
    Хісп - Хонда
    Хонда – Нірванка
    Кост – Хонда

9. Twister

Далі.

Хонда - Любімая (2).

Дає другий голос проти Любімої, коли взагалі ще нема задвоєних голосів. Це цікаво, бо проти Овода на той час вже є голос.

Пішла перечитувати Хонду, з ким вона заціплялась.

10. hisp

hisp Well-Known Member

Если интересно, могу объяснить свои переходы:
    1. Димекс - просто чтобы поднажать. хоть и бесполезно на отсутствующего
    2. Любимая - из наличествующих кандидатов она становится наилучшей.
    3. Риксия - наконец-то она что-то отписывает, хотя была все время до того. мне это не нравится. пытаюсь ее вызвать на речи хоть угрозой подвеса.
    4. Овод - когда я ушел с Любимой - получил два голоса на себя от Овода и Нирванки. единственный способ спасти свою точно мирную тушку - голосовать против Овода и как можно скорее.
    вобщем-то изначально не собирался вешать Овода. вышло, как вышло и хорошо.
    Может ход мыслей моих поможет)

11. Kost

Я вже читав...ніби мирна поведінка( в плані все спокійно там ніби в неї)...схожа на мафку:dntknw:Але я хз...:dntknw:

12. Twister

Я ось думаю - може, дійсно варто сьогодні "зважити" Хонду і Нірванку, як вчора Хіспа з Оводом? По перше побачимо щось, по друге воно скорше за все дозволить ще когось викреслити з підозри.

Погано тільки, що вони в мене з різних груп, можуть бути мафками одночасно. :sad:

Хонду б краще з Дімексом та Ріксією, Нірванку - з Любімою...

13. Honda

Honda Well-Known Member

о_О то де?

14. Twister

До речі, мене дивує чому мафи прибрали саме Сашка. Є два майже чистих мирних - Кост і Хісп. Є я. А Сашко яку становив загрозу? Назвав мафа, який вже на той час вибув? :scratch_one-s_head:

15. Kost

:nea:Не там:tongue:

Я не чистий мирний:ireful1:Я маф:crazy:

Може мафи - Дімекс і :scratch_one-s_head: Любімая...
    І не знають шо робити...тому і пуляють в бідного сашка:cry:

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

4о це Хонда так спокійно сидить?
    Тебе якби вішаєм...нічо не хочеш сказати?:ireful1:

16. Honda

Honda Well-Known Member

Ви шо хочете зробити мені такий гарний подарунок на свято?:cry:
    подавувавши мило і мотузку....
    Я хотіла для міста зробити якнайкраще, шукала, вичитувала, ниточки докупи старалась зв"язати.... хоча, якшо ви мене повісите, то для міста -1 мирний, тоді лишиться 5 мирних (в тому числі з лікарем) проти двох мафів... шанси є і навіть дуже великі, але для цього мирним тре згуртуватись, бо мафи (на мою думку) дуже обережно грають..

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

я якраз писала... я можу собою пожертвувати заради пермоги міста... можливо тоді мирні переосмислять хід своїх думок.. Хто зна...

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Треба всі свої остаточні думки викласти за цю годину, бо потім тільки попрощатись зможу...

17. Twister

Так, давайте знову.

Які діі вчора могли бути на користь Оводу?

1) Давати голоси проти когось крім Овода, проти кого вже є голоси (Хонда, сам Овод, Хісп проти Любімої, Кост проти Любімої - але два останніх потім міняли голоси)
    2) Міняти власний голос з Овода на когось - таких взагалі жодного не було

3) Можливо ніяких дій на користь Овода не робилось, хтось відголосувався спочатку і кинув на призволяще? (Сашка і Любімая, але Сашка мир)
    4) Злили свого? (Рікся і я?)
    5) Можливо, маф вчора взагалі не голосував? (Дімекс)

Куди записувати Нірванку?

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

Сьогодні:
    1. Нірванка - Хонда (1)
    2. Любімая - Кост (1)
    3. Ріксія - Дімекс (1)
    4. Дімекс - Любімая (1)
    5. Хісп - Хонда (2)
    6. Хонда - Нірванка (1)
    7. Кост - Хісп (1)
    8. Кост - Хонда (3) / Хісп (0)

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Вечір добрий!
    Прочитала все те, що ви тут написали...
    Отже мої думки такі:
    Хісп - хоча я вчора поти нього голосувала, вважаю його мирним...
    Хонда - веде себе так само, як і тоді, коли ми обидві були мафами, але голосувати проти неї поки не буду...
    Твістер - думаю, що мирна на 100 відсотків...
    Дімекс - взагалі важко про нього щось казати, бо веде себе дуже емоційно і як на мене, замість логічних відповідей на запитання, одразу переходить в напад... але, думаю, що все ж мирний...
    Кост - ну про нього я вже давно кажу що він мале вампірисько, більш за все мене підштовхує на це його голос проти овода... тому лишаю поки голос проти нього...
    Нірванка - ще в нульовий день вважала її мирною, зараз важко сказати але на мафку теж мало тягне..
    Ріксі - ось не знаю чому, хоч вона і веде себе не так як завжди, мені виглядає мирною.. І чомусь думаю, що вона буде сьогодні жертвою мафії... Вона майже нічого не говорить, так як і сашка... і його прибрали, бо він не був під підозрою ні в кого...

19. Honda

Honda Well-Known Member

Дімекс так і не залишив про себе ніяких думок, були наїзди, але не було нічого толкового по грі..
    Любімая, притримаюсь своєї попередньої думки, більшісь постів написані про емоції, решту просто звинувачення без пояснень і обгрунтувань...
    Нірванка, як я казала, веде себе по-іншому, мало пише, певно боїться написати шось зайве, підтакує Хіспу...
    Хісп і Кост ведуть себе вільно, тому думаю, шо вони мирні....
    Твістер пише розсудливо, розкладає все по поличках, на мафа не похожа..
    Ріксі, дивно чому в неї така поведінка , хоча наша Ріксі непередбачувана...

20. Twister

Проти Дімекса поки що. Там побачим.

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Просто хочу альтернатив.

Але я не йду.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)