Мафія № 13, містична

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 14 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dimex

Dimex Well-Known Member

Народ, в мене цього місяця майже всі другі зміни. тому можу грати лише 3 10 до 12 ранку...Я мирний стопудовнах. Так що майте на увазі що мінус один підозрюваний...

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Підозрюю Хонду і Любімую то само собою

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Смисл мирному вести себе як маф??? ти або переграєш або не вдупляєш чогось...Так що думай над тим що пишеш а то повішаєм нах і з кінцями)

2. Masini

Masini Well-Known Member

Сборище метершинников, чесн слово. Ладно я... Я то и при жизни добрыми менерами не отличалась... И то применяю что-либо гадское в исключительных случаях. А тут вы такими словами тупо разговариваете... Может идите лучше работайте на свои смены, а тут адекватные люди вместо вас поиграют? Как вам идея???

3. Кохана

Кохана LuBimaya

афігєть... цілий день не був, а тут із засади вискочив і давай всіх вішати....

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чо само собою?

... або Ти не читаєш гру, при чому другу підряд. Це була цитата з попередньої гри.

Хотіла б переголосувати за Дімекса, але надіюсь, що він автокільнеться.

5. Dimex

Dimex Well-Known Member

Ще один "-" для тебе...
    Читаю але дуже швидко.
    Не дочекаєшся. Хочеш голосувати - прапор тобі в руки. Сподіваюсь в кінці зрозумієш, що кожен мирний це шанс міста виграти. Ну це в тому випадку, якщо ти не маф звісно.

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

Я по-твоєму маю цілий день в компі сидіти?? заходжу коли маю можливість.
    на 100 процентів впевнений що ти маф.

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ----------

Дитино солодка, слава Богу не тобі вирішувати куди мені йти. На рахунок адекватності...сумніваюсь що ти взагалі знайома із значенням цього слова.

6. Masini

Masini Well-Known Member

Я НЕ ХОЧУ ИГРАТЬ С ТАКИМИ ИГРОКАМИ, КАК ДИМЕКС. ТРЕБУЮ ЕГО ЗАМЕНЫ НА ЕРЕБУСА

7. Dimex

Dimex Well-Known Member

[/COLOR]
    плохо со зрением?
    Не люблю багато лишнього говорити

Останнє редагування: 17 лис 2010
  8. Masini

Masini Well-Known Member

Во-первых я тебе слава богу не детино, во-вторых не солодка. И не надо быть эгоистом. Есть люди, которые могут и хотят играть. А ты не делаешь ни того, ни другого. А про мою адекватность не тебе судить. В любом случае ее у меня в разы больше, чем у тебя.

9. Dimex

Dimex Well-Known Member

Як і "піпіська" маю зауважити?
    Не хочеш грати - не грай. Я хотів і записався а ти якого милого записалась???
    Підозрюю ще Хіспа бо він темнить ще більше ніж я. Раз я мирний що дальше нєкуда то Хісп просто не попадає в цю шкалу...Я можу помилятися бо по суті веду себе так само. Але таке враження що він нічого не боїться а значить впевнений на великий відсоток що має перевагу.

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

Повторюсь - тут ніхто нікого не тримає. Ще заплач. І взагалі - кепс вважається нехорошим томон на форумі. Тримай себе в руках.

10. Masini

Masini Well-Known Member

Ну ладно, будем по-плохому. И мне пофиг, даже если ты - доктор

Димекс, но кол! осиновый

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хантер казав, що є таке як заміна гравця. Я ЗА те, щоб Дімекса замінити на Еребуса.

12. Masini

Masini Well-Known Member

Мне пофиг на кого, но я За то, чтобы Димекса в партии не было

Даешь Еребуса в каждую партию!!! :)))

13. Dimex

Dimex Well-Known Member

Думаю моя думка теж має значення.

14. Masini

Masini Well-Known Member

Урааааа! Мне дали карточку!!!!!!!! За что - непонятно, ну да ладно. Моя первая карточка в жизни!!! Такая красивенькая жовтенькая ))) Очень мило ))) Почти счастлива!!! :)

15. Dimex

Dimex Well-Known Member

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Прощальний допис:
    Так і не довелось мені свій допис з голосом аргументувати :sad: (та вже й забув, чим аргументувать збирався :) )
    Прийшов з пар, а інет не працює. За неуплату. Зовсім забув про те, що за нього ще й платити треба :) Завтра піду.
    Щойно всі сторінки (крім нульового) перечитував в манюпусенькому екранчику мобіли, бо ж смарт в ремонті. Намучився жах просто. Але скільки думок було і обгрунтованих підозр! І я вже планував допис, аж тут на останніх сторінках вичитав, що вночі то мене злопала нечисть! От досада! Знав би - не мучив би очі. Верніть пост з інфою в шапку гри!
    А з іншого боку, як сказав Мартіні, приємно те, що раз пристрелили - значить бояться.

Думаю, мирні виграють. Уважно читайте дописи. Мирним удачі.

17. hisp

hisp Well-Known Member

Димекс, как с тобой можно играть, если ты противопоставляешь себя против всех?
    Мол - "Я тут как хочу так и буду, и все равно мне на ваши правила, устои и здравый смысл". - это так, я перевел очевидное, что бы ты мог понять, как ты выглядишь.
    Форму речи и тон комментировать не буду, дабы поберечь твои же уши.

За замену.

С какой радости я должен чего-то бояться? Мафы как раз боятся.
    Особенно сейчас - когда даже без кома мирные имеют ощутимый перевес.

Скайпом?))

Кстати, если не доберусь до мест оплаты седня со мной будет тоже самое..

18. Honda

Honda Well-Known Member

Ви й так не повірите тому, шо я тут напишу! У "мафії" ніхто нікому не вірить... хіба що кожен сам собі!

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

А, і рада познайомитись з Дімексом.... тому я за заміну, Еребус нам більше пригодиться....

19. Dimex

Dimex Well-Known Member

Точніше будь-ласка.

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

От тебе і заміним на Еребуса.
    І взагалі, я вже сказав.
    Я ніяких правил не порушую. А за ті, які порушую я вже отримав. Мені твоя допомога непотрібна ;) сам справляюсь.
    12 сторінок ви конкретно розписували про кожного персонажа. А тепер що, на лірику потягнуло?

20. Кохана

Кохана LuBimaya

А ніхто й не каже, що маєш. Якщо не маєш часу сидіти цілий день, то коли ввечері робиш допис, роби його обгрунтованим.... Ти взагалі читав, що написав як прийшов. Перефразую....
    "Мене не було - тому я мирний 100 пудов, алілуя!!!!
    Хонда і Любима мафи я то знаю.
    Кост - нічого не розумієш, будем тебе вішати..."

Капеєц висновки обгрунтовані і логічні...

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

А ти зроби в налаштуваннях виправлення і буде в тебе 7 сторінок, як у мене зараз...
    А гра на то і гра.. тут більшість дописів чистий флуд, бо без флуду не здогадаєшся хто маф ніколи... и може треба всім тільки голосувати і нічого не писати взагалі?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)