Львов он зовёт о помощи

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем clubowicz, 24 лют 2007.

1. marco

marco Member

Відповідь: Львов он зовёт о помощи

Львів дуже гарний місто, але уліца Городецька ні. Там булижнік австріяцкій, а дири радянські. Коли єдєш, машина скаче, дупа болить аяяй!, буфера отпадають, а фари разбіти. Поганих даїшніків уже нема, але є міліціонери. Вони зупиняють машину і питають "де буфера? де фари? тєбє нада платіть штраф, а раз ти іностранєц - вдвойнє больше - зачєм ти єздішь туткі, сідєл би ти дома!" Люди добрие - починіть уліцу Городецьку, будь ласка...

2. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, вот, наконец-то нормальный и вменяемый ответ. Вся проблема ТОЛЬКО в ОДНОЙ улице!:cool:

• Подобається Подобається x 1
  3. Forest

Forest Moderator

Макро бальшая маладєц! Вчора їхав по Городецька а там стоять люді добриє і ремонтують...

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Fosert, стояти-стоять, а чи ремонтують...:confused:

5. Forpost

Forpost Стоїк

А ти не подумав ,що в хлопа в Польщі української розкладки на клаві нема?

6. Ser tabu

Ser tabu _______________

Сто відсотків правда !!!

Вчоракай дивився новини від братів-росіян, "Вести" програма сі називає...в Москві двірників росіян кажуть вже нема......бідні таджики)))

P.s. Пані Кіттен !!! А то ви на парку(в росіян, форум) недавно сі зареєстрували ??)))

З приводу вул. Городоцької -- вулиця як вулиця, одна з найдовших ві Львові, ще є така вул. Зелена...дивлюсь поволи ремонтують...думаю до завершення каденції пана мера Садового не відремонтують)))

7. Forpost

Forpost Стоїк

Писали в туалетах 50-ть років тому ,ще тоді громадські туалети відвідували?

8. marco

marco Member

Ви дуже порадували мене звісткою, що вулицю Городецьку почали ремонтувати. Ця вулиця це для мене візитна картка Львова, тому що всі автобуси з Заходу вїжджають нею до міста і мені прикро слухати коментарі іноземців. У мене є українська розкладка на клаві отже я навмисно писав українсько-негритянською мовою - просто я продовжував писати в дусі clubowicza. Я ніколи не вчився української мови, проте таких страшних помилок нормально не роблю. Я сподіваюсь, що коли наступного разу приїду до Львова, буду мчати по Городецькій мов пан Потоцький у повозі.:) На все вам добре!

9. Kitten

Kitten Member

Пане Ser Tabu на форумі у росіян нічого не реєструвала, це взагалі мій перший досвід спілкування на форумі.

10. Kitten

Kitten Member

Добрий день панове! Було б цікаво почути відгуки тих хто відвідав фестиваль іспанського кіно.

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

на цвинтар....
    личаківський — незабутні враження...

а де твій аватар? :)