Львівської пивоварні більше нема.

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 27 лип 2010.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О
    Водкой, Коньяком... пробовали?

• Подобається Подобається x 3
  2. Fon

Fon whom how

ось коли я був студентом, я обирав між сармат за 1.65 і львівським за 1.05 грн
    тоді ще був вибір. а потім все, пропало наше нормальне пиво і стало гівняне порошкове насичене спиртом ((( тепер пиво пью тільки дрешер або декотрі чеські при нагоді коли привозять. а наше пиво для бідних студентів і волоцюг, які можуть і мінералку з спиртом і юппі пити ))) хай труяться наздоровья

3. sv-ukraine

sv-ukraine Active Member

А я недавно побачила в кіосках - живе пиво від Львівського. Чесно кажучи живого особливо не відчула, голова як завжди забакланилась.:bad:А Вам як це пиво?

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

В Петербурге в каждом магазине из украинского пива только "Оболонь". Единственная точка, которую я знаю, где в стекле есть Львовский портер - у метро Удельная, каким чудом оно туда попадает - загадка. Я там бываю по воскресеньям, продавец меня уже запомнил, 2 бутылочки стабильно в холодильнике, он знает, что я приду. Вещь - ваш Портер, разливного бы отведать...

5. night

night Well-Known Member

Не маю звички дотримуватись давньої советскої традиції "Водка без пива деньги на ветер". Пиво має бути пивом. А не пійлом щоб набухатись.

• Подобається Подобається x 1
  6. Romansd

Romansd Well-Known Member

на жаль це вже далеко не той портер ;-(
    хіба до вас експортний варіант возять ;-)

7. volk

volk Well-Known Member

Сам термін "живе" ні про що не говорить, хіба наштовхує на якісь мультиплікаційні образи. :)
    Недавно, заради цього терміну, спеціально шукав ГОСТ на пиво. Той, що вказаний на пляшці. З великими труднощами знайшов, прочитав, але на жаль не зберіг. А потім вже не вдавалося знайти знову. То суть в тому, що немає такого терміну як "живе", це просто рекламний хід.
    До речі, в порівнянні з стандартом РФ, в якому вказано, що піна на пиві повинна стояти не меньше 3 хв., в українському не вказано на цей рахунок нічого. Тобто, налив пиво, - і через 15 секунд ніякої піни. (Хіба що перед цим добре "пошейкати" ;))
    Короче, пива немає. Є напій сильногазований слабоалкогольний ЗІ СМАКОМ пива.

---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Що є - то є! Але портер - це досить специфічне пиво, "не дамське" :crazy:

В зв'язку з цим мене "уміліл" рекламний напис на "міцному", типу "це пиво оцінять впевнені у собі шанувальники справжнього чоловічого смаку". Я ржав. Як то говориться, раніше водку в пиво доливали, а тепер все готове!

• Подобається Подобається x 1
  8. Dimex

Dimex Well-Known Member

Якраз "живе" пиво спеціалізується на стоячій піні. Я не про стікляшку говорю а про таке, з бочечки.
    :))):))):))):)))
    Дійсно...
    Обожемой і як вам там не страшно жити...

9. Murlin

Murlin миється в бані

Як це немає? А я до Львова спеціально на пиво приїжджав... А ще якісь добрі пивоварні у Львові Є? Тільки щоб пиво було розливне, а не в пляшках...

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Белоруссия идет на пиво

11. Summer

Summer Well-Known Member

смачне розливне живе пиво Старе місто, купуємо у Сільпо))

12. veronka

veronka Well-Known Member

мені колись в Кумпелі подобалось пиво:) а ще в "давні", коли "Портер" з*являвся тіко на свята, то його любила посмакувати:good: а зараз.... :ireful: гірше хіба Хмільне в пластиковій тарі:scare:

а де твій аватар? :)