ось коли я був студентом, я обирав між сармат за 1.65 і львівським за 1.05 грн тоді ще був вибір. а потім все, пропало наше нормальне пиво і стало гівняне порошкове насичене спиртом ((( тепер пиво пью тільки дрешер або декотрі чеські при нагоді коли привозять. а наше пиво для бідних студентів і волоцюг, які можуть і мінералку з спиртом і юппі пити ))) хай труяться наздоровья
А я недавно побачила в кіосках - живе пиво від Львівського. Чесно кажучи живого особливо не відчула, голова як завжди забакланилась.А Вам як це пиво?
В Петербурге в каждом магазине из украинского пива только "Оболонь". Единственная точка, которую я знаю, где в стекле есть Львовский портер - у метро Удельная, каким чудом оно туда попадает - загадка. Я там бываю по воскресеньям, продавец меня уже запомнил, 2 бутылочки стабильно в холодильнике, он знает, что я приду. Вещь - ваш Портер, разливного бы отведать...
Не маю звички дотримуватись давньої советскої традиції "Водка без пива деньги на ветер". Пиво має бути пивом. А не пійлом щоб набухатись.
Сам термін "живе" ні про що не говорить, хіба наштовхує на якісь мультиплікаційні образи. Недавно, заради цього терміну, спеціально шукав ГОСТ на пиво. Той, що вказаний на пляшці. З великими труднощами знайшов, прочитав, але на жаль не зберіг. А потім вже не вдавалося знайти знову. То суть в тому, що немає такого терміну як "живе", це просто рекламний хід. До речі, в порівнянні з стандартом РФ, в якому вказано, що піна на пиві повинна стояти не меньше 3 хв., в українському не вказано на цей рахунок нічого. Тобто, налив пиво, - і через 15 секунд ніякої піни. (Хіба що перед цим добре "пошейкати" ) Короче, пива немає. Є напій сильногазований слабоалкогольний ЗІ СМАКОМ пива. ---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ---------- Що є - то є! Але портер - це досить специфічне пиво, "не дамське" В зв'язку з цим мене "уміліл" рекламний напис на "міцному", типу "це пиво оцінять впевнені у собі шанувальники справжнього чоловічого смаку". Я ржав. Як то говориться, раніше водку в пиво доливали, а тепер все готове!
Якраз "живе" пиво спеціалізується на стоячій піні. Я не про стікляшку говорю а про таке, з бочечки. Дійсно... Обожемой і як вам там не страшно жити...
Як це немає? А я до Львова спеціально на пиво приїжджав... А ще якісь добрі пивоварні у Львові Є? Тільки щоб пиво було розливне, а не в пляшках...
мені колись в Кумпелі подобалось пиво а ще в "давні", коли "Портер" з*являвся тіко на свята, то його любила посмакувати а зараз.... :ireful: гірше хіба Хмільне в пластиковій тарі