Львівський транспорт з вересня

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Deus igrok, 6 сер 2011.

1. Summer

Summer Well-Known Member

а 97 такий же )) і 14 є один такий , та я нині купу маршруток з тих бусів-маргаринкових бачила

2. sselev

sselev Well-Known Member

Заборонити маршрутки-"курятники" можна, для цього потрібне лиш бажання міськради. Наприклад у Луцьку ще у 2008 бачив на міських маршрутах лише Богдани та Еталони.

3. Cytryna

Cytryna New Member

Калєсніков сьогодні пообіцяв: "За три-чотири роки у великих містах України маршруток не буде" :cry: :girl_bye2:

• Подобається Подобається x 1
  4. shoelover

shoelover Member

і дуже добре, якщо так станеться. Бо, по-перше, великі автобуси комфортніші і місткіші за маршрутки-душогубки, а по-друге - може облаштують нормальні фіксовані зупинки нарешті. Бо в мене не раз траплялися ситуації, коли я, стоячи на зупинці, чекала маршрутку, а вона зупинялася за 200 метрів, напаковували там пасажирів, а людей на зупинці просто ігнорували, бо ж місця вже нема!

5. Ravin

Ravin Well-Known Member

А нас "будет"?о_О

6. Cytryna

Cytryna New Member

Дик, а зара що заважає зробити фіксовані зупинки? Для цього 4 роки чекати не треба. У новій транспортній мережі для всіх без винятку маршрутів мають бути фіксовані зупинки. А досі що заважало? Сила є, воля є, сили волі - нема

• Подобається Подобається x 1
  7. morze

morze Well-Known Member

Чи курсує маршрут 66? чи, може, змінили???

8. sselev

sselev Well-Known Member

Новий номер - 31.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де твій аватар? :)