Для того щоб це не повторилося , і щоб наш народ я горобців не відстрілювали потрібно з допомогою нашого майдану досягти слідуючого. Скоротити до мінімума репресивну машину СБУ і прокуратуру. їх стільки колишніх і теперішніх ставленніків СМЕРШУ і НКВД, ну ніяк у Львові не потрібно , так як вони не мають чим занятися крім провокацій , кришування , терактів (нащо вони гаразд) і рекетування бізнесів і.т.д. У 90% бізнесів знаходяться їхні представники або їхні діти, їх так багато у львові ви просто не можете собі уявити. Навіщо вони. Залишити їх якийсь десяток щоб під ногами не путалися і займалися своєю роботою, а всіх остатніх відправити в Київ , хай там з ними розбираються. Чим більше їх у нас є, тим більше і різних агентів з ФСБ. під маркою різних організацій, які з ними провязані. Будівлю прокуратури звільнити і їх усіх переселити разом в одне місце.Друге навіщо нам різні АЛЬФІ, ВІТЯзІ , ГРИФОНИ, БЕРКУТИ , цілими сотнями з них також ніякої вигоди одна шкода для суспільсвта . Зробити один невеликий підрозділ з них усіх , і підпорядкувати СБУ. Хай сидять і чекають коли може до нас завітають африканські терористи, і тільки щоб самі не робили як у Київі в Росії ніяких актів тероризму , щоб підняти свій рейтинг. То саме і з міліцією, навіщо нам міська, є у кожному районі , її достатньо і є обласна, скоротити повністю міську, або частково пересилити до областної і звільнити приміщення. Цих усіх наших саморощенних бандитів терористів треба скоротити до максимуму.. Ще роздутий штат ДАІ , навіщо їх стільки для збирання хабарів . або всіх обєднати під один дах, або залишити по районам , а всіх остатніх розігнати по домівках То саме і з податковою і її кришуванням усіх бізнесів. Без цієї реорганізації і скорочення усіх цих терористів і паразитів , ми знову прийдемо до того що було. Так само по можливості обєднати і поскрочувати усі ці адміністрації, інакше ми не зможемо їх прокормити зарплатами і хабарями. .А далі взятися за закони і відповідальність усіх державних службовців . під конторлем громади. Так що думайте все залежить від Вас і майдану.Це тільки мала частина того , що потрібно зробити в першу чергу.СЛАВА УКРАЇНІ!
Я йшов в ночі, так в вас повно патрулів і на авто і на роверах і пішки....Люди здається адекватні, принаймі ніхто не домахувався шоб паспорта показати
Вітаю Львівський фронт майдану з одобренням пані ФАРАОН (за великі заслуги перед громадою Львова )на посаду міністра освіти. СЛАВА КПСС!
Не знаю... Згортаю кухню. З'являється вільний час на аналіз та усвідомлення подій, що відбулись. "Небесна сотня". Фаріон, Садовий, Саакашвілі, Юлька... Якось пофіг вони. При тому, що частині з них - симпатизую. Давайте зробимо паузу. Хоч на тиждень, хоч на місяць... Нехай депутати і міністри роблять зараз хоч щось. Хоч щось на краще. А таки роблять. Фаріон чи Табачник? Всі вони вже знають, що закінчать дуже погано, як і їх папєрєдніки, в разі чого. Все буде добре! Не здіймайте істерій зараз.
Мусульмани - це гірше жидів і москалів! Брати, в Криму ці брудні тварини вже скоро начнуть обрізати наших дітей і убібівать жінок. Брату вибили зуб на вулиці і сказали, що термін сюди увійде Туреччина. Вони кричать і вимагають почати погроми в церквах, ламати хрести, відрізати геніталії нашим дівчатам і пацанам. Починається вакханалія. не можна втрачати часу - треба об'єднуватися і вбивати брудних Муслімов! З півдня Мусліма, з півночі Росія! Давайте битися, з нами європа!
Дорожній Контроль Львів Не стало ще одного Героя Майдану – львів’янина Володимира Бойківа Вчора помер ще один львів’янин, учасник Майдану Володимир Бойків. Чин похорону та прощання з загиблим розпочнеться завтра, 26 лютого, об 11.00 годині у соборі Покрови Пресвятої Богородиці на вулиці Грушевського, 2. Тіло до Львова мають доставити сьогодні вночі. Похорони відбудуться на Личаківському кладовищі орієнтовно о 13.00. Вічна пам"ять.
Кстати, во Львове эта инициатива людям понравилась. Даже в среде "нациков" и "фашистов", типа меня. Если честно, я сначала был даже немного шокирован. Думал, наши воспримут это в штыки. Нифига! Даже старые тетки-фанатки и те поняли о чем речь и поддерживают. Сам в шоке.
Донбасс поддержал тему http://donetskie.com/novosti/2014/0...om-donetsk-perehodit-na-ukrainskiy-yazyk-foto
Читаю и глазам своим не верю . Наверное я что то пропустил. Сейчас прочту предыдущие страницы, может пойму в чем дело.
Все очень просто. Я - украинец. Гражданин своей страны. Мне ОЧЕНЬ дорог и важен мой украинский язык. Но ни в коей мере это не означает что я не уважаю или не хочу слышать в Украине русский, румынский, польский и т.д. Закон о языках - важен. Правильный Закон. Но в 100 раз важней изменить систему власти. Убрать из власти всех этих политиканов, типа Клюева, Доп с Гепами, Тягнибока, Яценюка.
И я украинец, в моей семье всегда разговаривали на украинском языке. И я не хочу, чтобы кто нибудь неуважительно относился к моему родному языку. Аналогично и сам отношусь с уважением к людям других национальностей. Ведь хорош тот или иной человек или отъявленный негодяй совершенно не зависит от его национальности. Кроме родного языка я в совершенстве владею русским, могу свободно общаться на польском, что и делаю когда нахожусь в той или иной среде. И никогда между нами не возникало никаких споров и противоречий по этому поводу. Но хочу заметить, что знание государственного языка есть обязательным для людей всех национальностей, которые являются гражданами Украины. Многие страны Европы в настоящее время по сущности являются многонациональными странами но смешно даже представить, что например в парламенте франции депутаты выступают на немецком, английском или арабском языке, так как значительное число французских граждан являются представителями этих национальностей.