Львівський фронт майдану

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Ука, 4 лют 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Замінували, стопудово.

2. avatarwin

у мене така новина---майже усі базари у Львові позакривали, моя сестра має приміщення на базарі краківькому де торгує речами. Все закрила та сидить вдома. Визиває всіх директор базару до себе і вимагає в залежності від бізнесу внести йому особисто гроші на потреби майдану, від неї вимагав 1000гр, бо інакше як не внесу можуть спалити моє приміщення. Вона йому сказала що має ківтанцію що послала на початку місяця вже 500гр. зараз не працює ігрошей не має. Її деректор як і усі інші тісно повязаний з силовими структурами які постійно кормляться від нього. І зараз вона сидить і переживає що їй робити. Ось така у нас міліція з народом. І поскаржетися нема кому бо вони усі повязані.

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це про Кожана мова?

Ваша сестра має бажання це піддати розголосу?

• Подобається Подобається x 2
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Повернувся з нічної прогулянки Львовом. Один раз нас з друзями прийняли за тітушок. Мене - то ще такоє, а от щоб мого колєгу Ромка - Мартіні знає - ну це треба мати серйозні проблеми або з зором, або з логікою. Паранойя набирає обертів, однак, вважаю, це зараз дуже здорова паранойя. Тим більше, що ситуація тривала лише кілька секунд до порозуміння.
    Окрім немісцевих невідомого походження, яких бачив передучора на Трускавецькій, та затриманих моїми друзями вчора на Левицького, нині натрапив на підозрілих за 100 метрів від власного будинку - якраз підходив до машини, з якою мав виїжджати в місто. Біля бусика з житомирськими номерами стояли двоє бритоголових, скількись ще було в середині. Вони побачили, що я звернув увагу на номер, заскочили в бусик і рвонули. Поки я добіг до авто і пояснив, в чому річ, вони кудись звернули, так що перевірити, хто і що, не вдалося.

Загалом вражає кількість груп людей, які вишли на варту, їх уважність, але при цьому ввічливість навіть до "підозрюваних".
    Отаку б поведінку і самоорганізацію нашому народу в мирний час - гляди, і не треба було б революцій.

Кумедно, що додому прийшов з цією думкою, і перший лінк, який відкрив в неті, був
    Патрулировать микрорайоны Киева вышло так много людей, что они путают друг друга с "титушками"

Патрулировать микрорайоны Киева вышло так много людей, что они путают друг друга с "титушками"

• Подобається Подобається x 4
  5. avatarwin

це вона мені сказала а я з вами поділився, хоча її коліжанка працює на інакшому базарі у них те саме.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Під час вчорашнього терору на вулицях Києва за попередніми даними загинули 13 мешканців Львова та області. У місті сьогодні оголошено триденну жалобу за вбитими – п’ятниця, субота, неділя.

Вночі тисячі львів'яни патрулювали місто по 66 маршрутах - 2500 зареєстрованих добровольців Охорони міста Львова, в тому числі 139 працівників міліції, 233 автомобілі, 62 велосипедисти, 11 кінологів). Затримано 3 людей за факти нападів, грабежів. Спалено одне авто у Шевченківському районі. Цієї ночі 25 людей надійшло в лікарню, 19 залишились в лікарні.

Зафіксовано факти продажу алкоголю після 22:00. Сьогодні прийняли рішення виконкому про заборону продажу алкоголю по всій території міста 21,22,23 лютого з 18:00 до 10:00 ранку у кафе, ресторанах, МАФах, готелях.

Щодо води. У зв'язку з розповсюдженням чуток про можливе отруєння води повідомляю – проби знімаються кожні 4 години. З водою все в порядку.

Окрім того, керівництво частини внутрішніх військ 3002 запевнило мене, що воно з народом і надасть свої сили для додаткової охорони обєктів життєзабезпечення міста у випадку потреби.

Від сьогодні в автомобільних патрулях добровольців будуть брати участь працівники ДАІ для фіксації ДТП і т.д.

Юристи Львівської міської ради розробляють законопроект, який передамо депутатам Верховної ради, про перепідпорядкування місцевої міліції з питань громадської безпеки та ДАІ органам місцевого самоврядування. Вони мають призначатись і бути підзвітними громадам міст. Це єдиний спосіб повернути зараз хоча б частину довіри людей до правоохоронних органів. Якщо в Раді дійсно є нова більшість – приймайте терміново!

Андрій Садовий

• Подобається Подобається x 7
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Друзі, а хтось може чітко і по поличках розкласти ситуацію з нашими львівськими барикадами? ВВ і Беркут перейшли на сторону народу. Чи є сенс далі блокувати частини, чи барикади і чергування функціонує?

8. Bambook

Цієї ночі на Трускавецькій і Княгині Ольги ще блокували вевешників-конвоїрів.

9. avatarwin

а до того як перейшли , на якїй стороні вони були, подумайте чи вам такі колеги потрібні, бо невідомо , на чиїй стороні вони будуть завтра---мені ні

10. Bambook

Цієї ночі на Трускавецькій спробував знаменитого куліша від нашого Ігоря. Дуже-дуже смачно, такий смачний не пам'ятаю чи й їв коли, а я, повірте, на куліші розуміюся.

Хохма в тому, що до того кілька годин разом з друзями з Клубу галицької кухні розвозили з кількох львівських ресторанів по штабах в РА. Купу всього розвезли, а самі якось поїсти не здогадалися, а голод тут як тут.

Добре, що VartaObid не спить ;)

• Подобається Подобається x 5
  11. MARTINI

Тої ночі з колєгою Бодзьом (Бамбук знає) і ще одним новим знайомим були в веловарті, патрулювали Личаківський район. Міліції в місті нуль. Громадських патрулів досить багато навіть під ранок. Це дає небувале відчуття безпеки навіть у найглухіших підворітнях. Патрульних можна зазвичай впізнати по світловідбивних жилетках. Можна, звісно, сплутати з двірниками, але то нічо :) Люди, які зустрічаються на шляху, вітаються і дякують, машини фафакають. Люблю свій Народ і своє місто

• Подобається Подобається x 8
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, не сплутаєш, вчора ввечір проходив патруль біля мого будинку в зелених жилетах

• Подобається Подобається x 3
  13. avatarwin

мене одне тільки цікавить чи наші славні Львівські депутати яких закликали усіх їхати у Київ 18,02,14, але ніхто з них не збирався, і сам великий борець пан Тягнибок разом з Яйцебоком які знали що робилося на майдані і як розстрілювали людей і не один не вийшов до людей і нічого не робили, а просто усіх злили в позолочений унітаз, - вони коли небудь збираються вийти до громади Львова і вибачитися за вбитих і покалічених людей? Чи будуть сидіти і посади ділити? Це називається СВОБОДА по Львівски.

• Подобається Подобається x 2
  14. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

15. avatarwin

а що небудь конкретно пропонуєте як це зробити?

16. MARTINI

пропоную їм того не забути, коли будуть вибори

• Подобається Подобається x 6
  17. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Хотілося б швидше. Чим далі - тим важче буде розібратись. Навіть мені, при тому, що я бачу ту всю "кухню" зсередини. А 90% львів'ян будуть картинки з ТВ сприймати за чисту монету.
    Особисто для себе - роблю паузу. Юля, Соколов, Садовий, Тягнибок, Михальчишин... Тссс...
    Траур, кухня, відновлення своєї основної роботи, діяльності Держави...
    Ніяких політиків, ніяких "виборів". Ну і нову "апазіцію" треба пересадити! Клюєв, Медведчук, Яник, Азіров... Якщо їх не покарати - за 4-8 років матимемо те саме!
    Також треба не забути СИСТЕМУ влади змінити. З відкликаннями, відставками тощо. Тобто, з зворотнім зв'язком.
    ДАІшники хабарі далі вимагають. Причому, ще з позавчора!
    ... Одним словом, роботи - не початий край. А політики... Так, десь в першій п'ятірці списку.

• Подобається Подобається x 5
  18. avatarwin

щось я взагалі нечула про наших коханих ДАЇшників, ніхто їх не пікетував, значить вони усіх задовільняють,значить вони з народом, значить хабарів не брали і нікому на патрони не передавали, тому і ніяких заяв не писали.. А це зараз вони я чула не хабарі беруть , а збирають поміч, і те саме з податковою поліцією дуже тихенько, вони повинні в першу чергу бути усі до одного поміняні.

19. avatarwin

Цікаво , а хто давав вказівку конкретно у Львові , львівським беркутовцям їхати у київ і підтримувати цей кровавий режим, і чи ця людина ще на посаді, і чи вже не з Яником а з народом, і як народ її прийняв?

20. Игорь Галкин

Игорь Галкин миється в бані

Сербы передают привет: "Украинские братья,пока вы проливаете православную кровь,черти с запада смеются и потирают руки.Подумайте об этом! "

Вот что сказал по этому поводу Драган Станоевич, президент всемирной сербской диаспоры: «Сербские болельщики этим воззванием желают предостеречь украинский народ, ведь мы, сербы, уже проходили через эти тёрны, когда наша «революция» победила, и сербов охватила эйфория, что все немедленно наладится, а Европа непременно поможет. В результате лучше стало только Европе, а народу Сербии стало только хуже».

Но, похоже, украинцы ничего не слышат и с воодушевлением вступают на тропу усыпанную граблями...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)