Львівський фронт майдану

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Ука, 4 лют 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:ireful1:
    Нє... Ще стрийська... :mocking:

2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Це я буду знати лише в понеділок. Швидше за все - перша половина дня. Мають глянути, що станом на ранок у них є і віддзвонити мені. Якось розберемось.
    ... А "жіночі сотні" - я боюсь!!! Дуже шумні вони. Як ті гранати.

• Подобається Подобається x 3
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я не вкурив. Шо там на Вашингтона? Зі стратегічних об'єктів хіба роддом, мЕтро і шиномонтаж

galaxy SIII

4. IgorLvivM

Тссс... мЕтрО! (мають продати товар ч/з розпродаж). Тобто, дешевше ніж на ціннику. То - стратегічно!!! (Масло, сир, ковбаса).

• Подобається Подобається x 2
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

*голосом Чєчєтова": "І огірки! І огірки!":)))

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Тако почитаю, що ви тут всі пишете і доходжу до висновку, що лише люди з ЛФ щось дійсно роблять у Львові для Майдану львівського. Молодці! А решта всі, як завжди: два козаки - три гетьмани. :sad: Ну і як з такими українцями будувати незалежну Україну? :sad: Ще тако постоять, постоять трохи, пересваряться всі, а тоді прийде з бані Полковник і скаже:"Ну ви, хахли, нікагда нє умєлі управлять самі, нада, шоб вам Рассія памагла!" А за Полковником привалять в Україну путінські пси - і канєц украйонскій дємакратії. Сумно, земляки, дуже сумно... :sad:

7. IgorLvivM

Сьогодні один ресторан давав борщ і канапки. Там був перець. Я тепер прошу огірки і перець. :)

8. Bambook

Bambook Persona non grata

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ----------

Олю, то так не є.
    Багато людей, які щось роблять, просто не хочуть світитися. Або проходять повз вашу увагу.
    Крім того, я, наприклад, все ж волію більше робити для допомоги київському Майдану. Є багато всього, що там потрібно.
    Є люди, які зосереджені ЛИШЕ на цьому. Збирають одяг, шоломи, харчі для відправки, пальне для автобусів.
    Є люди, які переймаються насамперед бойкотом, бо вважають це найбільш ефективним.
    Просто якщо брати РЕАЛЬНУ координацію цих процесів, то справді виявиться, що таких людей - лише кілька десятків, і в старті акції 21 листопада, бойкотних акцій, блокування, розробки агіток, центрів збору речей і теде світяться ті ж обличчя.
    Але працюють на це - хоча б трохи, хоча б час від часу - тисячі людей. І ще ж є купа львівян, які в Києві сидять майже безвилазно.

• Подобається Подобається x 5
  9. IgorLvivM

Відпадає! Назва посади - закоротка!!! То хіба, як скорочена, для бейджика.
    ... Перечитав посаду ще раз. Признав! Респект! Опускатись до якогось Президента Всія - навіть не варто!
    Приймаємо! Відразу видно - своя в дошку людина! Правдивий львівський революціонер!
    Шкурне питання. Чи можна мені щось таке ж гарне і круте придумати? Бо крім переліку через кому мені в голову нічого не лізе.

• Подобається Подобається x 1
  10. Bambook

Думаю, нормально буде Верховний головнокомандувач центральної комендатури з питань організації постачання і контролю за матеріальними ресурсами :)

11. IgorLvivM

Я в захопленні!!! Їду додому шукати бейджик!
    Потім ще визначусь з людьми, які ріжуть ковбасу, сир, роблять каву та чай. Їм також треба буде якусь ідентифікацію.

12. Bambook

Чекайте-чекайте.
    Тим, які роблять, ніззя бейджика. Вони ж тоді теж координувать почнуть, а хто буде робити каву, чай і канапки? ;)

13. IgorLvivM

Каву і канапки можуть не робити. То не головне! Головне - посади і бейджики!
    Я мав такого помічника на кухні. Два рази їздив зі мною, допомагав розвозити їжу. Потім хтось до нього прийшов. То шукали "Координатора кухні". Так що, у нас все серйозно!
    ... Але не переносно, від слова "координатор" вже реально нудить!

14. MARTINI

Роман Романко. Дизайнер

Ігор Свистун. Художник, студент.

Богдан Кухарук.

PS. Обличчя Революційного Львова - це продовження проекту Обличчя Львова, у якому AfishaLviv.net збирає портрети, думки та історії тих, кому не байдуже власне майбутнє та майбутнє своєї країни. Долучіться до історії і ви!

більше тут https://www.facebook.com/hashtag/lviv_face?source=feed_text

• Подобається Подобається x 4
  15. Bambook

То він ві Львові дизайнер. А в Києві - Шльом.
    Багато хто з постійних мешканців Майдану на барикаду на Інститутській, поки шлємаки і каски всі не повдягали, так і казав - та барикада, де Шльом. Часом - Львівська барикада.
    Бо офіційна варта там постійно змінювалася, а от компанія львів'ян довкола мотоциклетного шолому збиралася каждої, каждої ночі, поки вони не вирішили до офіційної Самооборони приєднатися.

16. MARTINI

До речі, на фото вже не той шолом, завдяки якому його власник прославився :)

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Генпрокуратура такої інфи не подавала..згадувала тільки сокальську.

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

О...То той чувак який "згубивсі" :mocking:

А чи варто настільки світитись до завершення процесу :dntknw:

18. Bambook

Хулігане, повірте, ми вже всі давно пофотографовані й опізнані...

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Всі 10 міліонів о_О

20. Bambook

Мда, найбільшою перемогою революції у Львові наразі стало те, що чувак, в якого і посада начальника райвідділу була перевищенням планки компетенції, став політиком всесвітньої відомості :sad:

а де твій аватар? :)