Це я буду знати лише в понеділок. Швидше за все - перша половина дня. Мають глянути, що станом на ранок у них є і віддзвонити мені. Якось розберемось. ... А "жіночі сотні" - я боюсь!!! Дуже шумні вони. Як ті гранати.
я не вкурив. Шо там на Вашингтона? Зі стратегічних об'єктів хіба роддом, мЕтро і шиномонтаж galaxy SIII
Тссс... мЕтрО! (мають продати товар ч/з розпродаж). Тобто, дешевше ніж на ціннику. То - стратегічно!!! (Масло, сир, ковбаса).
Тако почитаю, що ви тут всі пишете і доходжу до висновку, що лише люди з ЛФ щось дійсно роблять у Львові для Майдану львівського. Молодці! А решта всі, як завжди: два козаки - три гетьмани. Ну і як з такими українцями будувати незалежну Україну? Ще тако постоять, постоять трохи, пересваряться всі, а тоді прийде з бані Полковник і скаже:"Ну ви, хахли, нікагда нє умєлі управлять самі, нада, шоб вам Рассія памагла!" А за Полковником привалять в Україну путінські пси - і канєц украйонскій дємакратії. Сумно, земляки, дуже сумно...
Чур, жіноча сотня - не я Мені підійде генеральний секретар організаційної дирекції з питань модерації координації! ---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ---------- Олю, то так не є. Багато людей, які щось роблять, просто не хочуть світитися. Або проходять повз вашу увагу. Крім того, я, наприклад, все ж волію більше робити для допомоги київському Майдану. Є багато всього, що там потрібно. Є люди, які зосереджені ЛИШЕ на цьому. Збирають одяг, шоломи, харчі для відправки, пальне для автобусів. Є люди, які переймаються насамперед бойкотом, бо вважають це найбільш ефективним. Просто якщо брати РЕАЛЬНУ координацію цих процесів, то справді виявиться, що таких людей - лише кілька десятків, і в старті акції 21 листопада, бойкотних акцій, блокування, розробки агіток, центрів збору речей і теде світяться ті ж обличчя. Але працюють на це - хоча б трохи, хоча б час від часу - тисячі людей. І ще ж є купа львівян, які в Києві сидять майже безвилазно.
Відпадає! Назва посади - закоротка!!! То хіба, як скорочена, для бейджика. ... Перечитав посаду ще раз. Признав! Респект! Опускатись до якогось Президента Всія - навіть не варто! Приймаємо! Відразу видно - своя в дошку людина! Правдивий львівський революціонер! Шкурне питання. Чи можна мені щось таке ж гарне і круте придумати? Бо крім переліку через кому мені в голову нічого не лізе.
Думаю, нормально буде Верховний головнокомандувач центральної комендатури з питань організації постачання і контролю за матеріальними ресурсами Так, досвід та алкоголізм завжди перемагають молодість та оптимізм
Я в захопленні!!! Їду додому шукати бейджик! Потім ще визначусь з людьми, які ріжуть ковбасу, сир, роблять каву та чай. Їм також треба буде якусь ідентифікацію.
Чекайте-чекайте. Тим, які роблять, ніззя бейджика. Вони ж тоді теж координувать почнуть, а хто буде робити каву, чай і канапки?
Каву і канапки можуть не робити. То не головне! Головне - посади і бейджики! Я мав такого помічника на кухні. Два рази їздив зі мною, допомагав розвозити їжу. Потім хтось до нього прийшов. То шукали "Координатора кухні". Так що, у нас все серйозно! ... Але не переносно, від слова "координатор" вже реально нудить!
Роман Романко. Дизайнер Учасник самооборони майдану Охоронець барикади на Інститутській. Чому майдан? — Не вигадав куди витратити свої заощадження і відпустку. Як ця революція вплине на свідомість українців? — Думаю євросодомія стане ідеєю, яка об'єднає усіх українців. Чи зміниться культурна ситуація у Львові після цих подій? — Очевидно. Вірю, що опісля революції каждий галичанин у будь-якій незрозумілій ситуації скликатиме майдан з барикадами, вишками і колючим дротом. Каждий! Фото: Максим Баландюх #львів #майдан #lviv_face Ігор Свистун. Художник, студент. Учасник самооборони майдану На майдані я займався благоустроєм, будував барикади зі снігу, займався малюванням банерів та плакатів, стояв на нічній варті в 16 сотні. На 32 КП чергував на нічній варті разом із Сергієм Нігояном. Хороший такий чувак був, спокійний. Загалом провів на майдані більш ніж два місяці свого життя і не шкодую про це. Також я активіст в громадській організації Відсіч. В житті займаюсь мистецтвом - і цей майдан надихнув мене на нові пошуки. Чому майдан? — Бо я хочу іншої долі i влади для своєї країни. Такі рухи як Майдан - це прекрасний приклад громадянської самоорганізації, солідарності й активної боротьби за цілі, які для учасників цієї боротьби є надзначущими і надцінними. Як ця революція вплине на свідомість українців? — У пафосних промовах про те, що на Майдані народжується українська нація, є чимала частка істини. Це реальність, дана нам у відчутті. У 90-х, коли ми тільки «входили у хвилю свободи», ще не до кінця розуміли, що означає бути відповідальним за своє життя. Тепер молоді люди розуміють, що не від політиків залежить майбутнє, а від кожного з нас Чи зміниться культурна ситуація у Львові? — Так, безперечно. Львів і так вважається культурною столицею України. Тут багато культурних діячів, котрі у світлі революційних подій мають щось придумати нове. Виставки, фотовиставки, вистави... А це, в свою чергу, має вплинути на широке коло людей. Фото: Максим Баландюх #львів #майдан #lviv_face Богдан Кухарук. Чотовий 15 сотні Самооброни майдану Чому майдан? — Бо це єдиний мирний спосіб щось змінити. Вважаю себе свідомим громадянином, який не може бути байдужим поруч такої несправедливості. Майдан нам дуже гарно показує – хто є хто насправді. Хтось позиціонує себе як байдужий, а хтось бореться. Як революція вплине на свідомість українців? — На тих, хто залишиться живий, - позитивно. У мене є друзі у Дніпропетровську і Кіровограді, які раніше поводилися дуже нейтрально, а тепер стали активістами. Це вагомо! Чи зміниться культурна ситуація у Львові? — Львів (завдяки великій хвилі активістів євроінтеграції) зараз отримав амплуа справжнього європейського міста. І львів’яни входять у цю роль. Ця європейськість зараз дуже показова, але я думаю саме так вона ввійду у звичку і залишиться у нас. Фото: Максим Баландюх #львів #майдан #lviv_face PS. Обличчя Революційного Львова - це продовження проекту Обличчя Львова, у якому AfishaLviv.net збирає портрети, думки та історії тих, кому не байдуже власне майбутнє та майбутнє своєї країни. Долучіться до історії і ви! більше тут https://www.facebook.com/hashtag/lviv_face?source=feed_text
То він ві Львові дизайнер. А в Києві - Шльом. Багато хто з постійних мешканців Майдану на барикаду на Інститутській, поки шлємаки і каски всі не повдягали, так і казав - та барикада, де Шльом. Часом - Львівська барикада. Бо офіційна варта там постійно змінювалася, а от компанія львів'ян довкола мотоциклетного шолому збиралася каждої, каждої ночі, поки вони не вирішили до офіційної Самооборони приєднатися.
Генпрокуратура такої інфи не подавала..згадувала тільки сокальську. ---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ---------- О...То той чувак який "згубивсі" А чи варто настільки світитись до завершення процесу
Мда, найбільшою перемогою революції у Львові наразі стало те, що чувак, в якого і посада начальника райвідділу була перевищенням планки компетенції, став політиком всесвітньої відомості