Ні. Нам Роман дає. Має будки по Львову. ---------- Додано в 03:45 ---------- Попередній допис був написаний в 03:44 ---------- Знову захопили ОДА. https://www.facebook.com/groups/1420958861480448/
І як то я відразу не зрозумів?! Тоді - так! Миху \ Романе, ДЯКУЮ!!! Ну і чекаю Вас на каву!!! ---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ---------- Глобально - він (я). Фізично - їздили інші хлопці.
Ага! Головне, що вода ще є. І якраз коли закінчилась вода - закінчилась і ковбаса. То хлопці хотіли купити воду, а я, завдяки, Миху-Роману "виторгував" в них ковбаси!
Можливо, хоча передучора мене не було. Востаннє гуляв у п'ятницю ввечері. З Трускавецької запамятав тих, хто тою точкою "рулив" на початках - Артур "Рижий" вдень, і ще один хлопака, такий високий і широкий, на ведмедя схожий, от як звати не знаю. Ще знаменитий свого часу своїм судом проти Буняка Богдан Куфрик з Експресу на Трускавецькій часто буває. Але могли бачити мене на інших точках під час розвозу їжі. І на кухню забігав з кульочком, але я в офлайні не такий комунікабельний - зайшов, поставив, втік. За посвідченням ветерана Майдану теж не полюю Хоча радше могли бачити мою дружину на сріблястому Рено чи Шкоді Фабії з наліпкою "Всі на Київ" і з кавою, бульйоном або ковбаскою та файнезним малюком в автокріслі. Вона частіше буває.
Андрій Рожнятовський У Львові всіх закликають до страйку ! В імя чого страйкуємо ? Чи може вже ті "тилові щурі" заблокували Прокуратуру та СБУ з вимогою прибрати "Пяту колону", та покарати винних в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі в Ново Яворівську чи "догналівців-закликачів агресії" ? Чи не "підлим піаром" називається звернення до медиків, які лікують ранених - Страйкувати? Чи не цинічним політичним шахрайством - називається заклик до вчителів, які навчають дітей,батьки яких в Києві - страйкувати ? Може вже заблоковані помешкання 130 "беркутівців". що у відрядженні в Києві ? Клоуни - коли Вам останній раз рило били ???
Коментив той пост у Рожнятовського - про "пєрєгіби на мєстах". Деяким тиловим щурам, які розриваються між бажанням засвітитися революціонерами і страхом чи лінню їхати до Києва, реально дах зриває. Вчора профспілка вчителів звернулася до моєї мами, яка є педагогом-організатором, аби сьогодні крім страйку, організувала в своїй школі мітинг учнів, принаймні з учнівського самоврядування. Мама, звісно, підтримує Майдан, але так само очевидно, що з такими закликами їх послала - бо незаконно і в принципі неправильно. Але сам факт...
Був нині на Стрийській дві хвилини пробігом - там якісь розборки. Кажуть, між правим сектором, Свободою і якоюсь третьою "координаційною групою". так і не поняв, хто там хто. Мабуть, ті шо найбільше галасували - то Свобода. Солдатики всередині якось впевненіше почали почуватися. Каже фейсбук, якісь кулуарні переговори їхні керовніки з депутатами облради провели (Свобода, так розумію). Щодо патрулювання міста. Воно то звісно вв і раніше до патрулів залучали. Але я тепер ментам не вірю ні під яким соусом. Сумно. Потім забіг на "страйк" (насправді мітинг "під патронатом Садового") на Ринку. Послухав завершення виступу мера "З нами Бог!", поспівав гімн, прокричав тричі "Слава Україні - героям слава". Далі промовців було практично не чутно і не зрозуміло. Для чого цей весь страйк у Львові, крім як потім відпрацьовувати пари та уроки і послаблювати економіку регіону, який підтримує Майдан - не допер. ДУЖЕ захотів у Київ...
Теж був на Стрийській вранці по тривозі. З того, що я встиг зрозуміти, непорозуміння між пацанами з Правого Сектора і представниками Самооборони. Виявляється ніби Самооборона домовилася з вевешниками, що їх будуть випускати на патрулювання Львова бо ніби-то в місті криміногенна ситуація погіршилася. Правий сектор натомість вперся, шо ми ні про які переговори ні з ким не вкурсі, ми тут блокуєм і будем блокувати далі. А якшо на вулицях не вистачає ментів, то хай відкликають тих, що зараз в Києві. Сказали, що будуть ПС і СО домовлятися про шось в 11 год, але я не бачив сенсу свого перебування там і звалив на Трускавецьку і пробув там практично весь день. На жаль елефівців там не застав, за винятком подружжя Дідичів, які привезли смачний борщ на обід Завтра планую до обіду бути там же, приходьте на форумівку. Також почув таку інформацію, що львівський Беркут повернувся з Києва (позавчора повідомлялося, що 130 бійців в Києві). І ще. Чи може хтось внятно пояснити, що відбувається в львівській ОДА і навколо неї? Хто кого там захопив чи звільнив? хто кого побив? хто там зараз рулить? Я нічорта не розумію, що у нас у Львові зараз діється
ніякий беркут не повернувся нікуди ,вони вже там в Київі два місяці стирчать. , дам знати коли повернуться бо моєї сусідки чоловік там, і ще не приїхав. В ОДА хочуть рулити всі , ось і виникають різні непорозуміння між ними.Будемо чекати чия візьме.
Теж ловлю себе на такі думці...Будувати барикади в Сокалі таки трохи смішно...Хоча з іншого боку, наша РДА єдина на всю Україну захоплена
Маряна Пєцух: Одним словом, ніхто нікуди вже не їде. На фото чоловіки намагаються назад до воріт затягнути бетонну брилу, яку вчора військові спецтехнікою відтягнули після згоди комендатури під керіництвом Андрія Породка частково розблокуваьи частину. Правда я заплуталась, бо покази людей плутаються. Чоловіки, що не мають стосунку до комендатури кажуть, що домовлялися випустити тільки сміття, а ті полізли нині особовим складом, тому це зрив домовленостей, мовляв про особовий склад ніхто не гоаорив. Яквсь молоді хлопчики, які представилися комендантами сказали, що була домовленість, що вивезуть таки особовий склад, але тільки один автобус НА МЕДОГЛЯД, а замість того хотіло виїхати чотири автобуси. Ну і головна претензія, що домовлялися в девятій ранку, а ті полізли в сьомій ранку. Хоча ще один активіст середніх років пояснив, що полізли ще вчора і САМЕ ЦИМ були зірвані домовленості. Самого Породка я не застала, щоб якось скласти ті пазли до купи Бо як мені пояснили юні коменданти, саме Породко є "організатор" блокування. ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ---------- Ірина Магдиш: http://zaxid.net/blogs/showBlog.do?...hastini_lvivskoyi_situatsiyi&objectId=1302436
Революцію виграю я!!! 1. Таємно домовився з Правим Сектором, що буду міняти пачку солодкого печива на одного політика чи депутата з ОДА. 2. І ще варіант - скликати всіх їх на нараду в ОДА і "захопити". Тільки ззовні. Замурувати і т.д.
IgorLvivM, імовірно, в понеділок сі зобачимо на Вашингтона. До речі, мо, офіційну форумівку на понеділок там організувати? На жаль, деякі потреби революційного Києва і перший ДН сина унеможливили будь-яку підтримку вашої ініціативи до того, окрім моральної Ще щастя, що дружина не дуже фанатіє від Валентина
А чого б ні? Єдине, якщо ми будемо втрьох - треба відразу розподілити ролі. Координатори, модератори, полковники, сотники, самооборона, жіноча сотня... одним словом, потрібні люди на керівні посади!