Львівський фронт майдану

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Ука, 4 лют 2014.

1. Полковник

Полковник миється в бані

С почином!
    Теперь начнётся по всем весям!
    Извините, а жертвы - это армянин и белорус, которых свои же из обрезов убили?

2. Gron

Gron тафгай

Докази є комісар?
    Ні?
    Тоді ;%:?*.

• Подобається Подобається x 4
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Він вже там

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

сьогодні у Львові з"явився такий бігборд

• Подобається Подобається x 8
  5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Мартіні, дякую!!!
    Хоч тут я б просив тих тролів і К не флудити. Тем для них - більш ніж достатньо. Тут - РОБОТА!!! А вони всеодно сюди з своїм смородом пруть!
    Ницо та підло!
    Шановні інші дописувачі! Будьте ж в кінці-кінців МУДРІШИМИ!!! Невже ви такі ж ідіоти, як вони, що даєте себе завести? Чи ви парами працюєте?
    Модератори! Будь ласочка!!!

• Подобається Подобається x 6
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

От з кухнею все якраз так. Добре, що з'явилася, бо нам з малою дитиною по ночах зриватися готувати і везти було не дуже весело. Особливо якщо до тебе ще й домахається якийсь "координатор", якого ти вперше бачиш, мовляв, що ти сюди приїхав, їдь здавай на кухню, нема чого до людей приставати зі своїм бульйоном.
    Просто на точках починають з'являтися люди чи то з листами від комітету майдану, чи то від Об'єднання майдан, з посвідченнями помічників депутатів, яких раніше ніхто не бачив, і які намагаються командувати і "координувати". Нароблять сумбуру, постоять годину-дві і поїдуть. При тому, що, наприклад, на Трускавецькій вже станом на 23 чи 24 (не памятаю точно) січня, коли я вперше пішов туди на прогулянку, було все нормально організовано. Кістяк - збита компанія знайомих між собою людей. Двоє старших змін, на день і ніч, двої жіночок, старших по "кухні". Мячі, ключки для хокею, лавки, відгородження від вітру, бочки з чайниками, доставка дров, доставка води, контроль рації - все як годинник працювало.
    Почали з'являтися "координатори від..." - почалися непорозуміння. Почало ставати менше людей, стало більше хаосу.
    Особливо "потішив" один, який дістав всіх пропозицією "щогодини співати гімн, як на Майдані". Але його кажуть, тільки раз там і бачили.

Попри все це, вражає кількість людей, готових на ентузіазмі будувати барикади, укріплення, утеплення, готувати, возити дрова і воду, чергувати...
    При цьому навіть по собі бачу: у Києві, де щось відбувається, де Грушевського, де Беркут, де штурми майдану, де набагато гостріші емоції - якось легше підірватися до роботи.
    Тому тим, хто цим займається постійно і без спроби отримати посвідчення "Ветерана Майдану) - честь і хвала.

• Подобається Подобається x 11
  7. MARTINI

Bambook, пару днів тому повернувся до прогулянок
    перші враження
    1. вау! на всіх блокпостах позводили практично капітальні будівлі, дійсно, вітер і дощ тепер не страшні
    2. катастрофічно мало людей

от сьогодні я традиційно вранці виїхав на місце, питаю по рації, куди їхати, де можу бути корисним?
    тиша...
    за 15 хв повторив, відповіли, що їхати можна хоч кудись. Проїхав мимо Беркута, бачу там чоловік 7 є, їду далі, на Трускавецькій двоє. Тут і зупинився. За годину двоє пішли, я лишився сам. Сказав про це по рації, за пів години прийшов з кн.Ольги п"яний (!) мужик. Зробив собі чай і канапки і ліг спати :) Я по рації повідомив, що скоро маю звалювати, а тут лишається один тип сплячий. Підійшла ше жіночка. Я їй наскладав біля бочки дров і поїхав геть. По рації чув, що на всіх постах людей бракує.

Люди, які все ще ходять на барикади, деморалізовані. "Чому ми маєм тут цілодобово чергувати? Нам більше за всіх треба? Нехай матері тих салаг тут чергують, а як ні, то хай везуть їх до Києва, це їх вибір..."

Я не знаю, може вдень і вночі інша ситуація, але вранці це дійсно виглядає дуже депресивно і складається враження, що в тому блокуванні нема жодного сенсу. А який сенс, якщо на барикаді 1-2, навіть 5-10 людей, досить часто навіть без рації? Чи будуть на них зважати пара сотень ВВ-шників, якщо вирішать виїхати?

Здувся львівський фронт майдану...

• Подобається Подобається x 4
  8. IgorLvivM

Особисто моє бажання - якось зібрати до купи таких всіх "придурків", як і я сам, яким не треба потім в політику, не треба піарів, грошей тощо, може хапнути ще Правий Сектор. Далі, зібрати всіх цих координаторів, командирів, чотири чи п'ять Самооборон, дві "жіночих сотні" і ще з десяток одноденних "керівних органів" - запровадити їх в ОДА, запропонувавши покерувати та покоординувати. І замурувати їх всіх там. Їду я їм час від часу привозитиму. Головне - не випускати їх всіх кілька років! Щоб вони змогли вдосталь покерувати! Можна навіть там скриньки для грошей поставити. Щоб люди могли кидати. Я б кидав. Бо ділити гроші ці кєровніки люблять.

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

В т.ч., як би то не дивно звучало, через брак організації. І одночасно, через надлишок "керівників" на 5хв в день.
    А ранок - справді найкритичніший.

• Подобається Подобається x 3
  9. MARTINI

Теж подумалось сьогодні, що бракує координації. Аж до того, щоб запровадити якийсь список чергувань і таким чином рівномірно розподілити людей, готових виділяти по 2-3 години на день. Це буде кістяк, який забезпечить мініму 5-10 осіб на кожній точці в кожен момент часу. А решта - це вже долучатимуться випадкові активісти. Якщо є такий графік, то навіть не треба якогось там координатора, командира чи отамана, який би всім керував. Воно само по собі працюватиме.

10. MARTINI

а що як взяти один з постів під патронат ЛФ, навіть ту ж Трускавецьку, і проводити там цілодобову форумівку, заодно і перезнайомимося :)

• Подобається Подобається x 5
  11. Bambook

Bambook Persona non grata

Чесно кажучи, не розумію, куди це все поділося на Трускавецькій. У мене зараз виходить тільки ввечері раз на два-три дні "погуляти", не натрапляю тих хлопаків, які понад тиждень власне влаштовували між своїх такий графік.
    Можливо, тут ще повпливала поява купи нових точок - лікарні, виїзди з міста, Епіцентр, ОДА (щодо 2 останніх досі не розумію потреби). Плюс робота антиагітаторів: та вони вже повиїжджали по одному, бла-бла-бла...
    Ну і всі ці неузгодженості, кєровнікі і теде...
    Плюс багато людей просто похворіли...

12. IgorLvivM

Знаю, що люди з Варти, часто бувають на тручкавецькій вночі. Наприклад, щойно закохані Юра з Боженою, які вночі розвозять їжу.
    Вчора покурити приходив і я.
    Може ми вже знайомі не віртуально? :)

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хороша ідея, до речі. Бо самому гуляти трохи не тойво.Між своїми цікавіше і веселіше:) Кілька ранків підряд приїжджала на Беркут і Трускавецьку перед роботою (аж поки мене вірусяка не підкосила), то справді зранку найкритичніше, бо кілька людей стоять, здебільшого з ночі, які ледве на ногах тримаються. Власне, добра думка про організацію чергування - як для мене, істоти не надто організованої, то би був стимул так розподілити свій час, щоб змогти потрапити туди на кілька годин перед чи після роботи.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дивно, відсутність доказів причетності беркуту - Вам не заважає ...

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас "на районі" навпаки, самооборона росте, людей досить багато (принаймі сьогодні). Правда дисятник жалівся, шо пару людей пішло, "бо не платять".

16. IgorLvivM

Яка з них? Бо їх вже п'ять. Чи то просто малось на увазі, типу, самоорганізації людей?

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Поняття не маю о_О Серйозно 5, то які? Я тільки запитав чи то не від партій, мене запевнели шо громадська, і ніяка партія там не керує.

18. IgorLvivM

Та я й сам не знаю їх всіх. Застав лише залишки третьої і четверту (якісь два брати). Кажуть вже є п'ята. Сьогодні - ще якийсь "Легіон" чи щось таке.
    Будь обережний, бо ті всі ГО робляться з метою потім перерости в партію.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну в нас сотня в Києві, а місцева так як від неї....

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

то він у мене воду брав?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)