Оскільки повідомлення про насущні проблеми Львова в контексті революції в інших гілках тонуть у флуді, роблю окрему гілку. Прошу утриматися тут від роздумувань "а нафіга", "а краще так" тощо. Знаєте, як краще - робіть. Про блокування військових частин напишу згодом, а зараз про найгарячішу проблему. Цієї ночі була спроба виїзду зі Львова (не з військових частин) двох автобусів з людьми у формі внутрішніх військ. Їм це не вдалося - спрацювала варта. Але ці люди в місті, і намір виїзду у них зберігся. У зв'язку з цим терміново потрібні автомобілісти з інтернет-раціями (смартфон з інтернетом, на нього ставиться додаток Zello) на автомобільні пости. Окрім того прохання до всіх спостерігати за великими автобусами, порожніми або з чоловіками, в першу чергу - державні білі номери, можливо, не львівські. Автобуси, які стоять в незвичних місцях, загружаються, тощо - одним словом, включаєм параною!
як це виглядало? Валили барикаду? Яку саме? Чи їх на виїзді з міста заблокували? я тиждень по 6-7 годин погуляв, тепер от зліг з застудою, але думаю завтра-післязавтра повернуся
Ігоре, я теж проспала. З того, що знаю, в автобус загрузилися не у ВЧ. Їх перепинили автомобільні пости, а погода і непочищена дорога посприяла. Відповідно люди в місті (не у ВЧ) і будуть виїжджати знову. А після нічної мобілізації катастрофічно бракує якраз автопатрулів - це інформація з варти
Превратите свой телефон или планшет в рацию используя эту бесплатную программу. Zello работает на мобильных устройствах под управлением Android, iOS, BlackBerry, а также на обычных компьютерах https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loudtalks&hl=ru https://itunes.apple.com/ru/app/zello-racia/id508231856?mt=8
Я перестав слухати зелло, коли ефір заповнив флуд про "терміново канапки на бляху" і "хто може мене підвезти з Пасічної на Стрийську"
На центрі зайнятості вояки просять випустити 50 людей "на Волинь". Попередньо вирішили не випускати (з ефіру варти). Але людей мало - хто може, підтягуйтеся туди.
Велика стаття про львівський фронт майдану http://www.pravda.com.ua/articles/2014/02/6/7012854/ шо вже й ввечері мало людей? Сьогодні вранці було в середньому по 3-4 на кожній точці. На гарматній взагалі я нікого не застав... Тиждень-два тому якщо на якійсь точці ВРАНЦІ було менше 10 людей, то вже піднімали гвавт шо мало! Якшо вирішать прориватися, то робитимуть це від 6 до 11 ранку
я нині помітив. Розбудувалися цілі містечка, людей мінімум, з'явилися якісь дивні персонажі бомжуватого вигляду... galaxy SIII
На жаль, що більше стає координаторів, то менше людей на варті. Моя дружина з 20 числа щоночі готувала бульйон і каву, возила по барикадах, часом ще й другий раз вдень. Тиждень тому перестала возити, бо з'явилися начальники, які почали "координувати" - туда не ходи, сюда ходи, часом хіба продукти закидаємо на "центральну кухню". А там тим часом з'явилися оголошення:
я рідко буваю, лише коли нема роботи в той час, як діти в школі. У мене враження, що кухня - єдине, що працює ідеально
Дякую! Автор оголошень - я. Писав не про себе, а про дівчат, які тут пашуть! Роботою кухні, хоч не повністю, але задоволений. Найбільша проблема - навіть не відсутність продуктів. А власне, що всю нечисть, яку виперли з ОДА і т.п. - поперла сюди "очолювати". Два тижні нікого не було. Приходять координатори та очільники. Кажу: - Нема сиру, ковбаси. Давайте, очолюйте! - Добре. Але дайте нам сьогодні канапок, печення і по термосу кави та чаю. Я даю. Вони їдуть сюди ж на барикади і роздають то від ОДА і іншої срані. Мені - пофіг. Вчора були істеричні баби з "жіночої сотні". Розмова: Кличко, Янукович, Колодій, Соколов... В ОДА пропав чайник... Ми будемо керувати, координувати, допомагати. Дав їм список вимог з 4-х пунктів (ніяких грошей, ніякої політики...), дав список продуктів. Дві доби вже нема тих "кєровніків". А оголошення - бо то все бидло ще й махає дівчатам рукою: - Зроби мені кави! Чи: - Ви чого не передали канапки на ОДА? Я щойно з наради і ми вирішили, що ви маєте нам возити канапки. Якщо хто не в курсі, все, що робиться тут на кухні, від крихти хліба, до цілодобової роботи дівчат - НЕ спонсорується ніким. ЖОДНОЇ копійки. НЕ належить жодній партії і т.п. Все - добра воля дівчат (навіть боюсь їх питати навіщо вони це роблять), наших любих Дівочих Посиденьок, людей, які щось приносять і трохи моїх менеджерських здібностей - випрошувати продукти у львівських підприємств. Якщо треба детальніше - запитуйте чи заїжджайте. Становлення та розвиток "кухні" - лінк в підписі. До речі, всі ці "збори коштів для барикад" - від нечистого! Ми жодної копійки ніде не збираємо. Один раз відправив дівчат на гуртовий Шувар за продуктами. Привезли цілий багажник. Поїхали вчора чи позавчора знову, а на Шуварі кажуть: - Та ж "ваші" приходять зі скриньками для грошей три рази в день! Кажуть, що в Ашані також ходять, збирають. Бруд, болото, сморід від тих "наших". Гидко!
до речі, з коментів на ФБ зрозуміла, що КПП на Стрийській принаймні раз посилали в ашан гроші збирати на обслуговування біотуалетів.
Майже, як флуд. По при тих всіх "лідерів революції" з планами не то на бабло, не то на кар'єру зустрічаю багато таких самих ідіотів, як я. Це тішить! І церква! Наслухавшись від "лідерів" "правдивих історій" одне про одного хто скільки грошей де взяв і т.п., буквально щойно зауважив, що по при допомогу церков та настоятелів (збір речей, продуктів, грошей тощо) - вони залишаються по за негативом! Можливо інтуїтивно, ще до тих всіх "координаторів та направляторів" ми почали передавати все необхідне в Київ ч/з Домініканський собор. Робимо так щодня. Люди приносять різне. Те, що потрібно більше в Києві - їде від нас в Київ. А те, що зробили Дівочі Посиденьки - взагалі поїхало спец. каналом! Я, до речі, щодня зізнаюсь дівчатам у коханні! Якби не наші українки - всього цього не було б!
Сьогодні, 8 лютого, у сквері на вул. Виговського, що напроти ринку «Південний» у Львові, встановили березовий хрест пам'яті жертв Партії регіонів. http://youtu.be/V9IRni-P7ak http://zaxid.net/home/showSingleNew...yati_zhertv_partiyi_regioniv&objectId=1302197