На Братів Рогатинців 43 поцілювала клямку. А за іншою адресою, яка вказана на тій сторінці - Братів Рогатинців 30 - куди я пішла спитати за то, взяли мій номер телефону. Казали, що наступного тижня подзвонять. Ото й всьо на нині.
Довелося трохи подіставати працівників однієї фірми, що якраз є посередником між власниками квартир і клієнтами. Нарешті сьогодні отримала номер телефону власників принаймні я думаю, що це власники тих апартаментів, і подивитись квартиру. Завтра заїжджають нові квартиранти, а попередні якраз виїхали. Невелика, але гарна квартира, вся побутова техніка, яка є у переліку на сайті, там є. Гарний ремонт, до кухні та санвузла теж претензій нема. Облазила всі закутки квартири. Придертись не знайшла до чого. . ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ---------- Олег, нема за що . Якщо ще щось треба - звертайтеся )
Призжаем 7 жовтня. Нужна квартира на 6 ночей. Есть ссылка. www.stay.ua Посоветуйте! Прошлый раз жили прекрасно и радостно.
Яка традиція? Традиція - це гостинність! ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ---------- Так шо він, наготував вінницького сала і поїхав в Іспанію?
Свободный человек. Да и я поздно предупредил. Всё равно дождусь и увижу, не проблема. Давно было. Сейчас не подпишусь. ---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ---------- На проспекте Свободы, рядом с Оперой, Бамбук организовал. Тихое райское местечко. Цена душевная. Как в раю жили. Сейчас почему ехать боимся, определенности нет. Да и в одну реку дважды входить... Хоть я и в 7-8 вхожу. Львов - не Челябинск.
Это дешевле даже с учетом дороги с расчетом на одного. Поездка во Львов на неделю дешевле с учетом переезда, чем на выходные в Швецию на пароме. При учете того, что там смотреть нечего, а Львов - город-сказка, где можно набрать телефонный номер и услышать голос друга.
Так і не Бомбей же. Пишете, домовляєтесь, приїжджаєте, здаєте валізи в камеру і їдете дивитись. По дорозі по валізи заходите ще десь на каву. Чого боятись?
Вот уж трусливых не ищите. С картой города глубокой ночью шлялись и по улице Героев УПА, и С. Бандеры, разговаривали с местными, нормальные люди, отчего-то к Питеру нормально относятся. На Дорошенко, ладно, не буду, в интересную историю попали. Кайф и адреналин. Мы поперлись бы в "логово бандеровцев", если бы я не любил долгие годы этот край, и не заразил бы любовью к этой земле человечка, для кого 2-3 года назад Украина и Уругвай были бы чем-то тождественным? ---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ---------- Вот уж трусливых не ищите. С картой города глубокой ночью шлялись и по улице Героев УПА, и С. Бандеры, разговаривали с местными, нормальные люди, отчего-то к Питеру нормально относятся. На Дорошенко, ладно, не буду, в интересную историю попали. Кайф и адреналин. Мы поперлись бы в "логово бандеровцев", если бы я не любил долгие годы этот край, и не заразил бы любовью к этой земле человечка, для кого 2-3 года назад Украина и Уругвай были бы чем-то тождественным? ---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ---------- Еще готель "Львьв" на Чорновола посоветуйте. Видно не слишком мы савецкие.
Мдя. Вам в голову не прийшло, що це і є по ділу - "не бійтеся, їдьте..." Ви, Вітре, володієте подивною якістю - в людях відкритих підозрюєте те, чого нема, зате збожнюєте кожного, хто вам медом навколо губи намаже.