Львівські телеканали.Чи дивляться їх у Львові?

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем asiana, 2 кві 2009.

1. Designer

Designer Active Member

Дуже дякую за Львівську хвилю!!! Уявляєте, я на цьому сайті була, навіть слухала архів аудіоновин, але шоб клікнути на "пів-обличчя" не дотумкала )))) Тепер все ок :music:

• Подобається Подобається x 1
  2. Tony

Tony Well-Known Member

12 канал то шедевр... Деколи дивишся і ведучих може стати 2оє або навіть 3оє ))) Або він може позеленіти, побіліти... технології 21 століття... і то при тому шо живу я відносно близько до ВЗ. А ви б бачили їх апаратуру і камери о_О - деревяні !!! Не канал а радість.

3. nastinka

nastinka відсутня

Взагалі не дивлюсь.
    все читаю в інтернеті, фльми качаю з торента :)
    все інше що потрібно знайду в газетах, газати для мене більш приємніші :)

4. Євген М.

Євген М. New Member

Передача називалась "Стоп кадр", а ведучий там був Лев Львович :)

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

о, точно! я теж любила то дивитися!

6. "Телевізор - то зло" (с)

7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

До речі, непоганий сайт Ви зробили :)

8. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Дивлюся, даби побачити знайомі обличчя і чи вони там ще працюють! Дивлюся здебільшого новини (якщо випадково натрапляю) на Люксах і НТА. Але найбільше мені подобаються історичні екскурси на 24-му.

9. victorys

victorys позитивчик :)

"алкоголь то зло", "телевізор то зло", що ви на форумі робите добрий? :)))

10. titkaKrauze

titkaKrauze New Member

не дивлюсь, а от мая бабуся чомусь із задоволенням

11. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Колись дивилась новини,особливо новини-спорту:)

12. Iriska

Iriska Well-Known Member

Я вже навіть не пригадую на якій кнопці він у мене... А загалом маю негатив до них. Пару років тому, ми знімали для новин ролик, і заплатили за елемент реклами... Касету нам дали з рекламою, а от в ефір пустили без... Тупо взяли гроші і кинули... А потім я за ними ще й бігала, щоб хоч касету дали, відзвітувати перед керівництвом... Хами, більше ніяких вражень.

13. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

О! Викривав недоліки міського керівництва, людям то подобалось.Треба віддати належне - під час "перестройки" перейшов на українську. А як він націоналістів брудом поливав! Чисто КГБістська креатура. Формування громадської думки через ЗМІ.

До речі, всі пам"ятають телепередачу про Самопоміч. В кінці з"являвся Deus ex Machina - і встановлював справедливість. Тої передачі всі з нетерпінням чекали, як і виборів нового мера.

14. perlei

perlei Member

телевізор рідко дивлюсь, а тим більше 12-й канал. Правда, коли приїжджаю до бабусі, то вона завжди в неділю дивиться концерт вітання. Гарна програма, особливо для старших людей, пісні старенькі, але прикольні.

15. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

дивлюс львівське ТБ коли хочу *вотний рефлекс викликати. чесно
    радіо наше мені більше подобається

16. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а даремно. Там є інколи цікаві передачі і навіть досить пристойної якості

17. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

тільки їх дуже мало - це РАЗ
    і по новому шось дивишся цікаве а тут тебе на ТРК переклучають і поносиш то львівське ТБ поки не знудить - це ДВА

а так я мирний)
    бо телевізор рідко дивлюсь;)

18. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

А НА ВОСТОЧНОЙ УКРАИНЕ СМОТРЯТ ЛИБО СПУТНИК ЛИБО ТРК-УКРАИНА, УКРАИНОЯЗЫЧНЫЕ КАНАЛЫ ВОСПРИНИМАЮТСЯ ПЛОХО. ДА И ФИЛЬМЫ В ПОСЛЕДНЕЕ ВРЕМЯ СТАЛИ ЧАЩЕ ПОКАЗЫВАТЬ НА УКРАИНСКОМ, ДЛЯ НАС ЭТО НЕУДОБНО И ПОЭТОМУ СТАЛО ПРОЩЕ ОБМЕНИВАТЬСЯ ПИРАТСКИМИ ДИСКАМИ С ФИЛЬМАМИ ГДЕ ОЗВУЧКА НА РУССКОМ.

а де твій аватар? :)