Львівські новини

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем Муму, 27 лип 2011.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

тобто те, що і зара закон забороняє продавати людям до 21 року, тобі мало?
    а те, що в армію підлітків забирають з 16-и років та вчать їх убивати -- для тебе нормально?

пити -- з 21, убивати -- з 16

2. Муму

Муму Well-Known Member

Я не знаю, де ви знайшли країну з такими законами але це точно не Україна :)) По-перше, призов до армії в нас з 18 років. По-друге, продаж алкоголю та тютюну також дозволений з 18 років (це ви аСаШаЙ мали на увазі напевно). По-третє, ви і самі знаєте, чому вчать у нашій армії: пробивати лося, замітати плац та курити примак... Ви мене розвеселили, уявляю, сидять хлопаки на уроці історії в 10 класі, тут заходить воїнком і каже: "Збираймося хлопці, час іти вчитись людей вбивати":rock:

3. Муму

Муму Well-Known Member

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Стаття 15-3. Обмеження щодо продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів
    ( Назва статті 15-3 в редакції Закону N 1824-VI від 21.01.2010; із змінами, внесеними згідно із Законом N 2275-VI від 20.05.2010 )
    Забороняється продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів:
    1) особами, які не досягли 18 років;
    2) особам, які не досягли 18 років; .......

4. duncan

сматрю в кнігу -- віжу фігу )))
    а в армію для чого йдуть? молитися? ))))
    школу ти давно закінчив? з якого класу до військомату ходив?
    склероз? ))))
    біда, у нас алкоголіками бідні "діти" стають не з 21, а з 18

5. Муму

Муму Well-Known Member

Ходити до віськомату та служити в армії це різні речі. Приписне посвідчення я отримав у 16 років, тоді був перший раз. Другий раз пішов вже у 18, коли настав призовний вік. Ваша логіка така, що армія починає вчити вбивати ще з самого дитинства плакатами на кшталт того, що на Личаківській весів на будинку колишнього військомату: "Зброєні сили України чекають на тебе!". Вам не здається, що москальські серіали по телебаченню вчать зараз більше вбивати ніж наша "боєздатна" армія?

Значно раніше, пане, на жаль і ті обмеження, які існують не стають на заваді горепідприємцям, тому я і відстоюю позицію продажу алкоголю тільки у спеціалізованих місцях і тільки при пред'явленні документів (останнє, до речі, також прописано у законі, над яким ви іронізуєте, я сподіваюсь ви маєте паспорт;) )

6. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]мімо каси![/OFFTOP]

7. duncan

розумію, школу ти прогулював, бо пиячив, тому не в курсі, що вчить на уроках воєнрук :rolleyes:
    сказав би прямо -- персонально зацікавлений ))))
    ато розказуєш байки про бідних дітей, яких не хлібом годують, а змушують горівку пити :rolleyes:

8. Муму

Муму Well-Known Member

Мій воєнрук в цей час також пиячив, я нічого не пропустив:))

Ти знаєш цікава ідея, як кажуть москалі: "Єслі п'янку нєльзя остановіть, єйо нужно возглавіть":))

9. Forpost

Forpost Стоїк

http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php

10. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Від сьогоднішнього дня у місті має працювати нова транспортна схема. Ось тут схема, і досить зручно визначити який тепер №маршруту http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php

11. duncan

та шляк би їх трафив, цих реформаторів! :ireful:
    півтори години зі сихівського села на привокзальну їхав

12. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

[CENZ]Я давно по Львову хожу пішки, добре, що до роботи 30хв., а на Привокзальну на базар, чи в центр 40-45хв. Громадським транспортом користуюсь хіба коли далеко треба добратися, чи коли з дочкою йду.[/CENZ]

13. duncan

[OFFTOP]коли я вже нарешті ровера собі куплю? :scratch_one-s_head:[/OFFTOP]

14. duncan

15. Муму

Муму Well-Known Member

Сьогодні вже легше... Просто вчора одні жартівники вирішили зробити безкоштовний проїзд в маршрутках а інші вирішили, що можна за безкоштовно і не працювати...

16. Муму

Муму Well-Known Member

Нова транспортна система в дії. Як завжди, все робиться через задній прохід. В перший же день влада вирішила зробити подарунок львів'янам і проїзд в маршрутках 1 січня був безкоштовний, водії ж, які й так не дуже квапились до роботи після новорічної ночі, вирішили просто забити на все. Нові табло, які розмістили на маршрутках із переліком вулиць без лупи роздивитись неможливо, а ще якщо враховувати, що на лобовому склі склі замість того, щоб чорним по білим написати кінцеві зупинки написали червоним по зеленому%-)... Час покаже...

17. duncan

вчора зі сихівського села поїхали в центр, бо на привокзальну не їхало ніц, від готелю "львів" пішли до універу, де сіли на двійку тролейбус, а з кульпара ногами :scratch_one-s_head:

ініціатори нововведень беруть приклад з "професіоналів": покращєння вже сьогодні

18. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Нормальна транспортна система не сумісна з таким уйобством, як "маршрутки", де водій однією рукою руль крутить, а в іншій купу грошей тримає, частина яких - його відсоток.
    Якщо хтось цього не розуміє, то так і виходить.

19. Муму

Муму Well-Known Member

З весни мають ввести електронний квиток, веселуха буде:))

20. duncan

доки водії зацікавлені у пасажирах, доти вони зупинятимуться коло кожного стовпа
    як тільки-но придумають "електронний квиток" -- одразу буде те саме, що й першого січня -- водіям буде "по цимбалам" на пасажирів....

що не робиться у нас -- усе на гірше

а де твій аватар? :)