От і відповідь. Сєпар Гепа навів порядок. Патрійот і друг Вальцмана - не може навести порядок. Може все ж таки в консерваторії справа?
То Гепа, сєпар і рєдіска, все ж має кращі людські якості, аніж патріот, вишиванконосець і друг самого Вальцмана, Садовий?
Я не знаю, що таке кращі якості. То некоректно сформоване запитання. Є більш чи менш відповідні у даному випадку, в даний час якості. Гєпа має більш відповідні якості для вирішення господарських питань на посаді голови, ніж Садовий.
Не не філолог, тому можливо не вірно висловився, але мова йшла про людські якості. Я йду простою логікою - якщо протиставлять двох людей, то їхні людські якості відмінні. А от чи вищі/нижчі, позитивніші/негативніші, ширші/вужчі... не знаю. Я написав гірші/кращі. А як правильно?
Всьо чотко. Цю фразу треба в скрижалі вбити, - Залежність цих якостей, сєпар і патріот, від політичних поглядів така ж приблизно, як і залежність форми від кольору
правильно, як я вже написала: те що відповідно в одному випадку, може бути невідповідно в іншому це не означає краще чи гірше, так само, як 41 розмір черевиків не може бути краще чи гірше, а лише підходить, або не підходить