Відповідь: Львівські інтеренет-хостери =))))))))))))))) Згадав рекламу сирків Хохланд: " - Тату, а інопланетяни є ? - Ні, синок. Це фантастика." І чому саме львівський потрібно. Уже он Руслана на львівському хостилася, після Євробачення "хостер" просто "ох...фігів". Моя Вам порада, заходимо в гугл і в пошук кидаємо запит: "хостинг" перша 5 зверху достатньо якісні послуги надають. Свого часу користувався балтійським хостером. Сапорти у них спокійні,і завжди в аську повідомляють про зміни чи іншу інфу.
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери це вони канєшно зря. колись працював студентом на певного львівського провайдера, так прийшов підключатися до нас Іванчук той шо шахист. З моєї подачі подарували йому 50 годин роботи безкоштовно (діло було в 2000 р.) во як
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери Красно дякую, що підримали. afterstep Чого б це таке питання? Напевне, як і завжди - затишній сімейний вечір. Deus igrok Львівський хостер - скоріше за все означатиме місцерозположення головного офісу, техпідтримки. Сервери можуть знаходитись де завгодно. Та і дзвонити краще на львівські номери (ніж на 810...), чи там прийти подивтись на офіс, чи не "шарашкіна контора" якась з історією в два місяці. А щодо історії з сайтом Руслани, так не можна хостити ТАКІ проекті на віртуальному хостінгу (разом із 1000 чи більше інших сайтів на одному сервері), десь за 50у.о. в рік. А ось 75-100у.о. в місяць на окремий сервер і ще на порядного адміна - шкода грошей. І вчяться такі хіба що на свому особистому досвіді. Тобто коли півень вже клюнув, сервер впав, клієнтський сайт закрили. Був би нормальний сервер + нормальний сайт + нормальний канал = все було би ОК. А якщо наберете в гуглі слово hosting, то на першій сторінці можете знайти світових лідерів. Тільки запам'ятайте, там Ви цікавий клієнт лише ДО оплати. Після оплати будете чекати відповіді добу і більше. За найменше порушення сайт блокується одразу і назавжди. І не пройде "ми не знали, ми не бачили, більше не будемо, пані Лідіє". Не дивно. :D :D :D І взагалі - треба піднімати українську економіку, а не прибалтійську. Хоча, у найбільших російських/прибалтійських хостерів рівень вище, ніж у найбільших українських, відать пострадянські наслідки. Але і ми зростаємо!
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери точна! а уболтати якусь локальну контору розкошелити 200 баксів на пурєдний сайт - анріал )
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери угу. І автоматично - відповідь на питання, чому такий слабий сегмент україномовного інету і чому москалі так з нього лаха друть...
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери 200 баксів (1 000грн.) - це ще не кожний студент першого курсу візьметься сайт робити. А вже потім під сайт шукати хостінг. :D І писати "в мене на компі працює, а у вас - ні. Поганий у вас хостінг".
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери насправді-то денвер показує найбільш просту і реальну картину хостингу... єдине зауваження — прописування шляхів... тут вже нічим не зарадиш... і якщо хороший хостер — траблів з цим не буде...
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери Та який ж це хостер , це посередник. Це ж шо робити , як я захочу колокейшин, їхати в гамерику бо там залізо ?
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери насправді денвер не показує нічого. Так само, як за фотографією білявки судити про її поведінку в ліжку.
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери не погоджуюся.... денвер — скомпільований віртуал лінуха (юнікса), на яких переважно й хостяться... суттєвих відмінностей між денвером чи скомпільованим пхп\апачем\мускулом просто не бачу... пхпінфо() — дає повну інфу про сервер, про все що там є.... порівнював з "ручною збіркою" — майже таке саме, тільки гемору значно менше з компіляцією...
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери не бачу - не свідчить про їх відсутність. "Ручна" зборка - різна буває. Php зазвичай використовують не для того, щоб дивитися phpinfo() -- Реальний приклад - колись один мій колега-оптиміст так пробував портал на phpnuke зробити... Так от, на денвері все гарно підморгує, а на реальному хостінгу - порожній екран... І не тому, що хостер козел.... -- Просто не слід захоплюватися білявками по враженнях від фотокартки....
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери Не сперечатимусь, можливо комусь це надзвичайно важлива інформація, але мені - так точно рекламування самих себе. (Це лиш ІМХО) Згоден. Власне інформація яка стосується саме мого сайту і акаунту є цінною. а крім команди uptime те саме показують ще w і top, тому я і кажу, що ап тайм з англ. - час роботи і означає час наскільки довго працює cервер. Ну мабудь я не належу до кагорти "розумних", які перекладають поняття "час роботи" як "завантаження сервера" Прошу, приємно з Вами побалакати.
Відповідь: Львівські інтеренет-хостери Користуюсь www.domen.com.ua. Якість і ціна влаштовує + часто бувають акції:p
Цікаво, чи за два роки ситуація змінилася (враховуючи кризу на додачу ) або, іншими словами, "ой чи живі, чи здорові хостери у Львові?" наприклад, Мартіні якийсь час "бігав" між хостерами, і остаточно розчарувався в українських - перебирається на "справжній український хостінг" до Америки. Але зараз не про гАмерику - хтось має справу з львівськими хостерами, хтось може сказати, як воно станом на нині? == ага, до речі, для Мартіні - пошук по сайту "убогий" - якщо б не гугл, то фіг би я цю тему знайшов
В Україні нема "нормальних хостінг провайдерів" під словом нормальні розуміється ціна і якість. Я в свій час обслуговувався укр. хостером 100 метрів за 1,2$ в місяць, і в один прекрасний момент я отримав від них листа що ціни у них зростають до 2,12 за місяць. Розповівши все що про них я думаю я почав шукати другого хостера. І був приємно здивований коли з*ясувалося що адекватних по цінах в укр. хостерів нема! І зараз я обслуговуюсь Голанського хостера за 0,6 цента за 250 метрів, необмеженою кількістю паркованих доменів і баз. Був також варіант Малазійського хостера але нажаль володіння англійською мовою їхнього сапорта "ніяке". Ще недорогий хостінг в Росії або США.