Львiвські і українські сайти знайомств

Тема у розділі 'www', створена користувачем Василь Петрович, 17 чер 2007.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Але доволі однобока стаття, імхо:) Цікаво було б ще про жіночий досвід спілкування на сайтах знайомств почитати.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Як хлоп може написати двобоку статтю? Ну там йому пропонували один нюанс, але він відмовився :)

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

У співаторсьві із кобітою, до прикладу:)
    А взагалі, якщо говорити про сайти знайомств, то не вірю, що там можна знайти кохання свого життя чи, принаймі, гідного партнера і супутника. Якщо хтось шукає собі розваг, просто поспілкуватися-поприколюватися, чи бажає завести собі коханця для ні до чого не зобов"язуючого інтиму - тому, мабуть, щастить.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А з чого?

Я раз посміхнулась - з отого "начиталися чогось там в інтернеті і всі навчилися робити мінет". Прочитали рецепт і спекли пляцок, начитались чогось там і навчились робити мінєт.

Правда все, звичайно, навіть "жіночого варіанту" не треба. Його живо собі уявити можна вже по тому, що хлоп пише.

• Подобається Подобається x 1
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Неправильна інтерпретація. Навчилася на по інтернету, а вичитане в інтернеті стало стимулом навчитися :) А вчилася, напевно, на таких як автор статті :haha:

• Смішно Смішно x 1
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та так чи інакше в голові тримали прочитане, коли вчились. Хоча я ні твій варіант, ні свій "прикладно-навчального матеріалу" уявити не можу. )

а де твій аватар? :)