Але доволі однобока стаття, імхо Цікаво було б ще про жіночий досвід спілкування на сайтах знайомств почитати.
У співаторсьві із кобітою, до прикладу А взагалі, якщо говорити про сайти знайомств, то не вірю, що там можна знайти кохання свого життя чи, принаймі, гідного партнера і супутника. Якщо хтось шукає собі розваг, просто поспілкуватися-поприколюватися, чи бажає завести собі коханця для ні до чого не зобов"язуючого інтиму - тому, мабуть, щастить.
А з чого? Я раз посміхнулась - з отого "начиталися чогось там в інтернеті і всі навчилися робити мінет". Прочитали рецепт і спекли пляцок, начитались чогось там і навчились робити мінєт. Правда все, звичайно, навіть "жіночого варіанту" не треба. Його живо собі уявити можна вже по тому, що хлоп пише.
Неправильна інтерпретація. Навчилася на по інтернету, а вичитане в інтернеті стало стимулом навчитися А вчилася, напевно, на таких як автор статті
Та так чи інакше в голові тримали прочитане, коли вчились. Хоча я ні твій варіант, ні свій "прикладно-навчального матеріалу" уявити не можу. )