Відповідь: Львівські дороги +100! Додано через 4 хвилини Згоден. Єдине, що в око впадає - автобан в Голяндії найвища точка... :D А так кругом незвична рівнина... А Бельгія чи не єдина країна Європи, де кожен метр автобану, чи взагалі дороги, круглодобово освічується... дуже зручно їхати...
Відповідь: Львівські дороги Мій чоловік так само каже "уснуть можно!", але взагальному я сама водій, кожний день матюкаюсь на наші дороги, але коли попала в Київ, ви не уявляєте, як я полюбила наше місто ЛЬВІВ зі всіма його "ямками", "пробками", не знаю хто як, але я жити хочу тільки нашому місті! Я не знаю, але взагалі-то впевнена, що жити зможу тільки тут, якби погано не було!!!!!!!!!
Відповідь: Львівські дороги Ну, тут певно пан Ромко, чи його товариш, насправді не шок від доріг мав на увазі... В Голандії, як темніти починає, на зупинках по автобані всякі сексуально стурбовані починають збиратися - від гоміків до переконаних шльондр, перепрошую... І як вийдеш з машини до вітру - це вже нерідко сприймається як своєрідне запрошення... А пройдеш далі в лісочок - дуже багато цікавого побачити можна... :shutup:
Відповідь: Львівські дороги Розказувала мені знайома,яка працює на заправці біля Шегинь. Вечір.. В бар влітає німець і ломиться в туалет.Ледве добіг... Дивні люди,німці... Навколо посадка,ліс...а він до туалету ніс... Каламбур(с).. ги-ги...
Відповідь: Львівські дороги Весело там , в Голландії , на дорогах. А тут такого не має.Час від часу можуть якісь дивні люди по обочені гайвеїв ходити.Чим південніше тим їх більше.Каліфорнія - це їх "мекка".Деякі з них показують пальцем в напрям руху , щоб їх підвезти. Колись давно , як я працював(недовго,всього 1 рік) тракдрайвером(шофер-дальньобойщик) , то такого одного підібрав . Холодно було , падав дощ , я його пожалів.То він мені всю дорогу , до ближчого міста , десь коло 100км , розказував різні історії.А в кабіні траку , так від нього потом смерділо , що кондицінер на найвижчій 5й поділці не помогав.Збувся я того чоловіка і після того більше не брав нікого. На деяких відрізках дороги стоять великі щити-попередження " dont take hitchhikers they can be escaped inmate"(попутчиків не брати ,вони можуть бути втікачі з тюрми) Додано через 2 хвилини Це вже на генетичному рівні , півсвідомо в людини.
Відповідь: Львівські дороги (наспівуючи) Прєда мной , как ікона - вся запрєтная зона А на вишкє всьо тот же - аднаглазий чекіст Но ані прасчіталісь , акруженьє прабіта Тєх хто любіт свабоду , тєх і пуля щадіт. " Лесоповал " . ..... рамантіка , блін!!!