Відповідь: Львівські дороги Левандівський міст Генерала Курмановича Генерала Чупринки Ці вулиці без коментарів (прокатайтесь Ви і самі все зрозумієте:cowboy: )
Відповідь: Львівські дороги Ромко! Я від Вас ТАКого не чекав... Там знак 40-івочка стоїт. :agree: Просто, поклали цілий взвод лежачих поліцаїв. А вони ж різного габариту.
Відповідь: Львівські дороги А у Львові є хоть одна вулиця, що не потребує ремонту? Жодної!!!! Але з другої сторони, якщо систематично списувати гроші на дороги і ніц не робити, то шо ви хотіли? Робити дороги у Львові нікому не вигідно і неробити нікому не страшно.
Відповідь: Львівські дороги А на Замарстинівській їздили? від кінцевої трамваїв до базарчику...В сторону центру. Там не лише зуби повилітають... ... ще й колеса повідвалюються... Погані дороги є всюди... Найкращий рецепт: СТРИБАТИ ВТАКТ З МАШИНОЮ:D:D:D
Відповідь: Львівські дороги Раньше часто там ездил, отлично знаю это бездорожье с твёрдым покрытием В результате сменил район дислокации и наконечники рулевых.
Відповідь: Львівські дороги А я переїхала на інший кінець міста Ні, не через дороги Можу сказати точно, дорога від "Екстри"(Любінська) і до аеропорту - СУПЕР!!! Тож любителям рівних доріг рекомендую 15хвилинну терапію щодня:D:D:D
Відповідь: Львівські дороги А що там робити щодня? В аеропорту? Колись,за кавалєрки ми з дівчиною забігали там на каву.Але то було колись...
Відповідь: Львівські дороги Наші дороги.....гірше не буває.....Особливо відчула, як їхала в роддом....По дорозі мало не родила.... Була в Сахарі....Посеред пустелі рівненька дорога, ще й розмічена.....А в нас?....Європа....
Відповідь: Львівські дороги Як їхали з Варшави,то культурний шок мав місце бути,коли з траси в’їхали в багнючку на Рава-Руській митниці.А товариш,що нас віз розказував,що подібний шок він переживає,коли в’їжджає з Німеччини в Польщу. А ще є шок,коли в’їжджає з Голландії в Німеччину. Я питав - А шо там? - А там "нєпрілічно"... Не може бути таких доріг. А є...
Відповідь: Львівські дороги А я вважаю що все у нас добре, а як нє то буде добре. Головне, що в нас Україна найкраща! а дороги? вони завжди псуватимуться.
Відповідь: Львівські дороги Їхала я з Голландії через Бельгію в Німеччину і особливої різниці не помітила....це моє особисте враження....правда Бельгія сірувата... А от Рава-Руська.....це справді щось неймовірне....з області фантастики.... Додано через 3 хвилини Може це не до цієї теми, та маю право з Вами не погодитись.... Бувають ускладнення при пологах....і що тоді? Якщо потрібне термінове медичне втручання...маю наглядні приклади....
Відповідь: Львівські дороги А в мене є лутчий варіант я її називаю - ДОРОГА ЖИЗНІ. Поясню - це така місцевість з набризгом асфальту і ямково-траншейним ландшафтом. Карочє це за 100 метрів від коханої тещі, тому я ТУ ДОРОГУ ТАК ЛЮБЛЮ ШО ТО ПРОСТО ПІПЄЦ Місце розташування - перший поворот праворуч після світлофора на перехресті Виговського Патона (рухаємся далі по Виговського) бічна вулиця біля магазину. Нінаю я як вона називається..
Відповідь: Львівські дороги А Ви часом з автомобіля виходьте, - то побачите, що Львів потонув у смітті і порохах. І дороги - це тільки частина нашого життя. Львів стає "селом серед архітектури". Поляки створили Оперний театр, в якому тепер оперу чути набагато рідше, ніж всіляких приїжджих ВІА, чудові парки, через які тепер в напунцованих мештах пройти неможливо, а львів"яни набудували поруч базарів. Я люблю Львів, але все більше той уявний... А колись вулиці мили з поливальних машин, шоб квіти на клумбах росли і радували око. А так в нас, звісно, все добре. Проїхати через місто, подивитися на вивіски, попити пива, понти свої показати, помочитися десь в брамі, та й поїхати до себе на село, до грядок, до квітів, до чистого повітря, - любити Львів.
Відповідь: Львівські дороги ви нічого не розумієте, наші дороги спеціально не ремонтуються, щоб підкреслити шарм старезного міста.
Відповідь: Львівські дороги Є ще одна "модна" дорога на вул. Тарнавського. Якщо їдуть вниз по Тарнавсього на Зелену, то незнайомі з цією ділянкою водії розганяють свої авто до великої швидкості, їдуть так кілька сотень метрів, а потім починається бруківка, яка дуже в поганому стані. Цікаво, що думають водії в перші кілька секунд після такої різкої зміни дороги. Мабуть, нічого хорошого
Відповідь: Львівські дороги Вчера ездил в Стрый, Болехив... Песня! Ночью возвращался - трасса светится, в смысле разметка. Машина как на месте стоИт. Так и уснуть можно