Відповідь: Львівські дороги От справжні гірки то початок Замарстинівської , і також коло костьолу Ольги (здається так , район ЗД вокзалу і до цирку ) ...
Відповідь: Львівські дороги Городоцька - така вже дуже давно, ще до появи на світ тих, хто створив самопоміч, була. Городоцька - це справжнє лице сучасного Львова, і наслідок зміни структури населення -- На то виглядає, Миху, що ви - "типовий середній лвів'янин", і тому стан доріг - то й ваша заслуга також
Відповідь: Львівські дороги ооо, поскаржуся на дорогу біля кільця - тобто на виїзді на кільце кн. Ольга-В. Великого зі сторони Кн. Ольги як їхати з центру.... пральна дошка, то дуже м"яко сказано!!!! а взагалі Львів ще в аеропорту зустрічає своїми дорогами - злітна смуга - така ж як пральна дошка і ніц.. літаки літають
Відповідь: Львівські дороги А взимі злітна смуга взагалі "пєсня". Коли ше в 20-30 літав АН-24 (зараз змінили на 20-00 і на ЯК, доречі ДонбасАеро летить) то перший шок іноземці діставали від літака, другий при посадці, ну а третій коли їм стюарди чисто українською мовою казали - який ше автобус, тут 100 метрів пішки можна пройтися )
Відповідь: Львівські дороги Важче знайти добру дорогу, аніж погану. Недавно Самопоміч купила для міста машини для мийки доріг. Будуть мити ями....
Відповідь: Львівські дороги доріг нема... в інфрастуктуру ніхто грошей не вкладає, бо невигідно!!! Якісні дороги і розвилки дуже дорогі... легше латати ями кожного року
Відповідь: Львівські дороги Давайте підемо від супротивного: чи може хтось назвати хоча б одне місце у Львові, де дороги є нормальними? Під нормальними я маю на увазі: 1. Рівна поверхня. 2. Чітка, правильно нанесена розмітка. 3. Нормальні, інформативні дорожні знаки. Є ідеї?
Відповідь: Львівські дороги Унікальним методом ремонтують Городоцьку від привокзальної і до низу. На окремих ділянках бруківку знімають, вирівнюють поверхню, кладуть бруківку знов і... заливають розчином подібним на бетон! Не знаю хто додумався робити такі ремонти, але на мою думку це пуста трата грошей. Трамвайну колію вже давно слід замінити на сучасну, а коли до цього дійде справа, то забетоновану бруківку треба буде по новій розбирати і перекладати.
Відповідь: Львівські дороги Да нет, я бы по-другому сказал. Всё зависит от скорости, на которой едешь. Например, Городецкая. Если по ней ехать 160-200км\ч, машина будет идти почти ровно. Если же ехать 16-20км\ч, укачивать начинает. Во львове, мало нормальных дорог. Но пр. Чорновола, не такой уж и плохой. Да, нет разделительных полос, но для нормального водителя, они и не так нужны. Взять туже Научною, тоже нормальная дорога. Нужно изредка менять траекторию а так всё отлично, вполне спокойно ночью ехал 140км\ч и даже не трясло машиной. Взять улицу Пелехатого (Ерошенка). Бетонные блоки положили, ничего, еду 100км\ч и всё гуд, не чувствую того что там блоки. Разве что при открытом окне, слышно как машинки с 13-ми дюймовыми, торохкотят, словно поезд. Вообще для меня много дорог нормальных, 15-ки и средний профиль делают свое дело. Я от наших дорог много не требую, спасибо что хоть такие есть. В Монголии вообще такого понятия нет))))
Відповідь: Львівські дороги Саме найгірше те, що ремонт дороги нашими людьми є дорожчий, ніж би нам німці робили. Нажаль це правда.
Відповідь: Львівські дороги Якщо вірити моєму журналу від автоклубу, то побудова 1 метра автобану в Німеції в середньому коштує 5000-7500€...
Відповідь: Львівські дороги Samojlovu4 В нас автобанів не роблять. А якщо роблять, то вибачайте в глухому забитому американському селі дороги і то ліпші. В пустелях США дороги взагалі сказка. Хоча питається: там же мало, хто їздить, можна було б, як в нас, зекономити на всьому чому можна, але в них все роблять, як книжка пише. А америкоси говорять, що в них ще погані дороги П.С. Менталітет людей відіграє велику роль.
Відповідь: Львівські дороги то не то слово , що вона "файна", це дорога з кожним днем "все кращою стає"((
Відповідь: Львівські дороги тема де можна переливати з пустого в порожнє, хіба шось зміниться з того що ми тут поговоримо! От якби ви зробили, я якогось року зробили "ПОРА", ямки вночі порозмальовували на жовті кольори. то би привернуло увагу ЗМІ і відповідно Міську владу і дорожні служби, ото би бала користь.
Відповідь: Львівські дороги pol Фарби не вистачить Та й не за те я плачу податки, щоб ще нічкою бігати з фарбами і щось малювати. Просто всім трутням-депутатам треба набити морду і пояснити хто вони такі і яка в них робота. А то вже зажрались.
Відповідь: Львівські дороги ХМ а тих трутнів хіба не ми з тобою обирали? хіба нам їх інша країна приставила? Хіба ти чи я не такі самі? Ми українці в нас така свідоміст.!! Давай не будемо відвертатись від реальності.