ну, ви не знаєте як, а во я вас навіть в однокласниках знайшла, тільки ви там останній раз були ще в листопаді
однокласники -- уг (українською: зажурене лайно)... :o я там не сидю.... зрідка буваю на фконтактє. та досить всьо про мене та про мене... чи вам сподобалися в однокласниках мої фотки?
"Вам" чи "Тобі"? Звичайно, я навіть оцінила :cool: Правда, одна вже була мною раніше оцінена, ще за давніх-давніх часів
улюблена ж галявина!.. тільки для шанованих гостей!.. :rose: всі решта сидять з другого боку на бетоні...
а люди жартують... -Добре, якщо у вас людям ще є настрій жартувати... А у нас, до речі, капусту шинкують, а люди іноді шуткують... Що поробиш: 2 способу мишлення - 2 України... врятує лишень федеральний устрій, але то - не з нашими депутатами!)
а у нас україномовні шаткують\шуткують капусту, а кому вже дуже хочеться бути принципово російськомовним -- шинкує... нічого тут не зробиш... володієш українською -- шаткуєш\шуткуєш, не володієш -- шинкуєш :rolleyes:
отой суржиковатий гало-полонізм якось тхне... Може, варто-таки було клятим комунякам "показатєльно" нашуткувати декого зі схронів (щоб віддзеркалити "подвиги" УПА)?) А то не зовсім зрозуміло: звідки оті (як мінімум!) 2 мови та 2 способи мислення? Я ІМХО якось із задоволенням надаю перевагу Мові Кобзаря, Лесі та Нечуя-Левицького (хоча й Каменяра дуже й дуже шаную!) А отой суржиковатий гало-полонізм якось тхне (вибачайте!), як з пащі нелікованого з часів "незаможности" БПМЖа...