[OFFTOP] як хто? наші законні, кохані, партнери, супутники життя.. одним словом, щоб хоч щось з цього списку співпало то і є пасія)) [/OFFTOP]
[OFFTOP]повідомте, будь-ласка, коли нікого не буде з цього списку... :rose: в самборі у мене ніколи голова не боліла, дуже файні спогади про місто... [/OFFTOP]
звісно -- провокація, пупер без цього не пупер і тишо, і затишно, і дощів стільки, як ві львові немає, галас відсутній... а як у вас з гопниками?.. у мене на них алергія, руки самі в кулаки стискаються..
вони напевно всюди є... але я не знаю толком.. якщо буваю, то більшість часу проводжу по магазинах)))
Вибачаюсь, що втрутився, але не міг інакше! Лишень задля того, аби зняти віртуального капелюха - така куртуазна бесіда, така куртуазна... Аж млосно мені читати такі вишуканості, такі інтелектуальні пестощі... Все - п"ялю капелюха на упрілу макітру і шкандибаю геть, аби не заважати манірному спілкуванню...
дуже приємно, що вам приємно..) а чого не могли не втрутитися? п.с. якщо макітра упріває, то може краще не носити капелюха?? від того волосся жирніє:girl_spruce_up:
Дякую за пораду, мила панянко, але я стрижуся під нуль, тому в мене нічого не жирніє... Та сказав же - не міг інакше, щось буцімто під бік штрикало... Але яка в тому проблема? Я ж найделікатніше, аби нікого не стривожити, не стурбувати. Як прийшов, так і пішов, навіть пил на клавіатурі не стерся...
Так воно і бува декілька перших днів, а потім волосся відростає і з того дроту сонячне світло вже не виплутується. До того ж в мене ніс гачком, руда гостра борідка і маленькі пронизливі очі - тому прості перехожі і навіть гопота мене оминають. Когось недоброго я їм нагадую. Такого собі ірландського Мефістофеля. А що то за один знають усі... Зате мене полюбляють касові кобіти з супермаркетів - здачу дають з перевищенням, хоча в очі дивитися уникають...
А он разве похож на Мефистофеля? Он, скорее, похож на клоуна, который пытается сыграть в провинциальном цирковом балагане роль Мефистофеля.