ви мені вибачте, але північну зірку я бачу з боку аеродрому, а якщо я її там бачу -- то і північ там буде! як файно, що ми знайшли спільну мову! :rose:
куме ,агій до біди http://map.online.ua/lviv/ то певне ви Венеру оглєдаєте ,як ввечері за пивасиком виходите
файний в нас райончик для проживання, тільки я через ті аедроми спати не можу... його по ідеї тре було геть-геть за містом будувати... спільну мову знайшли...:o але всерівно не дозволю ніодному мужчині побачити мене засмарканою)
я там часто буваю -- на літачки ніхто не жаліється... здається, я здогадався, чому це так! між аеропортом та виговського є парк, так от від аеропорту до кульчицької через парк прокладено дорогу для прогулянок, от через цю дзюрку весь аеропортний гул до вас і потрапляє! а коло кінотеатру -- тиша!
може бути... як перший раз почула, то думала що шось страшне сталося... але чую рідко... просто повітря якесь важке... поїхали б ви в Самбір... і далі в гори.. яке там повітря..після нього Львів як газова камера...
Агласітє вєсь спісачєк...год,уліца,імєна,# часті...сапьор напевно,або хімік?(шучу) Може і зустрічалися,може і знакомі ті ж...а може он тут,біля офіцерськоі столовоі з "Педро" жартували?Памятаєте Дона Педро біля столовоі,полковніка Бабенко з Калинова,Спектора,Борю з ДК...?