В набожном Львове скандал: по интернету гуляют откровенные фотографии обнаженной девицы, позирующей на крыше ратуши, в которой расположена мэрия города. Пикантность в том, что такую съемку невозможно было провести без ведома работников мэрии, продающих входные билеты на смотровую площадку ратуши, откуда видно всю историческую часть Львова. Там утверждают, что не брали дополнительных денег за право проведения эротической съемки. «Очевидно, голую девушку снимали, улучив момент, когда на смотровой площадке не было других посетителей, скорее всего, кто-то стоял у входа на площадку «на стреме». Это могли сделать, скажем, во вторник, когда за весь день туда поднимается от силы 15—20 человек», — говорит директор ЛКП «Ратуша-сервис» Мирон Трохимчук. Чиновник думает, что съемку с голой моделью проводили в 2006 году. «Ничего предосудительного я в этой фотосессии не вижу. Фото высокохудожественные. Девушка симпатичная, только слишком, как по мне, худощавая. Красивый вид на Львов открывается», — улыбается «хозяин» смотровой. На днях на крыше установят камеры видеонаблюдения (они уже есть перед главным входом в ратушу). «Но не для того, чтобы отслеживать подробные вещи. Просто смотровую площадку исписывают надписями типа «Здесь был Вася», мусорят. Билетер внизу будет следить за происходящим на крыше и в случае чего делать замечания посетителям через громкоговоритель, который мы уже установили», — объясняет Мирон Трохимчук. Чтобы посмотреть на Львов с высоты птичьего полета, нужно выложить три гривни и преодолеть 408 ступенек по лестнице, ведущей на смотровую площадку.
я думку не змінюю я розумію, що ви можете мені розповісти багато нового, бо я не слідкую за політиною боротьбою, і щодо львівських політиків я і не висловлюю своїх думок, бо їм нема на основі чого сформуватись але підтримую Самойловича у тому, що є не менше 2 сторін - зсередини і зовні... зовні це те, що ми думаєм як спостерігачі і внутрішня - коли ми безпосередньо спілкуємся з впливовими людьми і бачимо нутрощі.. а вони настільки кардинально суттєво інакші від загальної суспільної думки!!! повірте, можна легко сказати, що хтось поводив себе не так, але не бувши на їхньому місці, коли ти стоїш весь такий зі своїми + і -, і на тебе виливають відро бруду... або перекривають кисень.. а просто ти їм мішаєш і вони дивляться під руки..або доводять до білого "каления" або використовують твоїх близьких і рідних "як зброю" і ще величезна купа аморальності... я, як ще молодша була, спілкувалась з одним дуже розумним мужчиною і питала, чому він не йде у велику політику.. з його потенціалом, звязками.. для мене то була дивина... на що він мені пробував пояснити, що там бруд страшний... і я того не усвідомила, аж доки сама не стикнулася з тим в діяльності, коли мене вижили, бо мішала відмивати гроші... і скільки не зверталась до верхів - все було схвачено... єдиний шлях - то в Євро звертатись... але спільним рішенням групи тих, кого вижили, зійшлись, що краще не трогати
свобода слова -- це основа-основ демократії, про яку всі так люблять говорити... якщо представник виконавчої влади публічно принижує прадставників четвертої влади, то які б у нього не були гарні людинолюбні та глобальні економічні наміри, він демонструє ознаки тоталітаризму... пан буняк своїми словами та вчинками підтвердив думку людей, що цьому панові довіряти не можна.. що стосується навиків господарника, які йому приписують, то -- ТАК, він збудував нафтопровід “одеса-броди” (чи правильно “броди-одеса”?), але зверніть увагу, що досі люди не можуть з’ясувати, навіщо цей нафтопровід потрібен... :rolleyes:
Любко дійсно профітькав і завалив мало не основне - роботу з журналюгами. Але колись на "Дружбі" на Баняка молилися. Ви праві пупер, я не сперечаюся - але повірте мені, його просто сплавили, зжерли, схавали, знищили самі ж депутати. А журналістуток просто де підмазали, а де банально використали його вдалу сварку з медіа. Бо не може зараз в сучасній Україні бути чоловік з людським обличчям навіть на такій мізерній посаді, як мерство ві Львові.
Львовские новости Львовянин выпил три литра Red Bull и попал в реанимацию 22 июня в реанимационное отделение Львовской областной клинической больницы с диагнозом "отравление неизвестным веществом" был госпитализирован 27-летний львовянин.Как сообщила и.о. главного врача Львовской областной клинической больницы Галина Мисюра, судя по всему, он отравился энергетическим напитком Red Bull. "Мужчина поступил в очень тяжелом состоянии, у него была передозировка кофеина. По его словам, он выпил 3 литра напитка Red Bull", - рассказала Мисюра. Как отметила Мисюра, после оказания медицинской помощи состояние пациента стабилизировалось. Жизнь пострадавшего вне опасности, и его уже перевели из реанимационного в гастроэнтерологическое отделение больницы. Как сообщалось, власти нескольких немецких земель запретили напиток Red Bull Cola из-за обнаруженных в нем следов кокаина. Наверное кайф хотел поймать.
цілий місяць лиє дощ... в мене закінчується терпець ну як так можна??? дощ та й дощ... і всі погодні програмки нагло брешуть про погоду...
я коли працював в одній веселій компанії, доводилося виходити на зміну в 22-ій годині, ред бул -- дуже допомагав не спати...
Про кокаин - это смешно. Даже жуя листья коки никакого такого кайфа, говорят Просто тонизирует. А вот то, что хреновый алкоголь + кофеин = прощай здоровье, нужно понимать. Два наркотика в одном... Дядька не ханжа - и правильно
етнофестиваль "Підкамінь 2009" втретє в підкамені -- 24-26 лиипня 2009 року... п'ятниця, 24 липня ойра (харків) очеретяний кіт (вінниця) кораллі тінь сонця (київ) кому вниз субота, 25 липня етно XL полікарп (київ) русичі мad нeads XL (київ) ТІК неділя, 26 липня гурт "дзвони" чорнобривці мade in Ukraina опіум атмасфера вхід у вишиваночках -- бесплатний..
фестиваль "старе село"!... фестиваль "старе село", з 17-го по 19-е липня в замку старе село, 22 км від Львова... історія замку, фото http://castles.com.ua/stselo.html 17-го липня - техно... 18-го, - брейк / драм енд бейс... 19-го, - фюжн.. у денний час -- різнопланова музика, доступні всілякі розваги -- пейнтбол, зорбінг тощо... до 12-го липня одноденний вхід на фестиваль коштує -- 100 грн, абонемент на три дні -- 200 грн після 12-го липня -- 120 грн з флаєром та 140 грн без... триденні абонементи після 12-го липня продаватися не будуть... сайт фестивалю: http://www.stareselo.com/
Нам ніде кохатися, нам ніде жити! http://mediastar.net.ua/kultura/2124-nam-nide-kokhatisja-nam-nide-zhiti-fotoreportazh.html