Відповідь: львівська ліміта Когда-то давно, при Советской Власти, на каждый регион спускали ЛИМИТ на привлечение иногородних для трудоустройства на стройках пятилеток. Оттуда и пошло слово "ЛИМИТА".
Відповідь: львівська ліміта Наверное, так оно и есть. На предприятии, где я имею честь работать, берут исключительно жителей Узбекистана. Платят не много - 500 - 700 американских долларов в месяц. Жителей Украины и Молдовы уже года два как не берем - воруют, бестии.....
Відповідь: львівська ліміта Коли вже москалі будут лімітою в Києві? Коли прийде цей чудовий час? Навіть подарую ідею як виборче гасло. " Більше лімітчиків-москалів для розбудови держави"
Відповідь: львівська ліміта Уважаемая (ый)! Проблем-то НЕТ! Платите достойные деньги - я в первых рядах поеду!
Відповідь: львівська ліміта Вообще то термин лимита появился в 60-е годы, когда в Москве не хватало строителей, рабочих на конвейере автозаводов, на ХПК и других не очень привлекательных производствах. Прописку они могли получить лет через 10, если не имеили проблем с законом. Откуда лимита во Львове, если большая часть населения переселилась после 2-й мировой и таких ограничений как в Москве не было
Відповідь: львівська ліміта і везуть на неньку крадене, чи в московських кабаках витрачають?.... московського кремля тут немає..... та й українською все більше розмовляють....
Відповідь: львівська ліміта кожен термін рано чи пізно перестає вживатися тільки в тому значенні в якому він вперше був вжитий до чого тут походження терміну? я говорю про явище київська ліміта - явище цілком конкретне львівська мабуть ще не дуже, але приїзджі є і будуть я питала про ставлення, про тенденції, про позитиви і негативи в плані економіки і культури і т.д. а не про історію терміну, яку ви вичитали певно в гуглі п.с.
Відповідь: львівська ліміта Як на мене, то львівська ліміта також дуже конкретне явище. Культурний рівень міста, і Москви, і Львова, обумовлений більшістю проживаючих. У Львові, коли мені ще було 16-17 років, ще зустрічались старі пані для яких лускати семочки на вулиці та ще і плювати лушпайки собі під ноги було то саме, що (перепрошую) сісти справити потребу посеред вулиці. Про який культурний рівень міста може йти мова, якщо є необхідність в громадському транспорті вішати оголошення про ті самі лушпайки? Економічний рівень з припливом ліміти може і піднімається, але в окремих громадян міста, які отримують непогані хабарі за продаж житлових площ, за вступ до ВУЗів та різних коледжів, за відкриття маленьких загадкових фірм. Ліміта була, є і буде. Цей процес ні зупинити, ні змінити не можна. Завжди знайдуться люди, які самі важко пропрацювали життя в селі і бажають своїм дітям та онукам інакшої долі. Маю надію на єдине, що ті діти та онуки нарешті навчаться переймати звички, культуру та правила міста.
Відповідь: львівська ліміта Это проблема общеукраинская, в небольших городах нет работы и их жители переезжают в большие. Но в Донецке я никогда не слышал, чтобы приезжих называли лимитой, Донецку нужны рабочии, таксисты, разнорабочии. Донецк их принимает
Відповідь: львівська ліміта не було у Львові ніколи лімітчиків(вульг. ліміти) ,був щоденний довоз робочих з сіл в три зміни,і то я в Гуглі не вичитав
Відповідь: львівська ліміта добре, а який термін коректніший? ліміта не дуже підходить, а який підходить? мігранти?
Відповідь: львівська ліміта Прошу пана, ви давно зі Львова? В суботу на весні та в осени місто пусте, всі на бульбі. Ті робочі в три зміни, ще при совєтах встигли хати отримати. Їх саме тим до Львова і затянули.
Відповідь: львівська ліміта Да, но потом они зарабатывают не меньше аборигенов, из-за них взлетают цены на квартиры
Відповідь: львівська ліміта міграція -- це цілком нормальне явище.... що стосується самого терміну "ліміта", то його можна використовувати тільки в москві, бо там воно зародилося (також не в інтернеті вичитав )... люди завжди мігрували, завжди "шукали там де ліпше"... львівські мігранти?.... львів дуже сильно змінився як 45-го, так і 54-го, і в 60-их він був інший, також в 70-их та 80-их, а щодо 90-их, то тут взагалі розмова окрема.... гелено, я вже написав: львів сучасний -- це мешканці львова + галичина + сусідні області.... ментальність однакова.... щодо насіння..... насіння массово я бачив в кінці 80-их і на початку 90-их.... і це нормальне явища для країн, які тільки-но з’являються.... в петербурзі 17-го було те саме насіння, це ніби як фактор нової держави...
Відповідь: львівська ліміта ну і дався ж вам той термін та вживають його по відношенню до приїзджих всюди і в негативному значенні, бо ніде не люблять чужих ніде!
Відповідь: львівська ліміта У Львові цей термін (ліміта ,мігранти) не має сенсу-99%популяції не корінне населення (менше 4 генерацій у Львові)
Відповідь: львівська ліміта "корінне населення" -- це хто?... спочатку пропоную дати відповідь на це питання (якщо є можливість)...