Ну ладно. Попробую сама перевести. Если что неверо - исправьте Ой дівчата й хлопці! Ліпше приїздіть до Львова, трохи поблукаємо по центру, посмакуємо ??? і чашкою кави. Нащо вам ті дупи і т.д. Най ту інтернетну і теоретичну анатомію кров нагла заллє і удар хватить. Краще тим займатися на практиці а ще краще купіть собі красиві ??? і не морочте собі макітру.
Вiтам паньство пэкне . Чув що колись до 39 р. львiв''яне прi зустрiчi зе знаёмимi казали:Чiп -чiп! Парасолька= Хайдерка на патичку на иньшей гваре . Файне?
А мені чомусь знайомо гримить - ніби хтось словацьку мовою і одночасно кирилицею писав... А і "чупагою" від часу до часу користуватися доведеться, чи нє, пане Чупага?
Та чи я вем , певно що на гваре. Незрозумялэ? Заходне галицьской хiбо володаю . Правьте ж менi, Уважаемая Бойцовая Рыбка ,як панi не шкода часу. В школе только русский учил. Официальный киевский язык не нравится- якась дюже штучна мова . Може тут Львовскому научусь ? Ано пане Agaton - нех то будэ карпатьска мова.
наскільки я знаю , палінка то сливова горілка, можу помилятися, звичайно.А от як ЛЬВІВ"ЯНИ називають -не знаю, бо , нажаль, не львів"янка
Дякую, палiнка = биле яка овоцна горiлка ,але та що можеми запалитi. Так вы из Москвы? Из бывшего жидовского местечка под Москвой.
Млаховка - на цю саму лiтеру "М" почiнаэця. P.S. На заходi " фраєр" не маэ негатiвнього сенсу такi собе фацет .
Цекаво що коли прiшов на спотканье московьскiх украiнцiв , преважно сбералася нацiонально свiдома громада,проводнiк питав -як пану вдалось заховатi мову? А мацкалi " бендерой "називалi. Така глупота. Шановнi ,така квестia -як важаете щось в г'варе вiд угорьского вплiву позостало? Яка лексiка?
Из под Москвы, ж . Когда со шрифтами розберуся попробую по украински писать. Кто еще поэезию любит? Не знаете достойных переводов Бодлера или Верлена на мову, можно г'варой? Росийской а польской то красне гримить.