Відповідь: Львівська Ґвара Не зовсім львівське,але цікаво поглянути на реакцію:ви часом не чули-у деяких селах на Бойківщині до хресних батьків звертаються "нанашко" і "нанашка".
Відповідь: Львівська Ґвара Я особисто львiвську лайку вживаю особливо з варiантами дупи i сраки :D А слова з словника деякi теж вживала i вживаю тiльки не знала що вони "Львiвськi" От тiльки з вуйками у мене не виходить. У мене всi дядi i тьотi. А до свого батька мої мама i її брат так i звертаються "папа", та й я до свого теж так. От москалi :D
Відповідь: Львівська Ґвара Чули-чули ,а далі до Карпат кажуть на хресного "батько", а на хресну "матка". І, до речі , раніше в гуцулів слово "вуй"( брат матері) таки вживалося інколи,а "вуйко" - вже як похідне,а на його жінку кажуть "вуйна".
Відповідь: Львівська Ґвара То щось Капітан, напевно, має про запас, подібно до знаменитого "Чахлика Невмирущого". :D
Відповідь: Львівська Ґвара Ладно, колюсь Сам тільки вчора зранку взнав. Настрій на цілий день був забезпечений Отже, сексуальний маньяк = ...пісюнковий розпусник :D
Відповідь: Львівська Ґвара Ну вот. Я, правда, и не сомневался, но выходит, только мы со Svitlyk остались, знающие корни (гуцулов). Эх, мельчают люди...:rolleyes:
Відповідь: Львівська Ґвара Это из материалов дела формулировка? Следственные органы в суд передали?:D :D
Відповідь: Львівська Ґвара Смешной вариант, Капитан - пісюнковий розбишака... Но прикольнее вариант, Капитан - пісюнковий розпусник
Відповідь: Львівська Ґвара Та йой!Ха-ха!А це кумедно!Типу-парасолька-розчепіра,зеркало-мордогляд,ліфт-міжповерховий дрототяг....))))Але то не зовсім по-львівськи... Хтось мені пояснить,шо чи хто таке "дундер" у вислові "а шоб тебе дундер свиснув"?Бо я,курде,не знаю)))
Відповідь: Львівська Ґвара Ой, дякую,Капітан,пояснив!)))А то,ні я ні моя мамця не знали.Це ж я спочатку подумала-з німецької,ну так як шляк трафить,а потім думаю,в словнику не знайду,бо якщо наші Гольдбергоф на Кульпарків перейменували,то треба цілий словник перерити)))Спасибі!