Всі російськомовні, шо голосуют за більшовиків і синьожопих, а також всіляких притрушених типу Литвина. І україномовні також звичайно, хоча менше їх набагато.
А "російськомовні, шо голосуют за більшовиків і синьожопих, а також всіляких притрушених типу Литвина" западнее Хмельницкого - справжни украйинци, как Вы. Просто с другими политическими убеждениями. Понятно.
Восточнее того, западнее сего, москали да подмоскальники, кацапы да подкацапники, граница с "настоящими украинцами" по политическим предпочтениям... Вы, панове Dzeko, iso, Capitoshechka, прям о границах нации какой-то говорите...
Пан Dzeko, такого накрутив, що я не можу собі тепер уявити хто я з його слів. Териториально я підпадаю під підкацапників. За більшовиків, синьожопих і Литвинів я не голосував - тобто тут вже я випадаю. Українською володію (досить не погано, як мені здається), тобто не російськомовний. Пад Dzeko, так хто я, на вашу думку?
Вас окремо не існує для геополітики. В вашому регіоні є більшість, і на виборах перемагає одна партія, єкій тота білшість віддала голоси. Конотоп - то Сумська область, яку Партія Регіонів давним-давно з'їла і перетравила. Так шо ви там їк краплє в морі, можете з таким успіхом бути українцем в Албанії. Інше питаннє ваш спосіб жиккє - хохол ви, який сам з себе сі сміє, чи в вас якась самоідентифікація є окремо від "русского мира".
То є субкультура селюків шо в місті жиют по буднєм, а на вихідні по селам сі роз'їжджєют. http://video.i.ua/user/2085494/31151/369167/ Ну їм наспровді уже весь шоу-бізнес присвєчений: http://ragu.li/
Це вони і є. Прикол в тому шо Україна на 80% рагулістична країна в принципі. Тому шо рагулі в нас і "зірки" і президенти. Є попит - буде пропозиція: Апартаменти президента України (резиденція Межигір'я). Коли рагуляки мають змогу -сі відривают на повну. Рагулізм - то є недолугіст, недалекіст і відсутніст смаку. І шмотки з базару.
Згадалося Входить в приміщення чоловік, а там негр сидить. Він до негра: А ти хто? Українець. Ти, українець? Тоді хто ж я по-твоєму. Певно мОскаль або жид.
Рагулізм - правильно від рогуль, від роги -корова -село! Хороші шмотки із базару роблять корову кращою, ніж теличку в обновках з бутіка!
я ще стільки ненакакав. Історію мусимо вчити все життя! А своя історія недалека від гвари, як з нею неборись!
Відов хтіли сказати "не ганьбіться"? Я вже не годен тотой львівський суржик читати, то мож сказати вуха в'єнуть їке тото всьо обмоскалене.
Може - Львівською Ґварою - саме смiшiт або смiшiть. Проте "Академічний тлумачний словник української мови" каже не ТАК СМІШИТИ, шу, шиш, недок., перех. Викликати сміх. Бородавкін смішив усіх, розказував українські анекдоти, котрі так і сипались з його язика, неначе насіння з торби (Нечуй-Левицький, VI, 1966, 85); Якось прийшов до них дядько Кирило, почав смішити Дениса і малу Денисову сестричку (Олександр Копиленко, Хата хлопчика.., 1957, 4); Він смішив дівчат тим, що дотепно перекривляв старших, серед них і досить поважних людей села (Іван І. Волошин, Місячне срібло, 1961, 175); // Своєю недоладністю, безглуздістю і т. ін. викликати сміх у кого-небудь. Чому так багато антен? Її запитання смішить Віталія. — Антена, мамо, одна, а то прийомні рамки! (Олесь Гончар, Тронка, 1963, 92); Лікували справно і наполегливо і, що особливо дивувало і навіть смішило Дороша, заставляли його співати, переконуючи при цьому, що він так швидше вилікується (Григір Тютюнник, Вир, 1964, 200). ♦ Смішити людей (горобців і т. ін.) — бути об'єктом насмішки для кого-небудь. [Вареник:] Демку, побратиме, перестань смішить людей, не соромся. Ну що ти все дурака валяєш? (Марко Кропивницький, II, 1958, 232); А час би людям перестать Солом'яного Діда пхать І тільки горобців смішити; Тепер не пугалом добру навчать (Леонід Глібов, Вибр., 1951, 141). Вчiть мову, шановна!
Дививсі Савіка в п'єтницю. Там таких було кілька штук "знавців" - зі скреготом два реченнє видают, потім з полегшеннєм видихают і знов по російськи. Вони коли говорє, я за них переживаю, то їк акробат на канаті.