Львівська еліта: провінційність із претензією на всеукраїнський масштаб

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Відповідь: Львівська еліта: провінційність із претензією на всеукраїнський масштаб

Президент Буш то все правильно підмітив і порахував.
    Шкода, однак, що він про кількість жертв в Іраку, наприклад, не згадав (чи не подумав). Там також гинуло і гине багато люду, в той час, коли пан Буш виголошує такі важливі промови.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Львівська еліта: провінційність із претензією на всеукраїнський масштаб

А хтось вів статистику жертв режима Саддама в Іраку ? Там же половина населення танцювала на вулицях, коли Саддама заарештували !

3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Глобальні проблеми: дослідження на тему як впливає стан Львівської еліти на обєми нафти в Іраку. Або так: Обернена взаємозалежність існування режиму Саддама Хусейна і популяції Львівської еліти.

Люди не оффтопіть ідіть у іншу гілку. п. Гост зареєструйтеся і пишіть де хочете!!!

4. Boris_Kiev

Ghost, благаю Вас - не використовуйте слово "америкоси". Я не поважаю носіїв цього слова.

Безвідносно до нафти - операція в Іраку мала величезне виховне значення для інших диктатур. В тому числі і для білого ведмедя.

Дійсно, може попросити MARTINI створити в "Обговоренні" гілку для офтопів ?
    Я закінчив.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ех, ще лиш мої найдорожчої французької бракує. :)

6. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Пишіть, тут у нас інтернаціонал! :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Boris_Kiev

Бурхливі, тривалі оплески, що переходять в овації.
    Вигуки "Правильно !"
    Всі встають. Співають "Інтернаціонал".

Завіса.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, це вже щось не дуже до теми. І мені нагадує про канський фестиваль, із його збоченнями. :ninja:
    Many... якщо би ви хотіли знати, як правильно. Я, зрештою, не експерт, англійську лише другий рік вчу, але я таки згідна з Марією щодо вашої англійської. ;):agree: Краще пишіть польською. ;)

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

скажіть, а люди хіба не можуть на форумі ділитися своїми вподобаннями/невподобаннями ?

10. vasili

vasili Well-Known Member

Це є певно нормальна акція.

11. Boris_Kiev

1. Для таких як L.T. ще існують вікна (паркани, сбовбури дерев). :)

2. Останній гість нічо кримінального не написав. Колись я дійсно вів базу адрес - для боротьби з клонами.

3. І взагалі - раджу Вам (і всім) ставитися легше до екзотичних дописувачів. Ніхто не зобов"язаний всім давати відповіді.
    На цей випадок є влучне російське прислів"я:
    "Каждому давать - сломается кровать". :)

Перепрошую, що це прислів"я пригадалося на "інтелігентській" гілці.

12. Internati

Internati миється в бані

Скажіть, а ви, коли закриваєте очі, бачите зелених чоловічків?

13. Internati

Internati миється в бані

Я цю статтю навіть не читав і обговорювати "львівську еліту" не маю будь-якого інтересу.
    Однак мене вразив ваш допис про "бригади провокаторів" на україномовних форумах. Тому і поцікавився щодо зелених чоловічків, бо підозрюю, що це саме вони засилають нам отих провокаторів з метою введення другої державної ))))

• Подобається Подобається x 1
  14. Boris_Kiev

Давно відомий прийом будь_якої_преси_._РУ:

"Вчора відбувся дружні спортивні змагання з бігу між головами двох держав.
    Ейзенхауер прийшов до фінішу передостаннім,
    Хрущов прийшов другим. "

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

та, російська преса не може просто передрукувати.... Боїться певно звинувачення в плагіаті.... Останнім реченням зазвичай робить таке звинувачення неможливим - але то таки хист - одним реченням змінити зміст на протилежний....

16. Mike

Mike Well-Known Member

Геннадій Удовенко уточнив, що естонська й канадська сторони пропонують Україні підписати відповідний протокол про наміри та створити експертну комісію. За його словами, допомога Естонії та Канади може бути зроблена для впровадження в російськомовних областях України програми "мовного занурення", яка раніше використовувалася в естонських школах.

:)
    Цікаво, чи зможе голова Ради з питань етнонаціональної політики при президенті України Геннадій Удовенко відповісти на запитання, а чим ці дії відносно Криму будуть відрізнятися від колишньої русіфікації Галичини?
    В мене серьозні сумніви в його аналітичних можливостях :)

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Не пригадую, щоб я себе до еліти зараховувала, тим більше львівської.

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

А що це таке?

------
    Я не належу до львівської еліти і належати до неї ніколи не буду, хоча б тому, що у Львові не проживаю. іІ мені, зрештою, байдуже, що ви про мене думаєте.

19. Boris_Kiev

Зайшов сьогодні до банку. Поки там робили виписки, роздивлявся наочну агітацію на стінах.

Диплом "Золота Фортуна".

Останній рядок: "Україна вітає ТРУДОВУ ЕЛІТУ".
    Підпис: Л.Кучма.

Як згадав назву та зміст оцієї гілки - мало на з"їв шоколадку, куплену для банківської дівчинки.

А тут є хтось із "ТРУДОВОЇ еліти" ?

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Останній мій допис на цій гілці.

Щодо похідної, то вона є другого ПОРЯДКУ, а не СТУПЕНЯ, так що претензій тут бути до мене не може.

Щодо англійської пані ghost/True-ghost я вже писала, що вона погана. Але не в цьому річ. Ми всі помиляємось, але особисто я намагаюсь помилок не повторювати. І я дуже не люблю, коли калічать мову, будь-яку. Пані ghost/True-ghost калічить англійську. І я це пишу не для того, щоб показати яка я розумна і як я зверхньо до всіх відношусь, а для того, щоб дехто або припинив знущатись над мовою, або перед написанням кожного речення англійською читав уважніше граматику.

Моє шанування.

а де твій аватар? :)