А я як згадаю вермут в великих фляшках,ароматизований,то душу верне.Пам"ятаю ми ще дітьми ним петралися.Брррррррррр.
А шо, а шо, нє? і не треба тут один одному карму ставити за критику правди. І коли то львів`яни відмовлялися від месіанства, від підкреслення галичької своєї мудрости. І завше пурєдні львів`яки були знавцями у трьох ділянках: педагогіці, релігії, медицині. а принагідно - в політиці та економіці!
Ніц не маю проти аби мешканці будь-якого міста були месіянцями... І пурєдні мешканки кожного міста були знавцями у трьох ділянках: педагогіці, релігії, медицині. і в в політиці та економіці. І ще в дечому...
Ви забули добавити в культурі і мистецтві, а про естраду взагалі ліпше мовчати. Львів - то столицє української культури і традицій.
Знаете, как это ни смешно, но в Киеве я не вижу в продаже шляп (я имею в виду для мужчин). Ходят в шапках, кепках. В шляпах иногда - старики. И у моего дедушки где-то шляпа старая есть. Просто мода вышла. А жаль...
И таких вязаных, которые ооочень некрасиво голову обтягивают. Лучше уже в шляпе! Ну так вы ж ещё не в возрасте, так сказать...