Я такого не казав. Як на мене, то це скоріше дещо роздутий і підтримуваний міф, проти якого я в принципі ніц не маю. Нічим та львівська кава дуже не відрізняється від всіх інших, кава як кава. Хоча по мені судити не можна, я не гурман і не кавоман.
Влучна характеристика з "там тих лят".Не плутаю я ні з роздольським ні з буським,просто порівнюю з теперішніми пивами.А на Колосі було більш-менш нормальне поки вони із артезіанських свердловин воду брали,а коли почався "вадаправод" то і по пиву...
Багато Ви розумієте! Кава - не напій! Кава у Львові - це ритуал, дійство. незалежно від місця, дома, чи в кнайпі. Пиво? Я майже щодня ходжу на пИво: посидіти з друзями, поталапати наживо, пореготати. ЗІ: доберетеся, врешті, до Львова - сходіть із кимось... львівським, може зрозумієте...
А у Кракові,Жешуві,Перемишлі?на Галичині маю на увазі.І шо з того? Там якось спокійніше до того ставляться.А в Києві-кава що по-вашому закуска? А що іще у Львові ритуально впотребляють? а ви самі с аткудава будіте?
Йой, Францо-Йосипе... Та ж з Левандівки!!! Певно, ше можна селищем Жовтневим обізвати, спеціятєльно для давніх відвідувачів міста Львова...
Вважайте так,якщо це потішить вашу львівськість,але зараз про якусь особливу каву у Львові нема сенсу навіть говорити,хіба що ми її споживаємо трохи частіше ніж харків"яни чи запоріжці.А нормальна якісна кава зараз є всюди.
Помиї, м'яко кажучи. Полюрати - до вітру сходити. Тю, дарма, що такий нік... Кажуть, іноді краще жувати, ну, чи каву пити... Вам вже написали, що не в самій лише каві справа. Але не дивно таке чути. Левандівка добре звернув увагу на оте ваше "біля Львова".
Це не питання тільки в тому яка кава а і як її заварюють. Багато хто не вміє. А Львові таки вміють, майже всі.
І рефреном пісня Оксани Білозір: Не в тому річ, не в тому річ, Що горобина плаче ніч, А в тому річ, а в тому річ, Що ми з тобою - різні.
Дійсно нас тут таких багато... НЕЛЬВІВЯН... але я прикипіла до Львова душею... Рибко,приїдьте хоч раз до Львова і тоді буде доцільно проводити хоч якусь дискусію....
То ви такі "довєрчиві"????А якби я написав Тегусігальпа? Добре, вибачаюсь і виправляю прикру помилку при заповненні анкети,надалі буду уважніше.
Ні, неправильно. Але "позитивним мисленням" ви до Львова дуууже близькі. Не справа в тому, де ви є, а в тому, ЩО ви написали. В тому, ДЕ ви почуваєтеся, що є. Так воно і відчулося. А те, що ви виправилися... Навряд чи то лікується.