та скільки того життя:smile: але якщо чесно, ви хоч мене зовсім не знаєте, але дуже близькі до істини...
ви жидів якихось описали..... Так многие россияне" помилёни".Хто Лев Троцкий ? За Галичанина себя хотел выдать, чи за чоловiка свiта.
Так и говорят -"Лев" еврейское имя "-цкий" еврейское окончание фамилии. Этому в универе учат на истфаке(Вспомогательные исторические дисциплины). Не посылаю "дупу белому медведю целовать взасос зимой на льдине" культурно поясняю почему их преподы съеденного гувна не варти. К тому написал - люди с востока часто галичан и евреев путают.
Ну, не всегда на тех, кто заслуживает. И вообще, зачем делать из львовян идеал добра и справедливости? А то почитаешь, и создаётся впечатление, что в других городах живут одни хамы и невежды, которым у львовян надо учиться. Как хорошие, так и плохие люди есть везде. Не знаю. Люди везде одинаковые. Нельзя делать львовян какими-то особыми.
Нє, мені здаєцця, Ви таки не до кінця розумієте, ЩО таке Львів і Львів"яни. Львів - то особливе місто зі своїм неповторним духом і шармом,не схоже на жодне інше.В ньому особлива кожна вуличка,кожна будівля,кожен камінчик на дорозі.....Господи,та про Львів можна говорити годинами і не втомлюватися..і особливості місту додають і така нелюбима Вами кава(неповторна львівська кава,в яку закохується кожен гість) і люди,особливі люди - гостинні,привітні,цікаві,особливі...Ви не було жодного разу у Львові,то й не Вам судити,які є львів"яни...
Я уважаю львовян, но не нужно делать из них пупов земли. Качества настоящего львовянина, описанные в начале, можно отнести к любому хорошему человеку. Сколько я знаю киевлян с такими качествами.
Я вже дуже багато про це говорила, тому не хочу повторюватись.Але скажіть, Олю, Ви зустрічались з з людьми з ЗУ? Я -так.І можу сказати, що вони трохи не такі як , наприклад, на сході чи на півдні. З ними приємно спілкуватись, у них є те, що у нас на півдні вже давно втрачено.Я не ідеалізую їх, розумію і знаю, що й серед них є хами, підлі і т.д.... У них є гордість за свою країну, любов до неї, шана, повага , , звичаї,....
Один із набридлих міфів ЯКА КАВА??? Коли у Львові кава чимось відрізнялась???Вона просто БУЛА Правдива кава була на цілий срср тільки в Ужгороді.. А зараз? У Києві практично всюди нормальна кава і не тільки в Києві на цілому Сході країни.І другий міф-львівське ПИВО-за срср баюра-баюрою а не пиво,просто що завжди було в магазинах,а це вже для мешканця Вологди якої-небудь диво,от і міф про "піво"
Про каву згоден, це скоріше роздуто. Про пиво - нєа. Можу то ви за часів сирисири з роздільським плутаєте? То було дійсно кислі саки... Від "Колосу" було дуже файне пиво, якщо не розбавлене.