Відповідь: львів’янин! Что-то новенькое! :cowboy: Чтобы к этому вопросу больше не возвращаться, будьте любезны, перечислите все допысы, где я, по Вашему мнению, должен "одобрямс" поставить.
Відповідь: львів’янин! А ще Львівяни мають таку звичку запрошувати когось кудись , бо вони мене кликали
Відповідь: львів’янин! А ще львів"яни вважають, що українська мова, якою ми розмовляємо, є найправильнішою українською мовою і страшенно нас дивує, коли хтось не розуміє значення слів "філіжанка" чи "кнайпа" А ще всі львів"яни люблять Львів і бальшість може розказати знайомим, які заїхали на кілька днів, про своє місто багато цікавих історій
Відповідь: львів’янин! Я уже лет 15 посещаю Львов, очень люблю этот город, когда соблазнял свою жену, первым делом привез ее во Львов, поселились в готеле "Львов" и как мы смеялись, когда в первую ночь сломали кровать, сделанную еще за Советами. У меня появились знакомые во Львове, так что попытаюсь прокомментировать мова -- не має значення, може бути українська, російська, польська... Полностью согласен щирість -- на відміну від рогулів, справжній львів’янин щирий... Согласен виховання -- справжній львів’янин вихований, не буде пискувати до жінок, поступається місцем у транспорті... Согласен іронічний -- у ставленні до росії та російського, має краплю "спортивної злості" до "ісконна рускіх", але не до росіян... Согласен антикомуніст (думаю: пояснювати не тре)... самокритичність -- вголос справжній львів’янин ніколи не скаже про всі перечислені риси, навпаки: буде заперечувати.... по аналогії з англійцем, який себе ніколи не назве джентльменом -- виховання не дозволить...[/QUOTE] Не совсем согласен И еще, критическое отношение к авторитетам и власти. Как вы относитесь к губернаторам и мэрам, можно позавидовать. А вот как то я был на фуршете на Форуме издателей, зашел разговор об Ильченко и о фильме о Мазепе. Как львовские мэтры хаяли этот фильм, причем главной скрипкой был народный артист, профессор.
Відповідь: львів’янин! Вот Садовий которого вы выбрали. Как вы его сейчас хаети. А в Донецке мэр Лукьянченко, большинство дончан за него, хотя идет такой дерибан земли, уничтожаются парки и скверы
Відповідь: львів’янин! Ваші слова лише підтверджують, що львів"янин - справедливий, бо критика його сипиться на тих, хто цього заслуговує
Відповідь: львів’янин! Согласен, но почему то вы выбираете каждый раз людей, которые вас не устраивают
Відповідь: львів’янин! мабуть, час додати новий пункт характеру: перебірливий, і такий, якому важко догодити...
Відповідь: львів’янин! По п. "щирий" - де Ви такого бачили? По п. "іронічний" забули дописати "..., а до поляків- Боже борони" Справжній львів"янин (львів"янка) - це особа, яка вміє згендлювати на чому тільки можна і де тільки можна. На відміну від одесита розмовляє виключно українською; думками перебуває в себе на селі і де-небудь в Кракові, або Пшемислю. Додано через 11 хвилин Тому що "львів'яни". Тому, що всі хочуть "чесного мера", але не занадто, звичайно, щоб можна було як не з "честю", то з могоричем.... Чесна людина - це страшна людина. І всім не догодиш. Та й честь вже давно перетворилася як не на руїни львівських левів, то на канапку з ковбасою. Додано через 23 хвилини Колись то називалося банально "затятий". Але то переважно вживалося поруч зі епітетом "бідний", бо не мав що втрачати. Додано через 30 хвилин Сьогодні принциповий в одному, завтра принциповий в іншому, - аби гроші. Коротше, вимальовується портрет "істінного арійця, характєр твьордий, нордичєскій, морально бєскомпромісєн, любіт дєтєй..." Навіть хочеться намалювати плакат, і поставити при в"їзді до міста, - "Будьте як ми, - і весь світ пишатиметься Україною!"
Відповідь: львів’янин! можу заспонсорувати ватман, пляшечку чорнила та пензлик... пс. якщо людина не поважає сама себе, зневажає своє місто і мешканців -- коментувати не варто.
Відповідь: львів’янин! Дєкую, я си заробив. На те, щоб тебе поважали, треба заслужити. Треба зробити так, щоб місто стало кращим, треба зробити так, щоб, проходячи вулицями, я бачив гарні, доглянуті будинки, гарні дороги, усміхнених людей, які не матюкаються, розливаючи пиво по сподням, щоб водії не налітали на тебе на дорогах, щоб (в якості Львівської ОСОБЛИВОСТІ) дитсадки залишилися незакритими, щоб в погоні за грошима до Євро 2012 не робили з мене і Вас лохів, щоб поруч з Міцкевичем не стояли фанерні хрести з одного боку, і бастіонні банки з іншого, треба... Ну, Ви зрозуміли. Можливо. А я... Я бачив багато львів'ян. Навіть раніше Вас. Я навчився відрізняти гонор від честі. Дякуючи Львову. ЗЫ Можете купити собі нові окуляри і поважати себе ще більше. У дзеркалі.
Відповідь: львів’янин! А от мені дописи фолька сподобались, плюси не поставив, бо всетаки не зі всім на 100% згоден... Але раціональне зерно є.
Відповідь: львів’янин! ні, не зрозумів.... ще бачив рогулів, які казали "а що мені ця ваша незалежність дала"?!, "за москалів я мав то і то", "коли був союз, я собі міг дозволете поїхате к морю" і "калбаса була дешевше" і "вулиці чистіші".... ваш транспарант "львів -- це погане місто" сподіваюся, що хтось оцінить... дасть вам вам 30 рублів чи 30 євро чи 30 доларів, ще 30 чогось там, і ви нарешті поїдете до омріяного буржуйського міста і будете зі захопленням вигукувати: "оце місто", "оце країна", "оце народ"!!!! пупер, як не зовсім корінний львів’янин може вам сказати: дорогий товарищ (сусід, тимчасовий мешканець): шукайте щастя в ншому місці...... скатєртью дарога, вєтєр в спіну!....
Відповідь: львів’янин! А я їх бачу дотепер... І ніц їм незалежність не дала, бо до моря вони й зараз їздять. А вулиці і парки дійсно були чистіші. І повітря, до речі, теж, бо меньше було транспорту. І песики не паскудили так масово. Звичайно, бажання бачити місто чистим, - ознака непатріотичності і рагулізму. Бачите, виходить, ми з Вами - кожен про своє. Я - про реального львів"янина, а Ви - про придуманого. Та невже? Так це самі великі патріоти міста "пів року тут, два роки там", а потім з витріщеними очима, захлинаючись, повідають, як там класно. І знову - туди, вже назавжди, - любити Львів і львів"ян. Нажаль, про тезу "хтось щось дасть", потрібно забути, - ніхто нікому нічого не дає. Все треба заробити, - принаймні мені ніхто нічого не дарував. В тому числі і спосіб бачити і мислити. Я не писав про те, Львів погане місто, заради цього міста сюди їдуть з цілого світу. Але заради того СТАРОГО МІСТА, а не заради того, щоб поспілкуватися з "львів"янином" чи вступити ногою в лайно десь на Личакові. Це що, фраза з "совка"? Мені вже давно начхати на те, хто там що скаже. Бо як кожного слухати, то можна на Кульпаркові замешкати. Ось, наприклад, той же Садовий, - типовий львів"янин, - пхають його геть, а він затявсі, принциповий, поки свого не поимєєт, - ніц не вступисі. Є у Львові гарні, гідні люди. Направду є. Якщо Ви про них - то я згідний. Але їх лишилося так мало, що вже й немає. Вони нічого не вирішують. Де той "справжній львів"янин", про якого Ви пишете? В Канаді? В Москві? В Ізраїлі? А тут хто, - несправжні? А нарахунок "вєтєр в спіну", дик "Волк Вам нє товаріщ", вовк є вовк. Взагалі-то, СПРАВЖНІ львів"яни щастя ніде не ШУКАЮТЬ, його створюють, в свому місці, для себе. Якби Ви насадили клумбу, фігурально виражаючись, а хтось прийшов, потоптав, і натомість поставив ларьок з пивом і попкорном, ще й казав, що то й є справжній Львів...
Відповідь: львів’янин! згадався анекдот: справжня галичанка ніколи не дозволить поцілувати себе на першому побаченні справжня полька на першому побаченні ніколи двічі не дає:borat:
Відповідь: львів’янин! Справжня галичанка не дасть себе поцілувати ні на першому побаченні, ні на другому..., аж поки не взнає точно хто твої родичі, і які твої статки. Бо у Львові бути "бідним" - не прийнято. Тобто, лише непарну кількість раз, це як і в тостах - або один, або вже три. Додано через 4 години 45 хвилин Ось ще випадково надибав, якраз до теми: Цитата Українська влада називає Сагайдачного справжнім галичанином - за те, що народився під Львовом, владу узяв в Запоріжжі, а помер після битви в Хотині. Пам'ятник гетьманові вже поставили в Києві, на історичному Подолі, викликавши масу суперечок серед націоналістів. Багато хто серед них вважає,..... кореспондент