Львів'яни про Євро 2012: За чи проти?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Gricay, 8 кві 2010.

?

Від Євро 2012 буде користь?

Голосування закрито 13 кві 2010.
  1. Так

18 голосів
    85,7%
  2. Ні

0 голосів
    0,0%
  3. Важко відповісти

3 голосів
    14,3%
  1. bora

bora Well-Known Member

Ситуація С. Цих ситуацій нема. Всі сидять без роботи, розвитку і грошей.
    Я розумію, що менталітет не дає ніякому продавцю заробити.. Але ЄВРО щонайменше не мусить вирішувати проблем з нашою корупцією. Котлети окремо, і мухи окремо. ТО є наші особисті побічні нюанси. Але навіть з ними Львів хоч трошки ожив.

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Але воно
    Але воно так і буде) Другий стадіон, Проведуть пару матчів. І отримаємо два стадіона.

Я щось не пригадую, щоб перший стадіон супер прибутковим був .. а ні , пардон ... місто здало його в оренду за 1 грн. Це безумовно вигідно.

Другий вже мабуть дешевше 11 грн за рік не здадуть, все таки він ЄВРОпейський.
    ===============

Тому чим був поганий проект реконструкції старого, та інтеграції в нього ТРЦ - залишається загадкою. А це були б не тільки гроші для будівельників , але й робочі місця для мешканців.

=============

Головне питання - а що буде по тому , по тому як прийде час місту віддавати кредити ...

• Подобається Подобається x 1
  3. Tony

Tony Well-Known Member

Deus igrok
    Абсолютно підтримую.... правильно,пригадую, хтось з чиновників казав що після Євро на тому стадіоні будуть хіба кози пастися бо буде дорого шось там робити, дорого ходити ... про його розташування я взагалі мовчу.

4. Feda

Feda New Member

я дуже-дуже За!!!!!!:good: люблю футбол і наше місто!:)

5. Dadko burak

Dadko burak Member

Євро принесе користь Україні лише за умови побудови сучасної інфраструктури і сприятливого ставлення до іноземців. Та і самим треба показати себе з кращого боку, щоб знали, від'їжджаючи, що таке Україна.

6. Bremse

Bremse New Member

Особлива "користь" буде після Євро коли місто буде змушене віддавати кредит за стадіон - ми ж єдине місто яке будує його за свій кошт, у всіх інших стадіони будували футбольні клуби.
    А загалом в Євро 2012 я бачу 2 позитиви:
    зремонтують дороги, хоча-б магістральні
    зроблять нормальний аеропорт (те що є зараз мені нагадує вокзал в Брюховичах :))

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бориспіль нічим не кращий, якщо туди завалить партія футбольних фанатів то його просто рознесуть, там тісно. Турецькі аеропорти, які приймають туристів на Егейському морі в рази кращі.

8. Bremse

Bremse New Member

В будь-якому випадку те що будують буде краще. Я завжди згадую виліт зі Львова коли в один "відстійник" запустили людей на 2 літаки бо один з них запізнювався. Там не те що сісти, там дійсно стати не було куди.

а де твій аватар? :)