Львів'яни про Євро 2012: За чи проти?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Gricay, 8 кві 2010.

?

Від Євро 2012 буде користь?

Голосування закрито 13 кві 2010.
  1. Так

18 голосів
    85,7%
  2. Ні

0 голосів
    0,0%
  3. Важко відповісти

3 голосів
    14,3%
  1. layer9

layer9 Well-Known Member

а в мене така думка - беде користь ,але залежно на що дивитись
    якщо на футбол то мені воно не треба
    якщо про дороги то то е файно :good:
    якщо про тих хто приїде то думка середня, навезуть хвороб, навезуть грошей
    якщо про проституцію то думка погана
    якщо про наших людей то може щось і навчаться в західних

Останнє редагування: 21 чер 2010
  2. olegkyrychuk

olegkyrychuk Active Member

а як ви думаєте хто має більше займатися підготовкою до євро 2012 і відповідно, хто займається? міська чи обласна рада?

3. meaguarso

meaguarso New Member

До моменту передачі стадіону та аеропорту до Дирекції займалися відповідно Міська рада (деп. ЄВРО-2012 Засадний О.) та Обласна рада (Лукашик С.І.) В одних було ЛКП Дирекція по стадіону , в других УКБ ЛОДА. На жаль наші державні структури побудовані таким чином, що їм важко щось толкове побудувати :sad:. Думаю Дирекція ЄВРО-2012 як структурний підрозділ НацАгенства зможе справитися з поставленими завданнями, незважаючи на хвости що дісталися в спадок. Єдине що шкода що Львівські так і не змогли відстояти жодного місцевого спеціаліста в керівництві Дирекції. А взагалі такі обєкти як стадіон чи термінали аеропорта не можна давати управління капбудівництва ні міста ні області, особливо в стислі терміни будівництва. Незважаючи на те що Дирекція також держпідприємство, воно складається зі спеціалістів, що переважно працювали в приватних структурах і їхні підходи до справи зовсім інші ніж у досвідчених державних службовців і набагато меньш зашорені всякою дрєбєдєнью бюрократії. Єдиний мінус - що маючи достатньо прогресивні погляди на розвиток проектів - можуть стати на "міни" нашого законодавства, які однозначно будуть використані прокуратурою, КРУ, УБЕЗ і т.д. в 2013р.

4. good

good Well-Known Member

у мене думка дуже проста: у Львові Євро? не смішно.. яке Євро може бути при такій відповідальності? пройшло вже роки, а ми тільки дороги почали робити..а де стадіон, готелі? в нас все як завше: в останню мить і через ср+ку!

• Подобається Подобається x 3
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Євро при педерасті Януковичу - ні

• Подобається Подобається x 1
  6. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Хороший допис. Як і думка доктора економічних наук Кендюхова.
    http://www.pravda.com.ua/columns/2010/08/26/5331099/ При вкладених 16 млрд.дол прибуток 300 млн. "Закопані" та вкрадені гроші.
    Конкретно для Львова чемпіонат вигідний у вигляді будівництва аеропорту, стадіону, доріг і т.д. Адже все це робиться за гроші з бюджету держави. Але якщо у наступні 10 чи 15 років держава Львову не виділятиме грошей (як сказав свого часу Колесников), то невідомо наскільки така ситуація вигідна у перспективі. Та і невідомо чи приідуть у достатній кількості туристи. Згадаємо украінське Євробачення, коли туристи не приіхали і з усієі підготовки вийшов великий "пшик".

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так дороги хоча б зроблять...
    Як колись казав один сатирик:
    Ви хоча б просто скажіть, що приїдете (до першого секретаря ЦККПСС) то ми на рік закупимось...

8. cloobex

cloobex Member

Євро однозначно потрібне, головне, щоб ми не взяли завеликий шматок, який не зможемо проковтнути.

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

То певне єдине..
    А так мені якось побарабану.
    Краще подбали б про інклюзивне навчання,сиротинці,бездомних і т.д. і т.п.є вищі цінності ніж стадіон для дурного футболу.
    А гроші всерівно осядуть по кишенях, і по тому все буде, як було...повірте,нам з вами краще не стане

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМХО порівнювати Євробачення і ЧЄ - то як Божий дар з яєшнею :)
    Поеточко, :)
    1. Футбол не дурний! :)
    2. Ну я вас прошу... ніхто не буде дбати про вищі цінності, тому хай хоч футбол і дороги :)))
    3. Я ще не з усім визначилась, тому не передзвонила Вам сьогодні. :) Сподіваюсь, до завтра все обдумаю.

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та то для мене, я більше плавання люблю.....:)

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

НУ та нехай :)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені сподобалася фраза заступника шефа УЄФА, що недавно відвідав Львівський стадіон:
    - Тепер видно, що то стадіон, а то ще півроку назад все це нагадувало острів Пасхи з поодинокими фігурами.

• Подобається Подобається x 4
  13. babayan75

babayan75 New Member

куда катится этот мир

Дивує ситуація у Львові з кожним роком все більше. Мер-гей відривається по повній (нема на нього якогось маджахеда). Дороги літом не поспішали робити, а зараз кладуть поспіхом під дощем абияк. Гаїшники не можуть натішитись додатковим заробітком біля новоспечених пробкових мість. Але найбільше дивує львівські новини по "новому". Коли бачу оті огидні картавлячі писки- аж нудить. Кожен сюжет пропитаний до кісток підлабузництвом до мера, і так його вихваляють, і так. Гадаю, перед виборами цілуватимуть його в ж.. цілою студією.

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мене дивує інше, крім всього цього.

Стадіон Україна належить громаді міста. ФК Карпати фактично належать Димінському.
    Супер мер Садовий віддає в оренду стадіон за 1 грн./рік. А квиток на футбол для того ж громадянина Львова на матч з Борусією коштує до 250 грн.

Запитання: Хто є лохом?

• Подобається Подобається x 2
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як вам заява про підкуп?
    Чудова інфа напередодні...

• Подобається Подобається x 1
  16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Як я дивлюсь з опитування ніхто з Львів'ян не проти Євро 2012 - і це логічно!
    А я сподіваюсь що воно піде на користь вигляду міста, бо мені, наприклад, як туристу, недоглянутість кидалась у очі!

17. syavych

syavych копач

А зараз не кидається? Чи може кудись та недоглянутість пропаде після Є2010?

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Перед празднованием 300-летия Петербурга для города было сделано гораздо больше, чем за предыдущие несколько десятилетий. Он очень похорошел. И туристов стало значительно больше. Так что Евро - 2012 - благо. Если с умом вложить деньги, Львов, и без того восхитительный город, можно превратить в такую конфетку! Главное, как вы сами заметили, чтобы деньги не осели кое у кого в кармане.

19. bora

bora Well-Known Member

Е, панове, вузько дивимось.
    Звісно багато розкрадуть. Але у будь-якому разі розкрадуть - чи буде Євро чи ні.
    Крім доріг - стадіон, готелі, аеропорт. Це в свою чергу що? Будівельні матеріали. Тобто, зароблять ще й ці фірми. А що таке додаткові поступлення коштів? Більші обсяги робіт і кількість зайнятих в них.
    Що таке розкрадені кошти? Та теж чиїсь будинки та автівки. А це оборот знову для деяких фірм - і зарплата для їх працівників.
    Якщо гроші рухаються - значить економіка живе.

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Себто ?
    Ситуація А

Купили плити тротуарні для Вулиці_№1 100 штук по 100 грн = 10 000 грн. В той час як ринкова ціна 50 грн
    5000 продавцю + 5000 чиновнику.

Ситуація Б

Купили за 10 000 грн не 100 плит , а 200 плит для Вулиці_№1 і Вулиці_№2 ....
    Продаваць отримав 10 000 грн на з/п і розвиток ...

а де твій аватар? :)