Ви знаєте, а у мене є надія на Євро 2012. Всежтаки не може бути завжди так погано. Можливо це таки дасть поштовх в потрібному напрямку і влада не зїсть всі гроші. Тоді львівяни матимуть покращення інфраструктури.Зрештою якщо ремонтувати/будувати дороги будуть не наші, а закордонні специ, то таки ці дороги залишаться.... Нещодавно бачила як ремонтували ділянку Городоцької біля "Метро", робили роботи турки, можливо не все так погано буде?
Дороги залишаться... І по тих дорогах вже несамовито ганяють... При тротуарах в 1-1,5 метри... А перейти... Краще б парковок набудували... Та й жити стільки років серед будівельної площадки... А якби не було того євро, - для своїх дороги зробили-б? Крім того риторичне питання: чи ти є господарем в своїй хаті, коли хтось в тебе під ногами щось робить за свої гроші?
Які через зиму-дві після Євро перетворяться на випробувальний полігон.Хто останнім часом їхав по Одесській трасі,бо автобаном язик не повертається назвати.Є участки, де яма на ямі.Дай Боже, шоб шось вже змінилось в цій державі.
Євро вже дало користь!нарешті все на поверхні у Львові!Бездарність,жлобство і корупція наших чиновників вищого єшелону просто жахає! з ким ми живемо,від кого залежить добробут нашого міста,імідж у світі!Порівняйте зовніш.вигляд Львова з Краковом,Прагою-коментарі зайві.Наші чиновники зрозуміли Євро,як чергове корито,і,недивлячись на критику Колеснікова,всеж надіються своє вгризти.Звичайно,що Після Євро,щось зміниться,але будуть такі проколи в орг.і проведенні,що назавжди залишать враження про Державу і Львів зокрема!Дай Бог,щоб все було ок.Але з ітелектуальним і професійним рівнем наших чиновничків,дуже насторожує.У Львові хронічно немає коштів нінащо!А грандіозні особнячки ростуть і не зовсім далеко від центру і відомі,чиі вони і за які грошики!Все це сумно,але Євро для Украіни потрібне,як холодний душ,який ,можливо покаже все це виродження!Але ,недивлячись на проблеми,Львів Європейське місто!І жити Львівянам по- європейськи рано чи пізно!
Ну наших, то Ви швидше майте на увазі загальноукраїнських. Всі вони однакові. Он чи то мер Донецька, чи то губернатор області (точно не пам'ятаю) під час останнього візиту Платіні в Донецьк висловив сподівання, що у фіналі Євро - 2012 зустрінуться Барса та МЮ.
воно то так,але більше болить за Львів.нАШІ ближче .А в Донецьку стадіочик он який виріс! А у нас поки що болото місять і підрядчиків міняють!Але Голова і Губернатор-спіч який проголошують-заслухаєшся.
тут такая темка на форуме, посвещена "празднику" (что творилось во время "обливного понеділку" в центре города) +, как себя ведут люди на стадионах у нас, молодежь, фаны... это ярко говорит о том, как мы готовы "принять гостей". Даже смотря матчи Лиги Чемпионов по ТВ, можна понаблюдать за порядком там, или например такая идея футбола. как " No to rasism " , как у нас с этим ?.. Думаю на это тоже внимание стоит обращать, кроме инфраструктуры и удобств материальных, как бы моральная сторона... Есть над чем работать каждому гражданину, а не только чиновникам и им подобным. Конечно позитивно повлияет проведение чемпионата у нас, но зависет от нас, какое впечятление оставим у гостей мы, захотят ли они посетить нас в будущем.
люблю футбол. Нема зараз змоги кудись їздити,а якщо буде у нас - піду обов'язково! Та і для міста буде користь!
угу - користь. для димінського от теж користь , стадіончик за 1 грн прибрав. А цей кому вже готують спихнути за 1 гривню ? Комусь користь , а комусь податки платити на його будівництво.
Євро-2012 таки нам потрібно. Принаймні, ми почнемо гордитися хоч чимось. Може тоді трохи поміняється совкова свідомість у наших головах. Хоча є багато над чим попрацювати... І я не про матеріальну сторону.
Гордитися позором? А його нам швидше за все не уникнути, з нашою поведінкою, з нашими людьми, з нашим сервісом зарано нашому місту приймати Євро. Хоча з іншого боку Євро 2012 - це шанс показати Європі що ми та наша держава не зовсім пропащі, а як там воно буде... час покаже.
Як сказав вчора Притула (якщо не помиляюсь, саме він) на фоні африканського ЧС, наше Євро має всі шанси виглядати не так і погано
читав колись в економісті - зараз щось ніяк не можу знайти посилання - статтю про олімпійські ігри в лондоні. там піднімалося подібне питання - чи потрібне це їм. виявляється, за певних обставин такі заходи можуть негативно вплинути на економіку. наприклад, багато туристів, які би просто хотіли відвідати місто, туди не приїдуть на час олімпійських ігор, оскільки - справедливо - очікують в цей час завищених цін на усе (до речі, для населення вони також будуть завищеними). по друге - інвестиції - вони на то і інвестиції, що повинні окуповуватися. а такого ніхто у нас просто не рахує. відповідно, ми просто ніколи не дізнаємося, чи користь буде, чи ні
В мене там зараз живе подруга. Часто спілкуємося, тому можу сказати, що Ви праві, і НЕ праві. Так. колишня англійська колонія для білих залишила непоганий рівень цивілізації. до прикладу їх державні установи набагато вихованіші за наші, а комерційні - ну дуже просунуті. Дороги там звичайно шикарні. Але білі люди живуть там в резерваціях за колючим дротом - бо рівень бідосі зашкалює і трохи багатших людей постійно грабують і викрадають. Білим там не можна ніде пішки ходити - тільки на авто, де легше контролювати ситуацію. Повірте в тому відношенні - нас просто не можна порівнювати. Як з тим всім дозволили проводити чемпіонат - ХЗ)) Думаю, що ми точно не гірші)) Але чемпіонат потрібен!! Запустилося купа фірм - будівельних, готельних, сервісних, логістичних, автодорожних, меблевих, поліграфічних, екскурсійних, перекладацьких тощо для налагодження інфраструктури - це рух коштів в регіоні... Якщо зараз всі хто понабирав кредитів на ті справи залишаться за бортом, не зможе повернути кошти банкам, народ, Ви не уявляєте яка депресія охопить регіон. Італія вже не врятує, бо і там криза. Дивно чути, що хтось проти хоч якихось змін тут, можливості вирвати якусь копійку з центру. Я не говорю про корупцію - вона будь-де в нас є. Але поки що - це єдина можливість в нас не застрягнути на десятки років на тому самому рівні. Лондон - приклад недоречний, от якби ми вже були на їх рівні, тоді можна проводити паралелі. Нам хоч би дороги нормальні отримати.