А, это правда, в час пик не ездил... А в районе и вправду видел старый, но подумал что это-остатки славной старины на пути могучего прогресса и обновления... может так быть-ну в смысле что просто не упели поменять, или денег не хватило (как всегда)...
Вийти на якусь норму і надавати надбавку до пенсії. Тому коли прийдеться готівкою розплачуватися за проїзд то пенсіонери перестануть попусту їхати в час пік в переповненому трамваї на Привокзальну бо "Там зараз свіженький хліб підвозять" (сам таке чув, це в той момент коли в трамваї ніде було яблуку впасти). А так зможуть собі зекономити на проїздах і мати до пенсії.
Норма... всегда норма. Да что они там съэкономят! Не смешите. Я лично думаю что ездят они не за свежим хлебом, а пораньше на базар чтоб купить продукты непосредственно у селян, пока перекупщики-надбавщики не пришли-пенсии маленькие, так что сами понимаете-волка ноги кормят. Что ж касается проезда в переполненных трамваях/троллейбусах... а разве они этого не заслужили?!
дійсно.... Як-от сидить старий і внука картає - і така сучасна молодь, і сяка.... і раніше, як дід молодий був - і парубки здоровші були, і дівчата гарніші, і трава зеленіша, і небо синіше... А онук не витримує - "Але ж ви, діду, за своє життя і так світ спаплюжили!" == Кажете, що саме такий сервіс - проїзд в поламаних, переповнених трамваях з відключеним опаленням - пенсіонери заслужили? Не підкажете - а який транспорт для тих. хто ще не заслужив таку кару? == Будь-який виняток чи "пільга" викликає зловживання та перекоси. Краще дати пенсіонерам додатково тих 5*30 = 150 грн до пенсії - і скасувати "перерахунок коштів органами міського самоврядування організаціям громадського транспорту на компенсацію перевезення пільгових категорій громадян"
Да подскажу запросто! 600 мерседесы, "бумеры", майбахи... Я согласен что они заслужили большее. Но если нет возможности дать это большее, может дадим хотя бы уважительное отношение к ним во время проезда в этих самых "поламаних, переповнених трамваях з відключеним опаленням"? Или нет?
ви дійсно не розумієте, що пишете відверту нісенітницю? Ви дійсно вважаєте, що комфортність системи "40 людей або 8 коней" (саме такі написи були на вагонах, що доставляли гарматне м'ясо на фронти 1-ої світової) - це є ??? == і ще одне - невже ви дійсно вважаєте членовози засобом пересування? == якщо не секрет - ви з якого заповідника? так іноді хочеться дитячі роки згадати....
Уважаемый-я Вам так скажу, процитировав пословицу: "лучше плохо ехать, чем хорошо идти". (Кстати-если считаете иначе давайте проэксперементируем-я буду ехать на "членовози"-трамвае, а Вы пошпиляете пешочком, скажем вдоль Княгини Ольги до до трампарка, туда и обратно, а, не затруднит?) Что касается средств передвижения... да, считаю. А что?
членовоз - це не трамвай. Це велике чорне одоробло, що возить якогось одного члена. Чим більший член - тим дорожче та більше одоробло. Наприклад - член політбюро, член уряду.... В нафтогазі був колись керовніком відомий член українських націоналістів - Івченко. Так той купив собі членовоз за півмільярда зелених купив. == а у вас хворі ноги? я от щодня пішки ходжу - і знаєте, ні не стираються, ні не відпадають.... Якщо вам так тяжко на ноги - придбайте ровера...
це ж треба, я у чомусь з Афтером згодна і хай самі вирішують, чи трамваєм, чи маршруткою, чи раз у місяць на таксі, а чи й на ліки потратити. І те саме з ветеранами й іншими пільговиками - і не будуть тоді маршрутки проїжджати мимо, а водії цвиркати в лице, що роблять величезну послугу.
Насчет "членовозов" не так понял, извините. Что тут сказать-молодец Ивченко, хорошо быть таким "членом". Ноги пока ничего. А Вы куда пешком ходите, если не секрет, в смысле-как далеко?
В принципе и я с ним согласен, если правда дадут по этой формуле 5*30=150 грн, или больше. Но более чем сомневаюсь что дадут 5 грн в день. А вообщем я за то чтобы наши пенсионеры ездили бесплатно во всех видах транспорта и получали большие пенсии. А чиновники всех рангов, включая президента чтоб получали максимум (с премией) 1,5 от средней зп по Украине. И чтоб это тщательно контролировалось.
Я за друге але проти першого. Бо отой безкоштовний проїзд є в першу чергу принизливим. В електротранспорті це не так помітно, хіба в час пік, коли бабці з потяга на Підзамче з клунками впихаються в трамвай, то інші можуть побурчати. А от в маршрутках інколи аж неприємно. Наче подачку якусь дають.
Гм...Можливо принизливо, не сперечаюся. Просто додам, що, особисто для мене, лімітування (а будь-який прорахунок коштів на проїзд мабуть включає лімітування) моїх особистих витрат кимось є також принизливим. Зрештою-а чого саме 5 грн в день?! І ще одне... як би це сказати... приміром так-пані Стефа з 4 поверху щодня мусить (реально мусить, а не просто хоче) двічі на день користуватися громадським транспортом, а її сусідка пані Люба, поверхом нижче, такої необхідності немае. Допоки проїзд безкоштовний все гаразд, а от коли почнеться виділення коштів пані Стефа дуже ймовірно почне мати претензії стосовно сусідки, яка економить... Можливий такий варіант?
А бабу Галю с 2-го этажа сынок на джипе возит! А если серьёзно, нужно просто поднимать пенсии. Люди на такие гроши не протянут даже без транспорта.
Да чего... у Леонида Данилыча на транспорт хватит. И Виктор Андреевич тоже голодный не будет. Это я к тому что у некоторых пенсии сильно завышены. Сперва малость уравнять надо. А потом поднимать.