"Львівелектротранспорт"!!!

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Тим22, 28 лис 2008.

1. grifon

grifon Active Member

А, это правда, в час пик не ездил... :pardon: А в районе и вправду видел старый, но подумал что это-остатки славной старины на пути могучего прогресса и обновления... может так быть-ну в смысле что просто не упели поменять, или денег не хватило (как всегда)...:)

2. fuxx

fuxx Member

Вийти на якусь норму і надавати надбавку до пенсії. Тому коли прийдеться готівкою розплачуватися за проїзд то пенсіонери перестануть попусту їхати в час пік в переповненому трамваї на Привокзальну бо "Там зараз свіженький хліб підвозять" (сам таке чув, це в той момент коли в трамваї ніде було яблуку впасти).
    А так зможуть собі зекономити на проїздах і мати до пенсії.

• Подобається Подобається x 6
  3. grifon

grifon Active Member

Норма... всегда норма. Да что они там съэкономят!:mocking: Не смешите. Я лично думаю что ездят они не за свежим хлебом, а пораньше на базар чтоб купить продукты непосредственно у селян, пока перекупщики-надбавщики не пришли-пенсии маленькие, так что сами понимаете-волка ноги кормят.
    Что ж касается проезда в переполненных трамваях/троллейбусах... а разве они этого не заслужили?!

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

дійсно....
    Як-от сидить старий і внука картає - і така сучасна молодь, і сяка.... і раніше, як дід молодий був - і парубки здоровші були, і дівчата гарніші, і трава зеленіша, і небо синіше...
    А онук не витримує - "Але ж ви, діду, за своє життя і так світ спаплюжили!"
    ==
    Кажете, що саме такий сервіс - проїзд в поламаних, переповнених трамваях з відключеним опаленням - пенсіонери заслужили?
    Не підкажете - а який транспорт для тих. хто ще не заслужив таку кару?
    ==
    Будь-який виняток чи "пільга" викликає зловживання та перекоси. Краще дати пенсіонерам додатково тих 5*30 = 150 грн до пенсії - і скасувати "перерахунок коштів органами міського самоврядування організаціям громадського транспорту на компенсацію перевезення пільгових категорій громадян"

Останнє редагування: 21 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  5. grifon

grifon Active Member

Да подскажу запросто! 600 мерседесы, "бумеры", майбахи...:)))
    Я согласен что они заслужили большее. Но если нет возможности дать это большее, может дадим хотя бы уважительное отношение к ним во время проезда в этих самых "поламаних, переповнених трамваях з відключеним опаленням"? Или нет?

6. Varvar

Varvar Well-Known Member

100%, і головне час від часу про це говорять, але ніхто не візьметься

7. afterstep

ви дійсно не розумієте, що пишете відверту нісенітницю?
    Ви дійсно вважаєте, що комфортність системи "40 людей або 8 коней" (саме такі написи були на вагонах, що доставляли гарматне м'ясо на фронти 1-ої світової) - це є
    ???
    ==
    і ще одне - невже ви дійсно вважаєте членовози засобом пересування?
    ==
    якщо не секрет - ви з якого заповідника? так іноді хочеться дитячі роки згадати....

Останнє редагування: 21 гру 2008
  8. grifon

grifon Active Member

Уважаемый-я Вам так скажу, процитировав пословицу: "лучше плохо ехать, чем хорошо идти".:crazy: (Кстати-если считаете иначе давайте проэксперементируем-я буду ехать на "членовози"-трамвае, а Вы пошпиляете пешочком, скажем вдоль Княгини Ольги до до трампарка, туда и обратно, а, не затруднит?:))
    Что касается средств передвижения... да, считаю. А что?

• Подобається Подобається x 1
  9. afterstep

членовоз - це не трамвай. Це велике чорне одоробло, що возить якогось одного члена. Чим більший член - тим дорожче та більше одоробло.
    Наприклад - член політбюро, член уряду....
    В нафтогазі був колись керовніком відомий член українських націоналістів - Івченко. Так той купив собі членовоз за півмільярда зелених купив.
    ==
    а у вас хворі ноги? я от щодня пішки ходжу - і знаєте, ні не стираються, ні не відпадають....
    Якщо вам так тяжко на ноги - придбайте ровера...

• Подобається Подобається x 2
  10. fuxx

fuxx Member

А я б так не сказав. Бувають випадки коли:
    Краще добре йти ніж погано їхати.

• Подобається Подобається x 3
  11. Varvar

Varvar Well-Known Member

напевне хотіли сказати півмільйона і гривень ;)
    вроді було ~ 100 тис.дол.

Останнє редагування: 22 гру 2008
  12. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

це ж треба, я у чомусь з Афтером згодна :)
    і хай самі вирішують, чи трамваєм, чи маршруткою, чи раз у місяць на таксі, а чи й на ліки потратити. І те саме з ветеранами й іншими пільговиками - і не будуть тоді маршрутки проїжджати мимо, а водії цвиркати в лице, що роблять величезну послугу.

13. grifon

grifon Active Member

Насчет "членовозов" не так понял, извините. :) Что тут сказать-молодец Ивченко, хорошо быть таким "членом".
    Ноги пока ничего. А Вы куда пешком ходите, если не секрет, в смысле-как далеко?

14. grifon

grifon Active Member

В принципе и я с ним согласен, если правда дадут по этой формуле 5*30=150 грн, или больше. Но более чем сомневаюсь что дадут 5 грн в день.:sad: А вообщем я за то чтобы наши пенсионеры ездили бесплатно во всех видах транспорта и получали большие пенсии. А чиновники всех рангов, включая президента чтоб получали максимум (с премией) 1,5 от средней зп по Украине. И чтоб это тщательно контролировалось.

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Я за друге але проти першого. Бо отой безкоштовний проїзд є в першу чергу принизливим. В електротранспорті це не так помітно, хіба в час пік, коли бабці з потяга на Підзамче з клунками впихаються в трамвай, то інші можуть побурчати. А от в маршрутках інколи аж неприємно. Наче подачку якусь дають.

• Подобається Подобається x 4
  16. grifon

grifon Active Member

Гм...Можливо принизливо, не сперечаюся. Просто додам, що, особисто для мене, лімітування (а будь-який прорахунок коштів на проїзд мабуть включає лімітування) моїх особистих витрат кимось є також принизливим. Зрештою-а чого саме 5 грн в день?! :nea: І ще одне... як би це сказати... приміром так-пані Стефа з 4 поверху щодня мусить (реально мусить, а не просто хоче) двічі на день користуватися громадським транспортом, а її сусідка пані Люба, поверхом нижче, такої необхідності немае. Допоки проїзд безкоштовний все гаразд, а от коли почнеться виділення коштів пані Стефа дуже ймовірно почне мати претензії стосовно сусідки, яка економить... Можливий такий варіант?:)

17. А бабу Галю с 2-го этажа сынок на джипе возит! :haha:
    А если серьёзно, нужно просто поднимать пенсии. Люди на такие гроши не протянут даже без транспорта.

18. grifon

grifon Active Member

Да чего... у Леонида Данилыча на транспорт хватит. И Виктор Андреевич тоже голодный не будет. Это я к тому что у некоторых пенсии сильно завышены. Сперва малость уравнять надо. А потом поднимать.

19. vova-ZIL-vova

vova-ZIL-vova Member

Це кодекс УРСР 1960 р., який втратив свою чинність ще в 2001 році.

20. daylight

daylight New Member

Транспорт, він і є транспорт, чого тут дивуватися

а де твій аватар? :)