Львів - містичне місто

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Nock_Boss, 30 сер 2007.

?

Львів це...

1. місто

26 голосів
    25,5%
  2. спосіб життя

49 голосів
    48,0%
  3. руїни

8 голосів
    7,8%
  4. мрія

19 голосів
    18,6%
  1. anton patriot2

anton patriot2 Active Member

Львів...
    ех Львів
    Хочу розповісти як взагалі я сюди потрапив.(на форум маю на увазі)
    Перший виїзд за кордон.У 2007 році їздив я на відпочинок до Польщі. -для мене це чарівно , нова країна, новий менталітет, це чарівно спостерігати за людьми, прислуховуватись до їх мови, приглядатись до їх побуту... Це я так зараз гадаю, тоді я не так все цінував, ці миті подорожі. Але тоді одне я усвідомив боже мій люди де ми живемо??
    Йшли роки... по міру того як я дорослішав, відчував , що поневолі прокидається любов до України, "справжньої України" до Заходу, незнаю звідки це, мабуть в мене у крові це. Я почав цікавитись усім. Починаючи від ОУН закінчуючи Гуцульськими піснями чи архітектурою Львову. також Почав цікавитись Польщею адже у нас багато спільного з ними, дружні відносини.итд
    Після Польщі ми на день зупинились у Львові.Тут усе й почалося.. Тільки зараз я розумію і посправжньому ціную ті миті проведені у цьому місті. Це мій перший фільм у кінетеатрі з українським дубляжем, перше спілкування зі справжніми українцями. Досі памятаю як з татком сперичався як це "на розі", після того як спитали міліціянта як потрапити на зупинку.Це непояснити, але я постійно думаю що я не там народився, серце моє лежить до заходу, до українців. І зараз я живу у видуманому містичному світі, окутаною надзвичайною атмосферою містичного Львову, міста романтики!, пригод, міста де знаходиться моє серце. Я надзвичайно боюсь розчаруватись. Як можна зрозуміти Львув за 1 день? Львув(Зах. україна, Польща) то є все для всі мої мрії і сподівання .Душа тягнеться до автентичного-українського. Мене досі не покидає мрія оселитесь десь у Львуві на старості літ чи у Кракуві.
    Цієї зимки я мабуть поїду туди і все для себе виясню))

• Подобається Подобається x 9
  2. Lightning

Lightning New Member

Не саме місто містичне...
    а люди у ньому...
    ібо місто без людей не є місто, а містику творять люди які у ньому живуть!
    і не так той дощ чи сніг чи шо там ше містичне, як то що ви бачите у цьому містичність і романтику і пристрасть та інше... подивитися навіть як кожен по своєму описує, містика у кожному з нас, якби не було нас не було би і тої містики так як і самого Львову...;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Може і так, а може б і була.
    Не доцінюєтесь такого явіща як genius loci.
    Люді що нині живуть у Львові, навчилися цей містики від своєго міста.
    І це звичайно добре.
    Скільки предків нинішних мешканьців ЛЬвова, Вільнюса, Вроцлавья, жило там до війни...?

• Подобається Подобається x 1
  4. von Philip de Conopel

von Philip de Conopel Well-Known Member

До Антона!

Кілька років тому був у Запоріжжі. Звісно - місто зовсім не таке як в Галичині. Але там же ж Хортиця, ще в полях видно скіфські могили.
    Антоне! не треба себе понижувати. Це ж Велика Україна, козацький край. Несіть нам свою славу козаків-запорожців (до речі у Львові теж є такий гурт, де Вас радо привітають)

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

---------- Додано в 02:40 ---------- Попередній допис був написаний в 02:37 ----------

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)