Відповідь: Львів - містичне місто І я пам"ятаю!Ми ше день перед тим їли під Лялькою горішки в чоколяді і малювали вуличку...Мммм....
Відповідь: Львів - містичне місто Вибори... Станом на 13:24 (опрацьовано понад 64% бюлетенів) за ВО "Свобода" на Львівщині проголосувало 26 675 виборців. А скільки ж людей віддали свої "за" у Львові? 20 000? Містика...
Відповідь: Львів - містичне місто ніц тута містичного нема. Ві Львові завжди все було прагматично і зовсім не містично. З покон віків місто торгашів, спекулянтів і просто людей, які вміли і хтіли заробляти гроши. А потім прийшли "таваріщі камунякі" і вирішили місто запромислувати. Понавідкривали "всяко-разних" заводіків, фабричок "свєчєчних", "совіршена сікрєтних" підприємств і т.д. Зникла романтика. Але ніби потрохи все відживає. Сліпий казав - побачим. Треба ще би було побувати під Оперним тетаром та подибати що там ся діє. Може там є яка містика ? Хм... Але то на майбутнє. А зараз суворі будні.
Відповідь: Львів - містичне місто Не треба шостій ранку зустрічатись в центрі. Достатньо пройтись від ЖД вокзалу до центру...
Відповідь: Львів - містичне місто І то правда У Львові у нас зараз не романтика, а пострадянськівізм якийсь...
Відповідь: Львів - містичне місто Для мене точно Львів містичне місто.Вже який раз збираюся поїхати і весь час щось заважає.На НР прслали навіть квиток зі Львова, а я захворіла на краснуху, влітку вже з квитком їхала на вокзал і в нашу машину врізалась вантажівка.В результаті я і батько опинилися в лікарні (І хто скаже, що це не містика?
Відповідь: Львів - містичне місто сама правдива містика, я от чув, Львув своєю містикою діє на довгі дистанції, у напрямку сходу... Львув центр такскать містицизму...
Відповідь: Львів - містичне місто Немає тут ніякої містики, все закономірно: іногороднім найкраще відвідувати Львів у травні або у вересні - тоді місто найгарніше, а ви зібралися взимку і влітку. От і результат.
Відповідь: Львів - містичне місто Та це я тільки два приклади привела, а насправді спроб було набагато більше і в різні пори року.До того ж у мене є до кого приїзжати .
Відповідь: Львів - містичне місто як на мене, Лівів по трохи відроджується... оті всі сувєцькі заводи вже майже порозвалювались... центр трохи "підмазали"... "клюмба" діє біля оперного ще й хвонтана якогось будують тільки шкода, що зник запах кави, пиво не те і світоч
Відповідь: Львів - містичне місто А в мене є мрія... Щоб "Світоч" на смак був такий як колись. Вчора з"їла "Червоний мак" - солодка пластмаса. Просто примушують не бути патріоткою Львова, купую не наше.
Відповідь: Львів - містичне місто Sometimes Im think, that not people elect this town, but town elect people who live in...
Відповідь: Львів - містичне місто Та навряд... дуже склад "people who live in" за останні років 60-70 змінився
Відповідь: Львів - містичне місто Ну, за 60-70 років важко не змінитися Просто Львів мені чимось нагадує кімнату 1408 з одноіменного кінофільму: Ти хочеш сюди потрапити, робиш задля цього все, що можеш, і при цьому в тебе складається таке враження, що твій Ангел-Охоронець організував цілу групу потойбічних сил спецпризначення аби перешкодити тобі жити тут. І ось ти приїхав... Живеш... І ось ти справді ЖИВЕШ... І ось ти думаєш: "коли це все скінчиться?!" І ось ти після n-ної кількості думок про стрибки з вікна і розрізані жили ти думаєш: "треба звідси їхати..." І саме тут починається найцікавіше...