Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити нескінчаємий список рецептів для Мульті дівчата, думайте! в мене навіть чоловік в захваті від того чудо-глечика. а чого вартий таймер! прокидаєшся вранці від запаху молочної кашки (тощо). Сніданок, вуаля
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити київський інтернет магазин. зараз не бачила ніде... якийсь ажіотаж.... а ціна росте - як гриби
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Ануто, я на ґуд-куці(чи куку? ) просто живу Я б також не проти була б купити ще одну кастрюльку... та де ж її знайдеш Я он навіть за прийнятною ціною саму мультиварку знайти не можу ((( А в Києві буржуї накручують ціни просто до неможливості На днях дзвонили мені з київського мегамаксу - ви записувалися в чергу на мультиварку (таки записувалася, так ), сьогодні їх привезли. будете брати? ага... за ціною 1400 грн... коротше кажучи, чекаю або закінчення ажіотажу в Києві, або появи в продажі мультиварок у Львові
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити А ebay шо на то всьо каже? Хоча... воно досить габаритне - доставка дорога вийде
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити глухо як в танку. вона випускалась на пострадянський простір (не знаю чому). була лише раз на канадському ебей по 55 плюс 20 доставка
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити я нік там який? я часом пробігаю.... але більше читаю, ніж пишу
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити Нік вам в ПП скину, але я там не пишу, тільки читаю якщо десь засічете у Львові мультю - маякніть мені пліз!
Відповідь: Львів"яни! А допоможіть мені зхитрити це майже як з мрією про панас 255-й... доречі бачила його лише в тому самому Мегамаксі